Smallville

Smallville, izleyecileri Clark Kent’in 16 yaşında olup liseye yeni başladığı ancak güçlerinden ya da kim olduğundan habersiz olduğu zamanlara götürüyor. İlk aşk, okul ve gelecek gibi normal sorunlar yaşayan bu genç adamın kaderinde yazılı olan süper kahramana dönüşme sürecine şahitlik edeceğiz.
Hikaye, 1989 yılında Kansas’ta küçük ve şirin bir kasaba olan Smallville’de başlıyor. Her şey kasabaya ölüm saçan bir meteor yağmuruyla değişir. Bu olayın üstünden geçen 14 yıl, kasaba sakinlerinde kapanmayacak yaralar bırakmıştır ve meteorun bıraktığı radyoaktif etkiler hiç de doğal olmayan olaylara neden olmuştur.

CLARK KENT-
Clark Kent, küçük bir çocukken Dünya’ya zorunlu iniş yapan genç bir uzaylıdır. Bir takım özel güçleri ortaya çıkana kadar, ailesiyle Kent Çiftliği’nde basit bir hayat sürmüştür.

LANA LANG-
Clark’ın kalbini çalan Lana Lang’in anne babası, meteor yağmurunda ölmüşlerdi. Bakımını teyzesi Nell’in üstlendiği Lana, kahve dükkanı Talon’da çalışmaya başlar.

LEX LUTHOR-
Azimli ve kurnaz Lex Luthor, Clark’ın en yakın arkadaşlarından biri. Babası Lionel’in Smallville’deki suni gübre fabrikasını işletiyor.

CHLOE SULLIVAN-
Clark’ın arkadaşı Chloe, lise gazetesi Torch’un baş editörü. Chloe, Clark’a karşı güçlü duygular beslemektedir.

PETE ROSS-
Clark’ın en yakın arkadaşı olan Pete, sonuna kadar sadık bir arkadaş. Özellikle de çok az kişinin bildiği Clark’ın sırrını öğrendiğinde bunu kanıtlıyor.

JONATHAN KENT-
Clark’ın babası Jonathan, kendisini ailesi ve kasaba için en iyisi olduğuna inandığını yapmaya adamış bir çiftçi.

MARTHA KENT-
Clark’ın hayatlarına girişini mucizevi bir hediye olarak gören Martha, hayatını ailesine karşı beslediği sevgi etrafında yaşıyor.

SMALLVILLE
Her Pazar 20:00’de.

HER SÜPER KAHRAMANIN BİR BAŞLANGICI VARDIR.

CNBC-E

smallville.jpg
 
çok güzel dizi ilk bölümünden beri cnbc-e de izliyorum americada 5. sezonunda olduğunu öğrenince şok oldum acaba dizinin sonuna ömrümüz yeticek mi???
 
Evet muhteşem bir dizi bende hiç kaçırmadan izliyorum.Bu arada dizinin 5. sezonu Turkmen tv'de hergun saat 17:30 da çıkıyor ama arapça altyazılı.Turkçe altyazılı ise geceleri çıkıyor ama hangi günler çıktığını bilmiyorum
 
Diziyi izlemedim, Kristin Kreuk'u da tanımam; fakat o fotograftaki gibiyse hiç güzel gelmedi bana :) (Belki de orda kötü çıkmıştır canım, hemen atlamayayım :p )
 
Smallville... evet, kesinlikle.

Bir kere dizinin en ilginç yönlerinden bir tanesi, Clark Kent'in Lex Luthor'un "tek arkadaşım" diye nitelendirdiği kişi olması... çünkü Süpermen ve Lex Luthor ölümüne düşman olacaklar sonradan. Ama neden onu bilmiyorum. Bir arkadaşım, Lex'in, Clark'ın güçlerini öğrendikten sonra kıskançlığından çıldıracağı teorisini ortaya atmadı değil ama...

Öte yandan, dizinin başka bir komedisi de Süpermen'e yapılan göndermeler;

Chloe: "Araştırmacı gazeteci Clark Kent... kulağa hoş geliyor."

Clark: "Uçmayı ve takım elbise giymeyi gerektirmeyen her işi yaparım."
 
Xymphony demiş ki:
Diziyi izlemedim, Kristin Kreuk'u da tanımam; fakat o fotograftaki gibiyse hiç güzel gelmedi bana :) (Belki de orda kötü çıkmıştır canım, hemen atlamayayım :p )
Bu kıza güzel değil diuen birini ilk defa duydum açıkçası.Yoksa kıskançlık durumları falan mı mevcut :D Bu kızı dizide izlemen lazım açıkçası ben aşığım.
Smallville nin 5.sezonun da olduğunu duyunca ben de çok şaşırdım.İnşallah cnbc-e bu dizinin diğer bölümlerini de gösterir.Supermen in yeni filmide vizyona girsin diziye lan ilgi daha da artar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
şu zamanlarda tv de 3. sezon gösterimde abd de ise 6 sezona geçildi

halka hizmet kapsamında iki toplama smallville albünü buraya ekliyeyim dedim

Talon Mix

aktuellesbild.jpg


http://rapidshare.com/files/1203373/Smallville_-_Vol_1_-_The_Talon_Mix.rar.html

01 - Remy Zero - Save Me (Smallville Theme)
02 - VonRay - Inside Out
03 - Weezer - Island in the sun
04 - Five For Fighting - Superman (It's Not Easy)
05 - Ryan Adams - Nuclear
06 - Phantom Planet - Lonely Day
07 - The Flaming Lips - Fight Test
08 - Sixpence None The Richer - Don't Dream It's Over
09 - Steadman - Wave Goodbye
10 - Am Radio - I Just Wanna Be Loved
11 - Lifehouse - Everything
12 - Eva Cassidy - Time After Time


--------------------------------------------------------------------------

Metropolis Mix

B000BBOVG2.01.LZZZZZZZ.jpg


http://rapidshare.com/files/1205259/Smallville_-_Vol_2_-_Metropolis_Mix.rar.html

01-breaking_benjamin-forget_it
02-depeche_mode-precious
03-lifehouse-you_and_me_(wedding_version)
04-stereophonics-superman
05-the_all-american_rejects-dirty_little_secret
06-josh_kelley-almost_honest
07-the_dandy_warhols-all_the_money_or_the_simple_life_honey_(remix)
08-brendan_benson-cold_hands_(warm_heart)
09-diamond_nights-the_girls_attractive
10-flashlight_brown-im_a_human
11-him-wicked_game
12-kt_tunstall-other_side_of_the_world
13-minnie_driver-hungry_heart
14-rascal_flatts-feels_like_today
 
tekrar bölümlerinden birinde
lana lang'in mıknatıs özelliği taşıyan bir çocuğun peşinden gitmesi sahnesinin arka planına cold-stupid girl konulan beni kendisine hayran bırakan dizi...
ayrıca lex luthor pek bi karizmadır
eklemeden geçemeyeceğim
 
ii bir lise gençliği dizisi . Ama supermanin oldschool fanları için pekde iç açıcı değil açıkçası.
 
Ben de ilk zamanlarını izledim.fantastik dizileri sevenler için sürükleyici olabilir ama dizide bence tek merak uyandıran konu clark ve lana arasındaki ilişkinin gidişatı.
 
Lex'in babası Büyük Luthor'un hapise girdiği bölümün sonunda gelişen olayları anlayamamıştım. Lex zehirlenmiş, Clark doğduğu yere zorla geri alınmış ve şu gazeteci kız da bir evde havaya uçurulmuştu. :) Bir süre uzak kaldım diziden, sonra ne olduysa, her şey eski haline dönüverdi. :D Eski bölümleri tekrar mı vermeye başladılar, kaldıkları yerden devam ettilerse buralara yeniden nasıl gelindi? :?

Velhasıl fantastik yapımların nadiren hoşuma gidenlerinde SmallVille. :D Sıkı takipçisi değilim ama denk gelirsem de zaplamıyorum.

Saygılar...
 
vala ben bi aralar sıkık takipçisiydim.şimdi vakit buldukça izliyorum ama bu dizinin serisini yapıcam kafaya koydum.harbi çok güzel bir dizi.

eski oldscholl superman fanları tabiki diziyi sevmez.çünkü burda süperman'in de aslında bir insan olduğunun o süper güçlerinin sorumlulğu altında nasıl ezildiğini hatta doğruları yapmak uğruna istemesede aşkından feragat ettiğini anlatıyor dizi.tabi eskiden hiçbirşeyden etkilenmeyen süperman'le bu süperman arasında çok fark var.

birde smallville'de klark kenti oynayan çocuk harbi tam süpermen'e benziyor.ben diziyi çok tuttum.bırakmayada niyetim yok :)

son olarak millet lana falan diyo ama ben chloe'ini hastasıyım.yahu o nasıl bir tatlılıktır ve o nasıl bir gülümsemedir.chloe'yi tek geçerim abi :LOL:
 
Geri
Üst