Turntable

bilgisayarda bir turntable'nin yapabileceği herşeyi yapan program varmı? yardımcı olursanız sevinirim.. çok program kullandım fakat streching yaparken ya duruyor.. ya da ses bozuluyor.
 
Tahminimce Limpbizkit,Linkin' Park tarzı bir sound yakalamak için scratch atmak istiyorsun.Dışarıdan destekli bir ünite olmadan realtime scratch simulasyonu yapabileceğin bir program yok.Çünkü turntable ın bağlı olduğu mixerdaki crossfader a ihtiyacın var.Sadece plak ileri-plak geri olmuyor o iş.Fakat sana yardımcı olabilecek 2 program var.
www.analogx.com wave dosyalarını scratchlersin
www.otslabs.com cd leri sürücünden realtime scratchlersin.

kolay gelsin....
 
traktor dj i dene derim iyi bi dj programı p2m lerde arat programıda carck inide bulursun.
 
Sevgili arkadaşlar,
benim de size nacizane fikrim olarak tabiki öncelikle bilgi sahibi olmak için crack programları kullanmaz gereklidir.Fakat alıştığınız ve hakimiyetiniz arttıkça ve iş yapmaya ciddi olarak başlayınca sorunlar da bomba gibi ardı ardına patlıyorlar.
Register oldugunuz,sadece size ait olan programlar veya plug-inlerde artı ücretsiz upgradeler,free of charge yeni programlar gibi keyfinizi yerine getiren ve lisaslı kullanıcı olmanın keyfini daha çok rahatlığını ve güvenlğini yaşayacaksınız.
Register olun,lisanslı ürün kullanın.sonrası selamet :)
 
Fruity lOopsta canlı olmaycak şekilde bazı plug-in lerle bişiler yapabiliyon fakat onun dışında kesinlikle, tt setsiz çok zor, zaten tat vermez. ne kadar pound o kadar sound...
 
Geri
Üst