Iron Maiden @ 26 Temmuz, Inönü Stadyumu (ön Grup: Anthrax, Voodoo Six)

Stadın planını şöyle güncelleyelim

IN_InonuStadyumu_IronMaiden.JPG


Kapalıya çok iş düşecek, en iyi akustik orda. Bir de Çarşı grubu geliyormuş "konser var dediler geldik" diye :D
 
Hah ihtiyacım olan buydu işte. Eski açığı deplasman tribününü de içeren orta taraf ve kule tarafları olarak ikiye ayırmışlar. Şu durumda acaba neresi diye düşündüğüm kategori 4 bombok bir yer çıktı.

Valla ya saha içi ya da kategori 3 yapacağız. Arada 80 TL fark var sanırım bu ikisinde.
 
Yalnız borsacılara döndük bir kaç saat içinde ha. Şu sirkülasyona bak, ofiste işleri filan bıraktım bunu düşünüyorum ve araştırıyorum.

 
Bu konunun konuşulduğu farklı bir ortamdan şöyle ilginç bir alıntı da yapayım mesela:

Biz az önce ölçtük, Kategori 4 130 metre, katagori 6'nın ortaları 100 metre. Arkadaşın bilgisayarında 8 metreden çekilmiş bir önceki konser fotograflarına bakıp ölçekledik, sonuç: Bir halt gözükmez. Dinlemek için gidilecek ise ESM1 ve ESM2 en iyi akustik sonuç verecek yerler, buda bonus bilgi.

Adamlar ölçmüş.
 
Olum biz ölçmeden de söyledik. Eski açıktan elbet sıkıntı olacaktır görmek.

2 ya da 3'e doğru kaydım ben şimdi sanki. 3 tercih edilirse kapalı tarafı değil de numaralı daha mantıklı gibi. Şeref tribünü boşluğunun hemen yanındaki sarı blok? İnanılmaz yüksek bir tribün değil sonuçta.
 
Bütçem saha içine yetiyor. Görme sıkıntısı yaşar mıyım ? Stad çevresinde kalabileceğim ucuz pansiyon vs. var mı ? (Bursa'dan geliyorum)
 
Senelerin tecrübesiyle sabittir ki, saha içinden izleyecek olanlar görme sıkıntısını muhakkak yaşayacaktır, ne yazık ki... Yazın yatakta serin nokta arar misali sağa sola yapacaksınız ama pek de çare olmayacak. Kapılar ilk açıldığında gidip önlerde yer tutar ve yerinizi koruyabilirseniz biraz daha şanlı olursunuz. O yüzden tek başına gelmemek avantajlı, işemeye ya da bira almaya gittiğinde yerinde duracak birisi olur.

Kalacak yer konusuna gelince; stadyum çevresi Türkiye'nin (hatta Avrupa'nın) en pahalı otellerinin bulunduğu çevre, pansiyon pek yok. Fakat az daha yukarıda, Taksim/Tarlabaşı istikametinde aralarda derelerde ucuz bir yerler bulabilirsin. Buna İstiklal Caddesi'nin bir arka sokağı (Kurabiye Sokak, Küçükparmakkapı Sokak) da dahil. Talimhane denilen oteller bölgesinde de, 3-4 yıldızlı otellerde gece geç saatte odaları kalmışsa pazarlık şekli takılabilirsin.

Ha ama aylardan temmuz olacağı düşünülürse, ne yapacaksın kalacak yeri derim ben sana. En azından ben olsam konser için geldiğim şehirde gezer tozar, sabahın ilk ışıklarını daha fazla şey görmüş olarak karşılarım.
 
gençler sarı olan kategori 3 yerlerinden alacağım. senelerce saha içinde götümü yırttım bu sene yaşıma uygun oturup keyifle izlemek istiyorum. sahayi bilen tribünü bilenler sarı olan yerlerden nerelerinden almalıyım sizce. tepeden olup sahneye yakın olan mı yoksa aşağıda olup yeşil yerler yakın olan mı.
 
Yaşında ne var yahu? :) Hemen dede moduna girmeyin arkadaş. :p bakın dev Eddie maketi gelecekmiş, sahne tasarımı çok iyi diyorlar. Yakında görmek varken...

Bu arada, Maiden England 88 DVD'si çıktı:

220px-Maiden_England_'88_DVD_cover.jpg


gazı veriyorum vol 1:

Charlotte%20NC%2021-6-12%20MAIDEN%20ENGLAND%202012-36901_500.jpg


eğer böyle sahne tasarımı olacaksa Türkiye'de, en önde demirlere yapışırım arkadaş.
 
gençler sarı olan kategori 3 yerlerinden alacağım. senelerce saha içinde götümü yırttım bu sene yaşıma uygun oturup keyifle izlemek istiyorum. sahayi bilen tribünü bilenler sarı olan yerlerden nerelerinden almalıyım sizce. tepeden olup sahneye yakın olan mı yoksa aşağıda olup yeşil yerler yakın olan mı.

Tribünden alma kararın kesinse mümkün olduğu kadar aşağıdan al derim ben. Sonuçta sahadan yüksekte olacağından görüş net olacak ve ne kadar yakın olursa o kadar iyidir.
 
Saha içinden niye göremiyoruz ben anlamadım. 1.80 boy var. Erken gidip önlere yapışsak kurtarmaz mı? Sahne önüne o kadar para vermek istemiyorum. E tribünde çok uzak..
 
Stad konseri oldugu için saha içinden görmek bir hayli zor olabilir en önlere yapışsan ne yapıcaksın hocam konser bitene kadar aç susuz
 
Valla isterse 1.95 boy olsun, illa o kız arkadaşını omzuna çıkartan ve ısrarla indirmeyen bir lavuk olacaktır... Bilmiyorum belki de yanılıyorumdur fakat şunu biliyorum ki senelerdir sayısız konsere gittik, hepsinde saha içindeydik. Bu kez tribünden izlemek ve bunu denemek istiyorum.

Necro, haklısın abi Kıbrıs müzakerelerine döndü bizim iş. Ama kapalı ya da numaralıdan alacağız büyük ihtimalle. Fiyatlar yüzünden biraz nazlanıyor muyuz ne... Haberleşiriz, Fenerlilerin arasına alacağız seni artık sen düşün. :D
 
Geri
Üst