Setup Iiçin Yardım

Arkadaşlar merhaba;

Elektronik ve trip-hop müzik için setup oluşturacağım öncellikli olarak wah pedalı ve looper olarak ne önerirsiniz.Yeterli bi setup kurmaya kalksam başlangıçta neler almam gerekir, müzikten biraz uzak kaldığım için setup konularını biraz hatırlatmanızı rica edeceğim lütfen, malum teknoloji gün geçtikçe gelişiyor.

Delay pedalı haricinde önerilerinizi bekliyorum. Chorus, eq, pre-amp vs. olmazsa olmazları da kapsayan pedal setupı için yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Loop olarak Boss rc-2 var uygun fiyatlı sanırım, özelliklerine bir bak sana uygunsa başlangıç için uygundur. Wah olarak bence çok para harcaman mantıklı değil, orta karar bir wah, Ibanez'in falan olabilir mesela, sana yeterli olacaktır. Pre-amp'ın sağlam olmalı bence en önemlisi, Amt'nin SS-11 gibi bir modeli vardı, ikinci el bulabilirsen al, lambalı bir pre-amp ve mükemmele yakın bir cihaz. Yine de bulamazsan SansAmp Classic öneririm. Chorus vb için Boss'lar yine başlangıç için ideal, ancak ileriki aşamalarda Boss'tan uzak durmanı da tavsiye ederim.
 
Geri
Üst