Pera (Alternatif Rock) - Ankara

Hakan Ünalan (davul)
Ertuğ Tuğalan (bas/geri vokal)
Emek Ataman (gitar/geri vokal)
Gökhan Mandır (gitar/vokal)

2003 "Battle of the Bands" müzik yarışması finalisti
2003 1.Balıkesir Zeytinli Rock Festivali (Ana Sahne)
2003 Özel Çankaya Üniversitesi Bahar Şenliği
2004 Boğaziçi Üniversitesi Bahar Şenliği
2004 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bahar Şenliği
2004 Odtü Bahar Şenliği
2005 Hacettepe Bahar Şenliği

2006'da Ankara rock barlarında...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
yorumların için teşekkürler. sahnedeki seslere çok dikkat ediyoruz umarım iyi ve net gelmiştir enstrüman ve vokaller. allegrodan sanki hatırlar gibiyim o muhabbeti, genelde yüzleri ve isimleri unutmam çünkü..görürsem kesin hatırlarım.

önümüzdeki hafta da bekleriz yine programa..
 
merhaba beyler ben bu gruptan gökhan'ımı tanırım coook eskilerden dün karşılaştık..beyler bugun 6-8 csm de studio varmış basabilirim heran sizi :p
umarım en iyi şeyler cok yakında grubu daha dinlemedim ama eminim cok bombasınızdır.Gökhan'ın müzisyenligine diycek söz yok cünkü ;)
En kısa zamanda görüşmek üzre
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
selamlar..gökhan'ın besteciliğine gerçekten diyecek söz yok..şu an grup olarak bestelere ağırlık veriyoruz bu yüzden. farklı tarzların harmanlandığı besteler ve yazıyoruz..dinlettiğimiz önemli insanlardan aldığımız olumlu eleştiriler bize çok şeyler kattı..şimdi de bar programı hazırladık ve verdiğimiz çeşitli konserleri düzenli bir programa yönlendirmeyi düşünüyoruz..az kaldı..PERA'nın beste ve coverlarından oluşan programı yakın zamanda başlıyor..gelişmeleri yine buradan takip edebilirsiniz..
olumlu düşüncelerin için teşekkürler maresalx..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Herkese selam;
14 Nisan Cuma günü Esat dört yol'da açılışı yapılacak olan BACKSTAGE'de performance hall'ın açılış partisinde sahne alıyoruz..

Programda yer alacak gruplar sırasıyla şöyle:
Fungu
Kül
Pera
Ruj

Şimdiden iyi eğlenceler..Backstage'de görüşmek üzere.
 
eskı hamam grubu ıste adamlarım be zeytınlı festıvalını ben ayarlamıstım:)
pera daha guzel bır isim grubu yakından takıp edıyorum basarılı beste calısmaları var
ve gokan ya adam 7 senedır aynı neyse burası ozele girer basarılar kardesım çsm sızınle gurur duyuyor:)
 
cuma günü backstage açılışında bizi izleyen ve bizimle birlikte eğlenen, coşan, atlayan, zıplayan, bira içen, şarkı söyleyen tüm izleyicilere teşekkürler..bu cuma Dorian'ın ön grubu olarak yine Backstage'de sahneye çıkıyoruz. Hatta bundan sonra her cuma Backstage'deyiz...

Bekleriz..
 
Cuma gecesi sahnede gerçekten çok eğlendik. Geciken açılışa rağmen kapıda bekleyip bizi izleyen, eğlencemizi paylaşan izleyicilere teşekkür borçluyuz. Ayrıca ekipman, ses ve moral desteği veren diğer tüm grup üyelerine teşekkür ederiz. Cumaları enerji fazlası olan tüm arkadaşları bekliyoruz.
 
Bu cuma (21 Nisan) ve diger tüm cumalar Backstage'deyiz. Bu hafta Dorian'in ön grubu olarak sahne aliyoruz...Dorian ve Pera severlere duyrulur..
 
Su an itibariyle her cuma Backstage te sahne alıyoruz.Aksi bu durum olmadığı sürece herkesi bekliyoruz.28 Nisan cuma Deja-vu ve PERA konserinde görüsmek üzere
 
Geri
Üst