gitarı amacından saptırmak

bişey daha hatırladım eskiden proc kullanıyodum,onda harmonizer tarzı bişey vardı ve bi düğmeyle kontrol ediliyodu alltaki nota,modu ayarladıktan sonra tabi.

Ben boş tel basıp elimle o düğmeyi çevirip oryantal düğün müzikleri çalamayı çok seviyodum :D ama tabi yavaş müzik daha dansöz yeni çıkınca çalanlardan klavye solo gibi :D hiç tele dokunmadan çok geyik oluyodu
 
hahahah gitari amacindan saptirmak deyince aklima geldi, www.donlappin.com bu siteye bir girin bakin videolar bolumune... orada 2. videoyu seyredin untitled olan... Tanimayanlar icin Don Lappin'i tanitayim, kendisi Berklee College of Music'e persembe ve cuma gunleri ugrayan, cok mutevazi bir ogretmen... Double hand teknigiyle cok un yapmis bir adam bir bakin bakin:)
 
feedback le birlikte KORG AX1500 G nin ring mode efekti ile oynamak cok eglenceli, hem pedalla oynayıp hemde parametreleriyle oynayınca cok ilginç şeyler çıkıyor:)

bi ara keman arşesiyle calmayı denedim, delay ve reverble birleşince harika şeyler yakalanıyor,

klasik gitarla da denedigimde viyola gibi ses cıkmıştı ama sadece kalın E telinde :)
 
Evde gitarı zemine paralel yatırıp floyd rose u gaz pedalı olarak kullanıyorum araba sesi ve deişik efektlerle soytarılıklar yapıorum :D ...
 
Geri
Üst