Golge Lekesi (alternatif-rock) -Ankara

Selam herkese ben grubun meşhur davulcusu Deniz Akkaya :) Hepinize teşekkürler.. Bizi dinleyen, destek veren kişilere... Bizim hakkımızdaki yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Bu arada web sitemizin adresini tekrar veriyorum. www.golgelekesi.150m.com Siteyi yüklediğimiz serverda bazen hatalar olabiliyor, bazen açmada sorunlar yaşanabiliyor. Öyle birşey olduğunda bi kaç saat sora tekrar denerseniz ulaşabilirsiniz. Teşekkürler...
 
bir ara gerçekten yapmayı kafama koyduğum bir şeydi erkek ve bayan vokal birarada.ama olmadı,daha sonra bu düşüncemi başka bi grupta görünce mutlu oldum,geçen garaj a geldik,fakat sizi tam olarak dinleyemedim,umarım bir gün tümüyle dinleme olanağım olur,başarılar!
 
merhabalar bende grubun gitarist olmaya calisan nacizane kulu cankal!burda fikirleri paylasmak birbirimize destek olmak cok gusel:)bize iyi kotu elestirelirini esirgemeyen destek olan herkese cok tesekkurler!
hadi calalim...
 
Davulcumuz Deniz'in bir kehaneti daha gerçeklestigi için Skin severlere bir özür borçluyum.
Deniz daha önce Baskent'teki konserde Eren'in bass telinin kopacagInI bilmisti.Garaj'daki durum daha garip..Deniz sarkInIn sözlerini karIstIrabilirsin istersen çalmayalIm derken ben mevzu bahis sarkInIn -Faithfulness- sözlerini baska bir kagIda okunabilir puntolarla yazmaya çalIsIyodum....
eee'si su: iki kez kontrol etmis olmama ragmen sözleri eksik yazdIgImI sarkIyI söylerken fark edebildim .....

GÖLgE LekeSi
>> vokal(imsi)
(saçI uzun olanI ;) )
 
neden geldik bu dunyaya taby kı anasını satmaya hoş heuehuehue heuheuhe hueheue durma buralarda neden geldık bu foruma taby kı anasını satmaya çok hoş
 
senin canin sagolsun merbecim :alkıs o denizin som agzindn kaynaklanan bi durum :twisted: gerci bende az degilim gitar askisi olayi malum :mrgreen:
hadi calmaya....
 
eywallah maca!sen diyince daha temiz bi kayit koyalim dedik!hadi sizde durmayin sakin haaa...
hadi calmaya.....
 
Zaten içime de doğdu.. Ben bagetim kırılacak demiştim ve 1 çift bagetim de vardı.. son sarkıdayı son kez crashlere vurup sarkı biticektiki (arkaya bakanlar görür :p ) Kapanış olarak da bagetlerden bi tanesini kırdım da rahatladım :) . Bu arada buradan bi gerçeği açıklamak istiyorum. İlk konserimizde (çok az kişi bilir onu) cankal gitar askısını sağlamlastırmak için evden ip getirmişti, ben o ipleri o gün sağa sola balon asmak için kullanmıştım. :) Sora tabi konserde cankal ilk akoru bastığında gitarının askısı kopmustu :) (Konserden sora cankal da ipi arayıp duruyordu) Tamam olabilir, herkes bazen hata yapabilir :p
 
bird-y demiş ki:
Garaj konserindeki performansınız çok iyiydi,keyifliydi..bestenizde güzel olmuş..sınavlardan sonra bi konser daha ayarlarız artık birlikte..gruba başarılar dilerim..
saygılar&sevgiler

Saol serkan :p Abi sen ayarla biz ztn çıkarız bu sefer bizde pink floyd çalmak isteriz :)
 
FateX demiş ki:
Gölge Lekesi grubunu yanlış hatırlamıyosam 2004 yazında aynı sahneyi paylaştığımız Nermin Mehmet Çekiç A.L şenliklerinde dinlemiştim.. O zaman gayet iiydiniz..

Alternatif piyasasında işiniz çok zor olmasa gerek.. Oturmuş her grup gibi Ankara ve hatta diğer illerdede başarılı olabilecek bi grupsunuz..

Başarılar. Başlık hayırlı ola :LOL:

Stay Heavy :twisted:
Bu arada bizim davulcu denizin bi baslığı olmuş ama o bu başlığa yazmak istemiş ama ole bi konu oluşmuş alakasız bi şekilde sürmüş bu durum..Sen de yanlış anlamışsın sanırım onu düzeltmek istedim yoksa bizim öyle bi prim amacımız olmaz baba :(
 
sizi kurban konserinde tanıdım. gitaristiniz sanırım bizim özgür saygının arkadaşıydı :)
özgür saygın= ufak tefek ve sesinin frekansı çok çok yüksek olduğu için duymakta zorlandığımız humanoid :D
 
dark_elessar demiş ki:
sizi kurban konserinde tanıdım. gitaristiniz sanırım bizim özgür saygının arkadaşıydı :)
özgür saygın= ufak tefek ve sesinin frekansı çok çok yüksek olduğu için duymakta zorlandığımız humanoid :D
özgür saygın?yaa umarim kimseye ayip olmuyodur ama ozgur saygin kim acaba?tiyatrodaki saygin mi???bi o oyle bagirirdi walla!yoksa kacirdigim bisiler mi war?yoksa ben o gitarist diilmiyim?
hadi calmaya...
 
Cicatriz demiş ki:
Garage'da cok basariliydiniz.Hepinizi Kutlarim.Sahneye yakisiyorsunuz.Umarim beraber bi yerlerde tekrar sahneye cikariz..
İnsallah yıldırım bir konser ayarlıyalım diye konuştuk bizim bateristle de gecen gun ama neresi olur karar veremedik biz..
 
Arkadaslar golge lekesini dinleyenlker için soruyorum ozellıkle sizce bu grup keske sunu calmasaydı veya keske sunu calsaydı solistlerinin sesine giderdi dediğiniz bi sarkı varmı?
 
Romi demiş ki:
Arkadaslar golge lekesini dinleyenlker için soruyorum ozellıkle sizce bu grup keske sunu calmasaydı veya keske sunu calsaydı solistlerinin sesine giderdi dediğiniz bi sarkı varmı?
walla ben passenger derim başka da bi şey demem bi de muse imagine
 
Geri
Üst