Tc Electronic Konnekt Live Kullanan

Rica ederim. Linkteki ürün uptech kx301 olarak gözüküyor, stoklarında var ise bence kaçırmayın o fiyata derim. (y)
özelliklerinde çok önemli olan bir konuyu niye yazmamışlar kafamı kurcaladı ? siz gelen kx301 de texas ins. chipset vardı diyosunuz . ama bütün batıgım sitelerde bu üründe öyle bişey yazmamışlar . aacaba ssizin aldıgınız site bu chipseti kendi yerleştrip mi gönderiyor ?
 
O konuda pek bir yorum yapamayacağım ama benim kartın kutusunun fotosunu çekip koydum aşağıya. Kutunun sağ üst köşesinde Texas Instrument yazıyor. İsterseniz alacağınız yere mesaj atıp, bunu teyit ettirin Texas Instrument diye bir ibare var mı kutuda diye.
fw.jpg
 
tamam . güzel oldu bu fotoğraf . . şimdi bir adım yukardaki yorumda link gönderdim . o ürünü aldım . sıkıntı çıkartırsa sizinkinin aynısından alıcam . sizce sıkıntı yaparmı o aldığım kart ? özellikleri yazıyor
 
Hayırlı olsun o mesajı gözden kaçırmışım.:) Açıkçası şans işi, Tc Electronic forumlarında Via chipsetle sorunsuz kullandıklarını söyleyen çokça insanlar da var. Umarım sizde de sorun çıkmaz da rahat rahat kullanırsınız.(y)
 
Bu başlığa attığım mesajda şöyle demiştim: "[TC Electronic'ler,] FW konusunda MOTU ses kartları gibi seçici değildir. Sony VAIO'mun Texas chipset'e sahip olmayan 4pin'lik firewire bus'ında tıkır tıkır çalıştı."
Ses kartımı alırken uzun uzun araştırmış, TC E. ve Motu firmalarına e-mail'lar atarak sorular sormuştum. Sonuç olarak Motu'nun Texas chipset'li FW kartlarda bile sorun yaşatabildiğini gördüm ve Konnekt Live aldım -zira o zamanki laptop'ım olan Vaio'nun FW'si Texas chipset'li değildi.
Link'teki ürün -açıklamasında da yazdığı gibi- VIA chipset'li ama çok büyük olasılıkla çalıştıracaktır.

NOT: Konnekt'leri kullanırken hot-plugging'den yapmayın.
 
Geri
Üst