Yüksek Sadakat

ozgur196 demiş ki:
herşeyi geçtim popüler olmak kötü değil. Rock Müziği Patlatan bence Türkiye'deki en başarılı rock albümü "Dünya Yalan Söylüyor" le Mor Ve Ötesiydi. Hatta Mor Ve Ötesinden önce olsaydı Çilekeş gibi sert gruplara Şirketler albüm yapmazdı.

Mor Ve Öteside popüler ama bütün besteleri çok çok güzel.Ve gerçek rock dinleyicisinin yanı sıra bütün Türkiyeyi kaplamış fan kitleleri var. Ama kimseyi kandırmadan.. Kimseye istediğini gitarla veripte rock dedirtmeden başarmışlar bunu.Gerçekten Rock müzik ve çok güzel bestelerle.

Şimdi bakalım aynı popülerliği sağlayan gruplara onlar gibi bir sürü beste herkes yapabilir bence.Gerçekten Türk İnsanını artık basit sözlerle "haydi kalk gidelim bu şehirden" "belki üstümüzden..." "kaderimde buda mı vardı..." gibi yüzyılın basit sözleriyle kandırmayın.Heleki bunu Rock müzik dalında kullanmayın ki(patlayan her müzikte kullanılabilir) Türkiye'nin kısıtlı ve çok değerli rock müziğini kirletmeyin.

Doğru ama MVÖden önce TEOMAN,KARGO,FERAH,PENTEGRAM,B.ÖZLEMİ,DSS Gibi gruplar vardı,mvö nün o albümüyle deil o patlamalar saddece;örneğin ferahın ilk şarkısını hatırlarsınız;hani gelinlik giymeden 96 çıkışlı;çok büyük tanıtı olu o mesela rock için.
84 gelince anakaralı grup köstek olmayalım ilk parçası harbiden süperdi 2-3 tane daha kalbürüstü single çıkartabilecek güçteler ben albümlerini dinledim.
 
çok güzel albüm gerçekten, şarkılar çok hoş..(kafile,pervane,aklımın iplerini saldım,hüzün,ihtimaller denizi
en çok sevdiklerim...) fazla söze gerek yok süpersiniz yüksek sadakat.. 8)
 
Rock müziği dışında müzik dinlemeyen,ve dinlememelerine rağmen b.k atan insanlar çok fazlalar!!Ben de rock müzik dinleyicisiyim ama yüksek sadakatin albümü kötü bir albüm değil bence.Rock veya değil bir ayrım yapmıyorum ki bir albümü tarzından dolayı dinlememk saçma dinlemediğin albümle ilgili yorum yapmak daha da saçma.Eminim buraya gelip te laf atanların bi çoğu albümü dinlememişlerdir bile.Çıkış parçasına bakıp yarım sayfa olumsuz yazı yazabilen sonra gidip başka forumlarda insanların eleştri tarzlarını beğenmeyen insanlar var :)
kedi kesen bunlar işte :D
 
ben albümü beğendim ancak bana sanki albüm yapımcı engeline takılmış ve gurup biraz tarzından ödün vermiş gibi geldi. tabii ki canlı performansla albümdeki kayıtlar aynı olamaz ama albümün rock müzik dinleyen dinlemeyen herkese hitap etmesi beni açıkçası rahatsız ediyo. ticari kaygı olmadan bir albüm yapsalardı acaba albüm yine aynı olur muydu diye düşünmeden edemiyorum.
 
her verilen emek takdiri hak eder. doğrusu yuxexes'te seyredip gidip albümü aldım ama beklediğimi bulamadım. bence bundan çok daha yetenekli adamlar. neden böyle bir albüm yapmışlar anlamadım. yinede bol şans dilerim, en azından seslerini duyurabildikleri için bile tebriği hak ediyorlar. umarım gelecek albümleri çalgıcılıklarını daha gösterebilecekleri bir renkte olur.
 
belki üstümüzden bir kuş geçer en güzel istanbul'da dinleniliyor;
ankara'da ise istanbul anılarak dinlenilebiliyor.

ikarus ve kafile de favorilerim arasında.

ankirockfest 2006'da ve bilkent'te dinleyeceğiz umarım!
 
Geri
Üst