Silent Disaster(Metal)-İstanbul

Amanın! Murad senin grubun var ve benim daha yeni haberim oluyor yahu, vallahi kızdım kendime, daha fazla araştırmak lazım demek ki. Ulan Do-Rock'ta filan çıkmışsınız hiç haberim olmadı şimdi düşüp bayılacağım desem yeridir.. :)

İlk mesajda yazdığın repertuara şööyle bir baktım da; melodik thrash kulvarında giden bir gruba Annihilator'dan All for You gibi thrashe ihanet eden odun misali bir parçayı yakıştıramadım açıkçası. Ama Murad'ın Annihilator'ı ne kadar sevdiğini biliyorum ve tahminimce repertuar genişleyene kadar ihtirasını dindirmek için koymuşlar o şarkıyı.. :D Genişleyince Imperiled Eyes isterüm; hah bir de madem melodiksiniz Artillery alalım sizden.. :)

Bundan sonraki ilk konserinizde ne yapıp edip gelmeye çalışacağım; başarılar arkadaşlar.
 
Ohooooo sen uyu dahaa. 4-0 sıfırın sarrhoşluğu falan diycemde ondan eskiyiz bizde be :p
Daha bu cuma DoRock taydık biz :) Rastlaşamamızın sebebi sen C.tesi ordasın biz Cuma çıkıyoruz her sefer. Ama yakındır C.tesileri ele geçircez ;)
All for you bayağı bir zamandır çalmıyoruz aslında. Çok severim o şarkıyı ama benim sevdiğim annihilator değil o biliyosun. Zaten Schizo Deluxe ı da sevemedim bi türlü. Dövecem Jeff i en sonunda.
Onlarda olur inşallah ama vokal olarak Artillery biraz bizi aşıyor. Size, yakın bir tarihte bir Annihilator, bir Exodus, bir Overkill, Eskilerden bir Testament bir Motorhead versek :)
not: yakın dediğim tarih minimum 3 aydır

Bir dahaki konserimiz Roots barda. 7 Mayıs pazar akşamı. Yani bu pazar.
 
Son playlistimiz böyle
Death-Pull The Plug
Sepultura-Slave new world(bazen çalıyoruz gaz oluyor)
Sepultura-Desperate Cry
Sepultura-Refuse Resist
Testament-Down for life
Testament-Musical Death(ben kendi kendime çalıyorum bana eşlik eden yok, belki yakında ederler)
Pantera-Domination
Kreator-Phobia(çalmama kararı aldık 8O)
Kreator-Violent Revolution
Annihilator-All for you(çalmıyoruz genelde)
Silent Disaster-Dissapointed
Silent Disaster-Go down
Silent Disaster-Red and gold
Silent Disaster-Kördüğüm
Silent Disaster-A.F.R.E.

Grubun konserlerde çalmadığı.Fakat bitmiş durumda olan
-Boom!!
-Silent Disaster
-F.T.L.
İsimli başka parçalarıda vardır. Hatta daha ismi olmayan 5-6 parçamız daha var(genelde untitled1, asdasdasd,alaalalal gibi isimleri var ). Muhtemelen Eylül-Ekim gibi çıkartmayı planladığımız demomuzdan önce de çalmayacağız.
 
ee o zaman haber verelim bu pazar (7 Mayıs) aksam saat 20:00'da Roots Batrda konserımız var arkadaslar... roots bar taksım / balo sokak ta... sokagın en sonunda solda:) bekleriz
 
Yok yok 4-0'ın sarhoşluğunu attık.. :D

Abi benim cumartesileri orada olduğum doğrudur ama senin dediğin cuma çıkma olayı daimi bir bar programı gibi mi yoksa konserlerin geneli cumaya rast geldiği için mi öyle dedin? Bu kadar erken vakitte konseriniz olması çok güzel, büyük ihtimalle geleceğim, hadi gaz vereyim Imperiled Eyes çalana bira benden bedava.. :D Lakin çıkacağınız yeri bilmiyorum onu bir ara şey edelim Murad efendi.. :)
 
Yok program değil konserler cumalara rastlıyor diyelim :)
Sen daha fazla benim yaramı deşme ben ısmarlıyım birayı olmaz mı? (zaten Roots ta Efes bira var beni bozuyor) :( Mekanın tarifi pek bir basit yukarda Alper tarif etmiş zaten ama ille de "Kardeş istanbul ne tarafta" diye soruyorsan, "Gösterelim" deriz :p
 
RED AND GOLD parçası harbiden çok düzgün olmuş lan...tuttum sizi cidden ....batuhanın katır gibi sesi var lan çok iyi söylüyor cidden..oğlum bursaya felan gelseniz yaa lan(ne bu samimiiyet desene)
 
7mayis.jpg
 
Saat 23 gibi sahnede olacağız muhtemelen. Sıkıldık artık aynı şeyin tekrar etmesinden ama ne yapalım. Diğer gruplar bizden eski olmalarına rağmen onlardan sonra çıkmamız gerekiyor muş.
 
Büyük bir aksilik çıkmazsa geleceğim demiştim ama olabilecek en büyük kesişmelerden biri oldu; pazar günü sahamız kapatılmış olmasına rağmen stadın etrafında toplanacağız, 23.00'e kadar maç tabii ki bitmiş olur ama sonrasında uzar bizim iş illa ki. Daha da bir daha ki sefere demek kalıyor bana; başarılar..
 
27 mayısta kesinleşmemiş 1.
1,2,3,4 haziran tariherinden birinnde 1 adet olmak üzere 2 konser fısıltısı var önümüzde.
Son maçımızda boş tribünlere rağmen tek kale oynadık fakat top yuvarlak girmeyince girmiyor :) ne diyorum lan ben :D Sapıttım etüd yapmaktan(bugün tarihe geçecek 4 saattir etüd yapıyorum)
 
19 mayıs Cuma Yıldız Teknik Üniversitesi rock klübünün bişeysi için düzenlenen konserde Silent Disaster+Desecrate+ ismini bilmediğim bir grup daha yer alacaktır. Yer DoRock Bar dır. Giriş muhtemelen ücretsiz.

20 Mayıs Cumartesi tarihinde(hemen ertesi günü oluyor :p) Büyükparmakkapı sokak taki Rockstar barda Silent Disaster-Thrash Attack ve UÇK Grind yer alacak. Sanırım bunun girişi ücretli ama ne kadar bilmiyorum. Olsun 5 lira olsun. Eh bu üç grubu 5 liraya izleyeceksiniz daha ne olsun.

27-28 mayıs tarihleri içinde birer konser görüşmesi var biri şehir dışı sanırım. Kesinleşmediği için net birşey söyleyemeyeceğim.

Haziranın başlangıcındaki konserden de haber dar edeceğiz sizleri yakında.

Ay ne kadar çok konser veriyoruz :) Seviyorum bizi :)
 
19 mayıs ile ilgili kucuk bir problem varmış büyük ihtimal olmayabilirmiş pazartesi belli olacakmış bende şimdi ogrendim ayrıca 20 mayısda bir grup daha varmış ve o konser icinde bazı seyler tam netleşmemiş
 
Geri
Üst