Rewind - Ankara

2004 yılında davulda metin Atahan(hazy hill) ,bas gitarda barış Tarımcıoğlu(hazy hill) ,vokal ve gitarda yakup Senem(crestfall) tarafından kuruldu.

Bugün metin Atahan (bateri) ,emek Ataman ( gitar,bas) ,yakup Senem(gitar,bas,vokal) kadrosuyla yoluna devam etmektedir. http://www.sendspace.com/file/4umler adresinde midasın kulaklığı stüdyosunda 2007 de yapılmış kayıttan remedy adlı parçamız dinlenebilir.
 
hey hey de hey hey... ne günlerdi Hazzy Hill günleri...

Başarılar size.. Kayıtı henüz dinleyemedim dinleme fırsatım olunca da acizane yorumlarımı yazıcam....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
teşekkürler ama süper demeye genede henüz daha var .) link evet bazen takılıyor ama tekrar deneyince çalışıyor . hızıda fena değil.
 
egolu bi adam deilim neyse soylerim hocam. yok abi bence süper. son dönemlerde türk kaydı gibi olmayan türk kaydı dinleyebildim. vokal iyi gitar iyi bateri iyi. şarkı bomba. daha ne. aynen devam.
 
Benim dinlediğim şarkı biraz fazla ritimsel gibi ama gayet iyi çaliorsunuz tebrikler. Vokal çarpıcı, sanırım yurtdışında çok kalmış.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Yorumlar bizler için önemli ve yapmış olanlara çok teşekkürler. Vokal Ankara doğumevinde dünyaya gelme ve yurtdışında kaldığı en fazla süre 1 ay. Mar sanırım telaffuz düzgünlüğünden bahsediyorsun. İzin verirsen iltifat olarak alacağız tekrar teşekkür.
 
parçanızı az önce 3-4 kez üst üste dinledim isabetli bi yorum yapabilmek için. Açıkçası hata aramak veya olumsuz eleştiri taraftarı diilim. Dolayısıyla geleyim artılara, kayıttan mı bilmiyorum ama tonlar ve sound güzel - canlı da bu şekilde çalıyorsanız eğer, geniş bir fan kitlesini çok kısa zamanda edineceğinize şüphe yok. vokal konusunda, haddimi aşıyo olabilirim bu konuda, ancak machinehead'in vokalini biraz dinleme fırsatınız olursa ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız. Yanlış anlaşılmasın benzesin falan demiyorum, sadece tarz olarak gırtlak olayını biraz azaltması ve vurgularla agresif söylemesi çok daha dinlenebilir bi sound yaratmanıza fayda sağlayabilir.
Beğendim kısacası, kısır ankara trash'ini değiştirme çabanız takdir edilecektir izleyiciler tarafından.
 
Burada gruba ait bir parçanın yayınlanma sebebi gelecek her türlü eleştiriyi grubun kendi tarz ve çizigisi içinde değerlendirmek isteği zaten. Kötü eleştiriler de mutlaka olmalı. Bu kaydı koyarken olay budur bitmiştir diye zaten koymadık. Demo neredeyse canlı olarak kaydedildi. Hücum girilen bir altyapıdan sonra sonra üstüne gitarlar çalındı. hatta bazı şarkılarda klavuz gitar hala duruyor. günahıyla sevabıyla ortada. Vokal konusundaki yorumuna bende katılıyorum. Farkındayız zaten az dinlenilen bir tür yapmaktayız ama sadece dinlenilirlik adına değil kendini geliştirmek adınada bu aralar yeni şeyler denemeye çalışıyorum. teşekkürler ahmettuncer.
 
Re: rewind (thrash,core)- Ankara

.tüm ciddi ve yapıcı yorumlar cevaplandırılmaya çalışılacak.Keyif almanız dileğiyle.
 
gruplar afişte konser de yer alma saatlerine göre sıralanmışlardır. 7 martta sahne alacak tüm gruplara başarılar.
afismidi.jpg
 
basladınız ve bitti... nasıl oldu bizde anlamadık:) sonuna kadar tavızsız sert muzıgınızle odtu mımarlıgı ınlettıgınız ıcın cok tesekkur ederiz..
 
Sağol deniz.Biz teşekkür ederiz. Grupça orada bulunmaktan keyif aldık. Cenotaph a kalamadık izleyemedik ne yazıkki ama hepiniz çok iyiydiniz .Metin ali feyyaz gibi sert çalan grupların olduğunu görmek bizleride motive ediyor :)
 
Geri
Üst