Cadı (Alternatif-Hardrock)-Ankara

oiiiyyyyy...mission accepted :D ...hepinize cvp vericem...actık forumu giydik atesten gömlegi :D ...evvela uric'cim ben eskisiyle ne farkları var pek ayırd edemiyorum..bir grubu seversin yada sevmessin...ki sen de seviyorsun bu grubu...sarkı eklemişler eklememişler klip cekmişler album yapmışlar yapmamışlar bunların önemli olmaması gerekir...o parcaları o sesleri duymak istediinde gidersin dinlersin...her hafta gitmekte sana kalmış bişe olur...sıkılırsın dinlemezsin bisure sonra tekrar dinlersin nolacakki :D ben her hafta cadıyı dinlemeye mi gidiyorum sanki...ki gidiyorum sayılır aslında :D birde album klip vb. grubun tasarrufu ha yapsalar iyi olur mu belkide begenmezsin olmamış dersin...dinnlemezsin yine ama o grubu sewersin yine heralde...limon kardiş bana kolay kolay bişey begendirmek zordur... bu grubu 5 senedir dinliyorum...bir seneyi nerden cıkardın anlamadım ve hep de severek dinledim hala da kulagımın pasını alıyorlar saolsunlar...ankarada şimdiye kadar en severek dinlediim gruplar cadı tahtası ve hayır'dır...bu arada diger grupları takip etmekten cadının eklediği parcaları pek dinleyememişsiniz galiba...bu arada söylediin grupların hepsinin adını duydum ve dinledim merak etme :D ...kimsenin de ters bişey söyliyecegini zannetmiyorum ama begenilirler begenilmezler o ayrı...bunu söylemekte suc değil kotu bişey değil...birisi bi grubu begenmedigini soyleyince tu kaka olmamalı...bende daha iyisini yapabileceklerini biliyorum ve bunu söyledim zaten...sadece sahneden inmesinler...muziği bırakmasınlar...bu kadar :D
 
eserseri arkadasim kimse sana atesten gomlek giydirmiyo boyle dusunme tartısma bence gayet duzeyli zaten hic bi forum sayfası cadı tahtasının ki kadar mantıklı ve duzeyli degil burda bi kac talihsiz acıklama dısında.. 8) basta yazmıssın eskiden ne farkları var diye bu grubu biberon dönemi de bilirim didem bile yoktu sanırım yani sıkı dınleyıcıyım.severim de iyi muzık yaparlar limonun dedigi gibi gecen yılın basındaki vasat atılla suanki atıl tabiki bir diil kendini gelistiren bi grup.ama müzikalitesi tam oturmamıs sahne showu ve performansa yönelik bi grup bence bunu gecen yıl baya bi izledim gordum basarılılardı da ama bu yaz donemi ve sonu grupta sorunlar basladı bu da hissettirildi burda da tartısıldı garage cok yıprattı diye grubu bence de oyle ama yaptıkları hata bura dahıl bı kac sıte ve cevreye grubun dagaldıgı toparlanmayacagı olırsa da bambaska bi tarz yapılacanı soyledıler yazdılar bı sekılde bız bunu duyduk ama sonucta hiç ama hiç bi sey dagalmadan hemen hemen aynı sarkılarla aynı sıralamayla aynı bıtırısle devam edıyolar ve ne tesaduftur ki bu mind trix dagaldıgındada aynı tamamen aynı seyler olması benı sasırttı nooluyoruz dedım grup 2 sene de bı boyle kendını mı yenılıyo.

grubu uyelerını severım ama cadı ya da tahtası grubuna sahsım olarak ve cevrem olarak ılgım tabıkı azaldı bu konulardan oturu demek ıstedıgım muzıgı bıraksınlar degıl bı an once album yapsınlar grup olmak zor ıs her zaman bu kadar sanslı olmayabılırler.evet grupta ki tek degisiklik davulda barısın olusu ve 3 sanırım yanlıs olmasın 3 ya da 4 sarkı eklenmıs olması :!:
 
valla uzun zamandır dinlemiyorum demiş tim ya... doğru bu haftada arkadaşları toparlamak için gittim ve bi iki şey dikkatimi çekti hemencecik paylaşmak isterim.

1.si her zamanki sorun monitör zırıl zırıldı maşallah bu gölge ne zaman bunu aşar bilemiyorum.

2.si barışla güzel bi uyum yakalanmış sanırım ileriki zamanlarda bunun daha çok meyvelerini toplarlar.

3.sü "Like a Prayer" coverı pek hoş olmuş... sanırım kendi coverları.. zira duymadım başka bir gruptan.. kim ne derse desin 80lerin tadı başlka... hele iyi bi coverla daha da iyi oluyo..

3.süsigara zannımca kendi coverlarıydı bence harcanmamalı çok güzeldi... ve bence gene söylenilmeli...

eserseri kardeşim haftaya tam 9 da orda olucam, başından sonuna kadar dinlemek istiyorum... farkettimki bu grubu ve onlarla eğlenmeyi özlemişim....
 
spider_in_mud demiş ki:
ooo sanırım yeni grup ...
yeni ama bi o kadr saygısız ve bencil ....
kımse kusura bakamsın ama eleştri her zaman dozejlı olur kımse kımseyı begenmek zorunda dııl ama saygı esastır kım kımı kuçumsicek kadar ii ki bence göreceli kavramlara saydı gösterin
İYİ GECELER

Bu mesajı atlamışım... ve hatta atlamışız....

Saygısız ve bencil ???? kim... grup elemanları mı ?? ne kadar tanıyorsunuz ki ne zaman bir çift kelam etme şansınız oldu.. hangi hakla tanımadığınız insanları yargılayabilirsiniz... Sahnede nasıl göründükleri önemli değil... ama grubun 4 elemanıda samimi , kaliteli, seviyeli ve olgun insanlardır.

Bu forumda sadece bu insanların müziği tartışılabilir... hiç kimse kişiliklerine yada şahıslarına bir şey söyleme hakkına sahip değildir.. Herkes haddini bilmek durumundadır.

Ayrıca hiç kimse hiç kimseyi küçümsemez... hiç birinin hiçbir müzisyen yada gtuba tavrı yoktur... Böyle olmasa Koray Joker eleman olarak diğer gruplara yardıma gitmez...

Evet beğeniler görecelidir.... seversiniz sevmezsiniz... seçim basittir, dinlemezsiniz... Ama bunu illa belirteceksenizde saygı ve mantık çerçevesinde beğenilerinizi diler getrirsiniz.

Cadı tahtasının forumu her zaman düzeyli olmuştur, mümkünse bunu bozmayın....

Teşekürler, sevgiler...
 
sevgili limon bence hic cevap bile vermeseydin kimse karsılık bile vermemisti simdi o bi sey diyecek sen tekrar bi sey diyeceksin istemedigimiz ortam olusacak boyle gereksiz msjara cevap bile vermeyelim bence.
bu arada sqny duydugum kadarıyla umut pek bu tarz muzık yapmıyo artık.
evet duzeyli bi forum her zaman istedigimiz
 
umutla koray perşembe günleri "Ladies Free" isimli bir grup kurdular ve saat 22:30 da sahnedeler...

Sqny nasıl atladın sen bunu söylemeyi....
 
nası yani grup mu kurdular kimsenin haberi yok ne ara ben gecici 1 gun caldilar zannetmistim alperle calmıslardı cunku gitaristte alpermi acaba? limon benim neden hic haberim olmadı eminmisin
 
:)

ohooooo şekerim sen yavaşlamışsın.. :D

Serkan, Koray Umut ve geçici olarak Alper... Laides Free olarak beraber çalıyorlar... Şimdilik kadto bu... Gölgenin perşembe grubu oldular... Amagrubun adı kesin olarak belli olmadığından foruma başlık açılmadı...
 
valla yine her yere yetisiyosun.bak buna sevindim serkan kim onu pek hatırlamadim ama kadro iyi olmus hepsi eglence adamlar bu persembe bakalim bi daha e isim bulalim ozaman :LOL:
 
hehehe :D mümkün olduğunca...

Serkan bi ara Batuhan askere gittiğinde Green ile çalmıştı... Burada da Mod. olan Loby

Bu arada Umutla konuştum hemen düzelteyim. Grupta gştarda Murat var, onun olmadığı durumlarda joker eleman Alper olacak... İki kuzeni sahnede izlemek çok keyifli olacak..

bencede acil isim lasım.. liste bekliyo umut :)
 
dün gölgeye gittim en sonunda beklenen haber geldi 1 ay tadilat sanırım boyle bı seye coktan ihtiyacları vardı..ayrıca dun gölge de umutları izledim gayet oturmuslar gibi gorunuyo sıkı bi grup daha geliyo sanırım isimlerini anlayamadım ama guzeldi eglenceliydi limon bu arada grup isimleri hakkinsa bilgin varsa onlara da acalım bi sayfa?
 
tadilattan öte 10 yıllık ihale süresi dolmuş. Yeniden ihale edilecek.. İhalenin yeniden Göloge de kalması halinde tadilata başlanacak.. Umarım bi aksilik olmaz..

:)

hala karar veremediler... Şimdilik Ladies free sanırım ama her hafta değişiyo...

bende çok beğendim Muse lar hele harikaydı...

Serkana söyledim sanırım bugün açarlar diye düşünüyorum...
 
Geri
Üst