M-Audio Audiophile 2496 ve Fasttrack, hangisni terch etmeli?

Diğer başlıkları okudum ama tam istediğim bilgileri edinemedim cevaplarsanız sevinirim .

Bu iki ses kartından birini düşünüyorum , hangisini tercih etmeliyim ? Fasttrack pratik olması bakımından oldukça iyi görünüyor , peki kalitesi nasıl ? Audiophile azcık daha ucuz fasttracktan ama profesyonel ses kartı diye geçiyor compel in sitesinde . ayrıca audiophilenin üzerinde gitar jackının girebilceği bir giriş göremedim küçültücümü kullanıcaz?

Fasttrackta midi giriş çıkışı göremedim onu ekleme şansı varmı ?

Çok profesyonel kayıt olayında işim yok , pod xt live ile giricem zaten bilgisayar sesleri iyi alsın yeter.

teşekkürler şimdiden
 
audiophile'i tek başına alırsan pek tavsiye etmem illaki bi gün mikrofon preamplisi de alacaksın..
Ama öte yandan fast trackte de preamp yok bildiğim kadarıyla sadece bi booster var mikrofon takmak için..
Ama yok arkadaş ben zaten sadece gitar takıcam zaten dersen bence çok da düşünme 2496 al gitsin fazla takma. (son cümlene dayanarak söylüyorum :) bu kartlardan alıp da memnun olmayan kişi çok az çünkü)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Direk gitarımla giricem ben araya mikrofon falan sokma niyetinde değilim zaten. 2496 da direk jack girişi büyüklüğünde bi giriş yok yanılmıyorsam ? Fasttrackte direk giriş var gibi gördüm ama ?
 
Ben 2 yıldır M Audio 24/96 PCI kullanıyorum ve hem midi hemde audio kayıtlarından çok memnunum profesyonel işlerde yapabilirsin.1 midi in 1 midi out var.Audio jacklar tos denilen jacklardan.1 stereo giriş ve 1 stereo çıkış bende gitarı prosesorle bağlıyorum gerekli ayarlardan sonra herhangi bir sorun yaşamadım.Ayrıca ben aldığımda 200 euro nun üzerindeydi zamanla ucuzladı bu kart yani ucuz diye kalitesiz denemez.POD u karta girerken preampli olarak kullanabilirsin.Dene eğer memnun kalmazsan iyi bir preampli alırsın ama POD senin işini görür bence.PC nin işlemcisi ve Ram inde iyiyse audio kayıtlarda hiç sorun yaşamazsın.
 
Kartlar hakkında

Ben ikisininde usb olanlarından bahsedeceğim.Audiophille 2496 da mıdı ı/o var ama gitar ve mikrofon olayı yok.Fakat Audiophille i yalnız kullanmayacaksan fasttrack tan iyidir ama Audiophile daha pahalıdır.www.compel.com.tr.Ben fasttrack kullanıyorum şuan notebook ta.Son derece ergonomik ekonomik ve Pratik.Ucuz diye amatör zannetme.Bunların hepsi yarı profesyonel kartlardır...

Teşekkürler...

----------------------------
Yekta KARACA
 
Geri
Üst