Sirmali - Gençlik Rüyası

Sevgili TürkRock ahalisi; forum müdavimlerinden gitarist Deniz Sayman ile birlikte kurduğumuz "SIRMALI" adlı grubumuzla Mayıs Ayı içerisinde Opera, türküler ve kendi bestelerimizden oluşan ilk albümümüz "Gençlik Rüyası" , Ada müzik etiketiyle piyasaya sürülüyor... Öncesinde hazırladığımız tanıtım videomuz... Dilerim beğenirsiniz...





http://www.sirmali.net - http://www.facebook.com/sirmalirock
 
Son düzenleme:
Selamlar,

"Gençlik Rüyası" albümü piyasaya sürülmüştür ve aşağıdaki yollarla ulaşılabilir

album_289892_300_300.jpg


http://www.ttnetmuzik.com.tr/#album-Genclik_Ruyasi-289892

https://itunes.apple.com/tr/album/genclik-ruyas/id639868297

http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=71997

http://www.aveamuzik.com/#artist-Sirmali-239772-artist

Henüz DNR lara ulaşmamış öğrendiğim kadarıyla önümüzdeki hafta içinde DNR raflarında da yerini alacak ancak şu an için Ada Müzik Kitapevleri ve Dost Kitapevlerinde satışa sunulmuş.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Gezi olayları sırasında ve uzun zamandır üzerine olumsuz çok laf edilen Onuncu Yıl Marşımızın Rock versiyonu
 
Gitar solodaki icra, gerek teknik gerekse ifade anlamında çok üst düzeyde. Hem virtüözite, hem müziikalite var. İlginçtir, Sırmalı'nın diğer parçasında ("Kimim Ben") gitarlar oldukça sıradan gelmişti bana. Deniz Sayman'ın daha önce bir videosunu izleyip çok beğendiğim için de yadırgamıştım durumu. Burada müthiş çalmış, ton da çok güzel.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
İlk klibimizi dünyada ilk defa Denizaltıda ve savaş fırkateyninde "Ah bir ataş ver" adlı türkü düzenlememize çektik. Bu da basının oldukça ilgisini çekti. Atv ve Habertürk haber bültenlerinde çıkan hakkımızdaki haberler.

 
Geri
Üst