Silent Disaster(Metal)-İstanbul

Selamlar 2 bestenizi dinledim kayıt oldukça başarılı , sanırım tarzım olmadıgı için besteler hoşuma gitmedi...

Ama 987876...!!! sayfa forumu olan başlığında thrash metal yazan birçok gruptan çok daha iyi oldugunuzu farkettim.Ankarada olsaydınız çok farklı olurdu sanırım durumunuz ( olumlu yönde ).

Kolay gelsin , Başarılar...
 
Eyvallah Emre. Eh forumların aşmış grubu olamıyoruz maalesef faaliyete gel. :)
Ankarada da olsaydıkta böyle olurdu herhalde, çalışan her yerde çalışır ama Ankarada olsaydık buradaki daha fazla insanın bizden haberi olurdu ondan eminim. Ayrıca konserlerde de daha fazla eğlenebilirdik sanırım. Birlik destek daha iyi Ankaralılar arasında.
 
zong2qg.jpg
 
Atak iş durumunu ayarlayabilir mi bilmiyorum ama 19.00'a doğru orada olurum büyük ihtimalle, siz çıkmadan önce bir şeyler yiyip-içmeye vakit bırakmış olayım.. :)
 
ilteris demiş ki:
1 senede maidenın 85 turnesinden daha çok konser vereceksiniz böye giderse :D:D Bu ne hız abiler :D Başarılar dilerim!

Yok daha neler. Hazirandan sonra ara veriyoruz zaten demo için. Yavaştan demo çalışması yapmamız lazım. İddialı boru gibi bir demo yapmak istiyoruz. Çalışmak lazım doğal olarak.

Purgatory demiş ki:
Atak iş durumunu ayarlayabilir mi bilmiyorum ama 19.00'a doğru orada olurum büyük ihtimalle, siz çıkmadan önce bir şeyler yiyip-içmeye vakit bırakmış olayım.. :)

Kasma kendini biz 10 gibi anca çıkarız.

Aha bakın afişide budur
ytu1lq.jpg
 
İsminizi değiştirin ulan kitapsızlaaaaağğrr..!!!

Ne demek efendim Silent Disaster? Gömdüler bizi, mahvettiler. Güya kötü performanslarından biriymiş, peh..!!! Bunun üzerine en iyi performanslarını izlemek için Gabon'a bile giderim, bunu bilir bunu söylerim size.

Kendi bestelerini bilen hatırı sayılır bir kitle vardı; ancak bu kitlenin daha da çoğalması için kıskanarak söylüyorum ki; Ankara tayfasının oluşturduğu gibi bir ortama ihtiyacımız var. Zaten özellikle girişi yaptıkları Dissapointed ile bitirişi yaptıkları Red&Gold mükemmel besteler. Diğerlerini de umuyorum ki ilk albümlerinde dinleyebileceğiz.

Ne acı ki "uzamayan saçlarımı" kırptırdığım güne denk geldi bu konser, ama ettiğim bilumum küfrün en sadeleştirilmiş hali ile "Açılın lağğn..!!" nidaları ile sahne önüne tünekleyiverdim. Kendi bestelerini bilen bizleri duvardan duvara çarpmalarının yanı sıra; Refuse/Resist, Violent Revolution, Domination ve niceleri ile bizi bizden aldılar. Hele "Dovn Far Löyf..:D" girdiğinde kendimi jiletlemek istedim ama tuttular..:D

Daha teknik detaylara inecek olursak.. Sanırım izleyecek herkesin aynı şekilde düşüneceği üzre; kimse vokalisti gördüğünde böyle bir performans ve ses beklemez. Ben nereden bilecektim konser öncesi yan yana bira içtiğim adamın sahnede böyle hayvanlaşacağını?:D Bu arada, isimleri bilmediğim için enstürmanları araya sokarak betimlemek zorunda kalıyorum, ben de bundan nefret ediyorum ama başka çarem yok.. Bassist desen mikrofonu kavrayan dudakları, back vokali ve sahneye bir türlü bira alamaması ile beni benden aldı; grubun en aktif elamanıydı gördüğüm kadarıyla..

Murad'ta ise müthiş bir gitar hakimiyeti var, kafa sallamaktan kafamı kaldırabildiğim anlarda hepsini seyretmeye çalıştım. Sakin dursa da parmakları bize her şeyi anlattı, kusursuza yakın çaldı. Ama en çok sevindiğim ne biliyor musunuz? Duyun ey millet; doğma büyüme bir İstanbul'lu olarak dayanışma ve sahnede eğlenme açısından Murder-King'i saymazsak hep kıskanmışımdır Ankara tayfasını.. Artık bizim de sahnede birbirini itip kakan, birbiri ile dalga geçen ve her şeyden önemlisi en az bizim kadar eğlenen bir grubumuz var; Silent Disaster..!!!

İkinci gitaristin vokalisti iterek "Ne çalalım lan, yok yok yanlış oldu ahahah.." dediği yerde resmen sevindirik oldum abi, işte ihtiyacımız olan budur dedim yahu..! Helal olsun, aynen böyle devam edin. Murad'a bire bir söyledim ve tekrar söylüyorum; şu playlistin üzerine eklemek istedikleri bazı şarkılar var, onları burada açıklamayayım ama bu şarkıları ister eklesinleeer, ister eklemesinler; bu çocuklar nereye giderse müsait olduğum sürece ben de onlarla birlikte olacağım, bu kadar söylüyorum.

Tekrar tebrikler, aynen devam beyler..!
 
Emrah öpüyorum. Biralarını ne zaman ısmarlayayım :p

Şaka bir yana dün hakikaten kötüydük(yani biz öyle düşünüyoruz) bende biraz keyifsizdim. Özellikle öyle durduğu yerden bizi izleyen insanlara biraz kırıldım. Tabi sonradan açıldılar kendileri keyfim yerine geldi.
Yine eğlendik tabi yardık, yarıldık eh biraz da yorduk, yorulduk. Yarında zonguldak'a gidiyoruz. Hayırlısıyla Zonguldak'ı da bir dağıtalım.
 
demin zonguldak konserinden eve döndüm, boynum koptu ne lan bu!! azımıza s..ıldı resmen :D
bengal felan sürdüm ama pek etki etmicek gibi
refuse/resist le girdiler direk kopum gittim süperdi vala
helal olsun,buralara kadar gelip iki senedir çektiim acıya ilaç oldunuz,bu eksiği giderdiniz çok saolun,yazın istanbuldada peşinizdeyim bırakmam :D
 
Ya beyler size bu kadar konser az bile :)

O neydi öyle ya coverlar bi harika kendi besteleriniz bi harika hele disappointed. coştunuz coşturdunuz valla. hala boynum ağrıyo pek yazamıyorum ;)
ama süperdi valla ben zaten ksmetse seneye temelli dönüyorum istanbul'a siz nerde ben de orada mümkün oldukca :),
Doğru düzgün resim çekemedik atamadık gerçi kimse çekmedi galiba :)

Slave new wooorld :) :evil: 8)
 
ne demek her zaman gelin daha da iyi olur. bi 10 15 kişi daha gelirdi aslında ama burada millette bara gitme falan alışkanlığı yok daha doğrusu aileler çoğu kesimlerde fazla tutucu. ya usta o yeşil gözlü eleman sen miydin ? o gözler neydi öyle ya;}
 
MrGuitar demiş ki:
Bu zamana kadar birlikte en çok eğlendiğimiz seyircilerdiniz, tekrar teşekkürler hepinize...

Kesinlikle böyleydi ve en çok yorulduğumuz konserdi de diyebiliriz.

Bazı ufak aksaklıklar oldu tabi(O tonmaister milletinin Allah belasını versin, hepsinin değil tabi)

Diğer gruplarda çok başarılıydı. Ama sanırım biz biraz daha şanslı bir vakitte çıktık. Tam insanlar gaza gelmişti biz çıktık. İyi oldu.

Teşekkür ederiz Zonguldak'a.
 
Geri
Üst