cash (Alternative-Rock) - izmir

cuzunyol demiş ki:
Nefes almanın bile zor olduğu bir dünyada, tutunduğunuz tek dal bu ise sakın pes etmeyin. İnanmak başarmanın yarısı ise bu sizde fazlasıyla var. Size inananları ortada bırakmayın. Ve en önemlisi birlik olun, bütün olun. O zaman istemeseniz de başarırsınız.

Bunları neden yazıyorum; bilen bilir, anlayan anlar. Başarılar kardeşler, yolunuz açık olsun bir kez daha..

Can Tşk umarım herşey düzelir bu kadar zaman çalışmanızın karşılını alırsınız!!!!
Senin için!!!!!

Bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alınn!!
Lay lay lay lay
:D
 
Her ne kadar bazı problemler çıkmış olsada yinede keyif aldık diyebiliriz yada kendi adıma diyebilirim :) Bu arada ilk kez felixte çıktık değişik sahne vs vs bidahaki çok daha iyi olur diye düşünüyorum henüz kesinleşmiş bişey yok olursa diye :roll:
 
Eski dostuma başarılar diliyorum en kısa zamanda dinlemeye gelicem sizi repertuara baktım baya ilginç geldi nerde eski günler.
 
pangrup demiş ki:
Eski dostuma başarılar diliyorum en kısa zamanda dinlemeye gelicem sizi repertuara baktım baya ilginç geldi nerde eski günler.


eywl kardeşim çok saol iyi dileklerin için repertuar konusunda da bazı şeyler elimizde olmadan ilerliyo bizde mümkün olduğu kadar sevdiğimiz parçaları koymaya çalışıyoruz bakalım bundan sonra ne olucak.
 
warsavas demiş ki:
18 Mayıs perşembe günü Dungeon da Tekstil partisinde sahne alcaz saat 21:30 01:00 arası olucak tabi bu yaklaşık saat ne kadar rötar olur bilemem :)

Ben daha ayrıntılı açıklayım efendim!!!!
18 Mayıs Perşembe Textıle Son Party Lıve Performance cAsH DUNGEONDA SAHNEDE OLACAKTIR. :oops:
Giriş 7 ytl(1içki)
Kapı açılış 21.30
cAsH 22.30-01.00
DJ(Club) 01.00-04.00
 
Geri
Üst