Golge Lekesi (alternatif-rock) -Ankara

13 Mayısda (Cumartesi) Gölge Lekesi olarak yeni şarkılarla Başkent Üniversitesi Şenliklerinde çalıcaz. Saat kaçta cıkıcaz bi fikrim yok ama sonlarda cıkıcaz galiba.. Hepinizi bekliyoruz, yeni süpriz şarkılarımızla.. :)
Deniz
 
evet arkadaslar sizleri uzun süredir dinleyemedim, benim için de iyi olacak... bu arada saatinizi söyleyim: 16:00 diye gözüküyor, tabi sizi ve izleyicilerinizi daha önceden bekliyoruz:)
iyi çalışmalar arkadaşlar...şenliklerde görüşürüz...
 
Ya arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın normalde grubun sitesini ben hazırlıyorum. Site işini bi süreden beri (yaklasık 4 aydan beri) ugrasıcam diyorum ama yapamıyorum cünkü biraz tembellik ettim yattım tabi okul affetmiyo.. Siteyi aslında upload etmiştim sistemi kurmustum ama internet servis sağlayıcı sitede ufak tefek problemler oldu ve bu adamlar bütün hizmet verdikleri sayfaları kapattılar ben de okuldan dolayı tekrar sayfaları yükleyemedim. Ama en kısa zamanda (!) ki yaklasık olarak bu 1.5 ay a tekabül ediyo :) siteyi tekrar yapıcam. Belki biraz daha erken olabilir. Zaten sitenin gerçek adresi de orda yazan değil www.golgelekesi.150m.com dur. Bu arada biz punk tarzı şeyler çalmayız. Pek de dinlemeyiz de :) Bu başkent konserimizde biraz daha eski rock tarzı şeyler, kendi şarkılarımız ve günümüz alternatif tarzı şarkıları çalmayı düşünüyoruz. Gelin hep beraber eğleniriz. Güzel olur. Bu arada biz tabi ki de erken gelicez oraya. Sonucta güzel bi festival olacağından eminiz. İyi gruplar da çıkıyo! :)
 
Kaçıncı kez aynı sahneyi paylaşcaz yaf? Artık alıştık biz Gölge Lekesi olmazsa çıkmayız sahneye :p Yarın başarılar arkadaşlar.Daha da nice sahneleri paylaşmak dileğiyle :)
 
arkadaslar hepinizi teker teker kutluyorum...
önceden de dedigim gibi uzun süredir sizi sahnede görmemiştim ve yine cok iyiydiniz... özellikle coverınız cok iyiydi... şunu da belirtmeden geçemiycem; merve'nin sesi daha da bi oturmuş.. ağzınıza elinize sağlık... bu arada efe'cim saolasın ya, beni utandırdın sahnede... ben sana teşekkür ederim... umarım daha çok organizasyonda görüşcez... başarılar..
 
Gerçekten tebrik ediyorum arkadaşlar!!! çok eğlenceli ve güzel bi performans sağladınız! sizi en son Garage konserinde izlemiştim! cidden özellikle merve nin "Faithfulness" daki performansı ve şarkılara kendi yorumunu katarak vokal yapması çok hoşuma gitti!!baya bi değişiklik var yanii ve çok iyi gidiooo... devam gölge lekesiii...

aynı sahneyi paylaşmak üzere...başarılar!!
 
Cok saolun arkadaslar..Yagmurun aziziliğine ugradık biraz :D Konsantrasyonumuz baya bi bozuldu bizim de..Ama orada bizleri izleyenlere teşekkurler..Daha ii olabildiğimiz< konserlerde tekrar gorusmek dileğiyle..
Bu arada Cagrı cok bogustun bu senlikler için cok aksilik cıktı ama sen en iisini yaptın cok saol... :D
Golge lekesi-Bass
 
YOk yok çağrıya laf yok :) O en iyisini yaptı organizasyon yapmak zor iş bir de son(!) dakika gelip de biz de çalacaz diyen adamları (!) da programa dahil etmek daha bi zor. Valla helal olsun çağrıya. Yağmur da olmasaydı cok güzel olurdu ama artık umarım daha iyi organizasyonlarda yine hep beraber olmak dileği ile. İzleyen herkese teşekkürler, daha iyi konserlerde görüşmek dileğiyle.. :)
 
saolun arkadaslar, sizin bana ne kadar destek oldugunuzu biliyorum... teşekkür ederim hepinize... ee sizleri sahnede görmek varsa ucunda yaparız tabi ;) umarım seneye cok daha iyi konserlerle görüşücez...
 
arkadaşlar hepsini bazı nedenler izlemesemde muscle museum yorumunuzu dinledim.. herkese sesleniom merve ye dikkat edin orada ben çoook beğendim ya süper olmuş.. o şarkıda eksik varmış hakkaten... çok eğlendim sahnenizde gelişmiş ben görmeyeli.. inşallah çok daha ii seyirci karşısında çok daha ii şekilde sizi görürüz
 
:oops: :oops: :oops:

Zevkle hazırladığımız ve sunduğumuz bi performansın beğenilmesi inanılmaz bi mutluluk ve insanı daha çok gaza getiriyo :twisted:

Vaktini ayırıp bize eşlik eden herkese çok teşekkürler,içimize sinmeyen hatalarımız oldu aslında , katılacağımız organizasyonlar için fazla seçici ve duygusal davranmamızın tek kötü etkisi daha az konser verip daha az tecrübe kazanmak bence.....İncelik yapmışsınız hatalarımızı görmezden gelmişsiniz , daha ii bi performansla karşınıza çıkmak dileğiyle nokta artık :)
 
oo resimler cok iyi ya... yalnız erene laf atmadan geçemiycem... ya erencim bak 2. resme herkes nasıl coşmuş, gaza gelmiş.. sen sakin sakin.. arkadasım mi teline bosta vuruyorsun diye niye ortamı bozuyorsun ya..git salla kafanı bişiler yap.. :DD
alınmıycagını bildigim icin takılıyorum... sakın baskaları da yanlıs anlamasın :))
 
Geri
Üst