Beyin Okumak Mümkün Mü?

mümkün değil...

ancak tecrübeliyseniz ve psikolojiden iyi anlıyorsanız ya da karşınızdaki insanı çok iyi tanıyor, nerde ne tavır alacağını ne diyeceğini aşağı yukarı biliyorsanız bu bir tür akıl okumadır zaten..

zaten bu da bize yeter, gerisini karştırmak bizi, hayatın anlamsızlaşmasına ve düşüncenin yok olmasına götürür
 
turkegilmez demiş ki:
Alüminyum folyo geçirirsek okuyamıyorlarmış beynimizi biliyormuydunuz? (Artık böyle takılıyorum:D )


:D :D :D

Ne bu abi,patlıcan musakka mı :D Eşim patlıcanları folyoyla saklardı buzlukta..Ancak tazeliğini yine de kaybediyor..
Patlıcanları taze taze yiyin..folyolamayın sakın :D :D
 
Frekans uyumu günlük yaşantımızda sıklıkla karşılaştığımız bir durum. Bir şarkı mırıldanırsınız, karşınızdaki "tüm gün bu şarkıyı içimden söyledim" der mesela. Tamı tamına zihin okumak konusunda kesin konuşamam fakat mümkün olduğuna inanıyorum. İmgeleme ile.. Karşımızdaki kişinin aklından geçen, bize isim olarak gönderilmiyor. En azından söylediğimin aksini deneyimlemedim. Aklından elma geçiyorsa ve yeterince yoğunlaşmamışsa, yuvarlak bir nesne canlanır zihnimizde. İyice yoğunlaşmış ise, yeşil, kırmızı, ekşi, tatlı olduğu detayına kadar, gözümüzün önüne gelmese dahi elmanın bıraktığı tadı algılarız, hissel anlamda.

Bahsini ettiğim her iki durum da telepatidir. Şarkı olayı daha basit ve doğaldır. Elma örneği ise her iki tarafın yoğunlaşması ve birbirlerine izin vermeleriyle mümkündür. Eğer bilinçli olarak yapmaya kalkışıyorlarsa tabi. Yoksa birinin canı feci elma çeker, diğeri bilmeden yarım kilo elmayla eve döner :)

Ayrıca kilitli buzdolabı poşeti dururken ne gerek var folyoya. Baklagiller için biçilmiş kaftan. Alüminyum folyo, mozaik pasta yaparken işe yarıyor. Bir de sobayı kaldırdıktan sonra boruyu kapatmakta :)
 
E Fyz ben ne diyeyim ki şimdi :D Baksana ne yazmışız konu inatla nerelere geliyor :)

O değilde mozaik pastanın çiğ yumurtayla kakao falan karıştırılıp hiç pişirilmeden yaptığını duyunca acayip midem bulanmıştı (yarısını yiyince öyle oluyor :) )
 
turkegilmez demiş ki:
E Fyz ben ne diyeyim ki şimdi :D Baksana ne yazmışız konu inatla nerelere geliyor :)

O değilde mozaik pastanın çiğ yumurtayla kakao falan karıştırılıp hiç pişirilmeden yaptığını duyunca acayip midem bulanmıştı (yarısını yiyince öyle oluyor :) )


Haklısın turkegilmez..Doğru söze ne denir ki..

Ya tavuk göğsüne ne demeli.. :D Ben o tatlının sadece adının tavuk göğsü olduğunu sanırdım..
Taaki 3. sınıf bir tatlıcıda tavuk göğsü yerken ağzıma gelen tavuk etine kadar..Anladım ki gerçekten içinde tavuk eti varmış..İğrençlik yavv bu
:D :D
 
Ömer Özkayanın yazmış olduğu Zihin Kontrol Operasyonları adlı bir kitap okumuştum bir kaç sene önce çok ilginç iddaların bulunduğu bir kitap cia belgelerine dayanılarak yazıldığı öne sürülüyor. okumanızı tavsiye ederim
 
BrainHack.. diye bi olay vararkadaşlar..

Telepati ile ikikişinin Enerjilerini serbest bırakmasıyla mükün şu anda..

Psisik Güçler Diye tabir edilen güçlere hükmetme sonucu olabilecek birşey..

isteyene Kaynak temin ederim
 
aslında beyin okumak insanın birazda sarraflığına bağlı yada telepati yoluyla bu işi yaptığını sananlarda olabiliyo..insanoğlu beyninin %2'sini kullanabiliyo bu %2'lik kısım bile bazen bi kaos'a yol açabiliyo % az diye beyin okuyabilmekte kolay sanılmasın..beyin okumamının bi kaç yolu 6.his dediğimiz olay ve vücut dilidir ya hissedersiniz yada hareketlerinden anlarsınız karşınızdaki insanın ne yapacağını..ama bence beyni tamamen okumak ve kesin konuşmakta felsefe gibidir anti tezin yoksa tezi kabul edeceksin :) saygılar..
 
ForzaRock demiş ki:
ancak tecrübeliyseniz ve psikolojiden iyi anlıyorsanız ya da karşınızdaki insanı çok iyi tanıyor, nerde ne tavır alacağını ne diyeceğini aşağı yukarı biliyorsanız bu bir tür akıl okumadır zaten..

zaten bu da bize yeter, gerisini karştırmak bizi, hayatın anlamsızlaşmasına ve düşüncenin yok olmasına götürür

Ben de bunu diyecektim. Bu şekilde mümkündür yani...
 
ben okuyan birisini tanıyorum abi şöyle diyordu senin aklından geçenler benim dilimin ucuna geliyor diye çok ciddiyim vede ciddi ciddi tam ben bişey söylicekken benim söylüceklerimi söylüyordu çok ilginç birşey insanın konuşurken kaçası geliyor yanından.
 
benimde basıma geldi mesela soyle tek bi objeye odaklanmayı deneyin en fazla 4 sn sürer...cünkü aklınıza kesinlikle bi salisede olsa farklı bisey giriyo ve o anda konsantre dagılmıs oluyo..karsınızdakine bu sekilde uzun süre odaklanabiliyosanız garip seyler olabiliyo..bizde arkadasımla sayı olayını denemistik..1den 10 a kdr sayı tutuyo ve icimden ona tekrar ediyorum aklımdaki sayıyı tutması icin ve 7 de 7 kere bildim...sonra 1 20 arası yaptık 2 kere arka arkaya onu bilince arkadas tamam bakalm harf tuttum onu bil dedi ve aklımda gelmeden gozumun onune durup dururken M harfi geldi ve dogru cıktı...yani aklıma gelmeden gozumun onune gelen sayıyı direk soyluyorum ve cıkıyo yada o sayıyı soyluyorum adama dogru icimden ama nasıl kontrollu bicimde kullanılır bu güc bi fikrim yok onu cok mrk ediyorum iste...cünkü biliceniz zaman kendinize cok güvenmeniz lazım emin olmanız lazım o kendine güven hissi olmadıgı zaman olmuyo cok garip..mesela sarkı olayı cok basıma gelmistir ben sarkıyı soylemeye basladıgım anda yanımdaki arkadasım icinden soylemeye baslıyo fln..bi arkadasım bi olay anlatıyodu ve dikiz aynasının kırılması geldi aklıma durup dururken ve cocugun anlatmaya calıstıgı sey dikiz aynasının bi sekilde kırılmasıymıs bunu duyunca sasırdım bi sok oldm kendime gelemedim 20 dk:)
 
insan beyni dünya üzerinde,''evren'' üzerinde dizayn edilmiş en büyük kurgusal araçtır.hiçbir teknoloji ürünü bu sınırsız çılgınlığın önünde duramaz.beyin okumak gibi birşey yapılırsa,bunun ancak insan beyni tarafından gerçekleştirileceğine inanıyorum.makineler düz mantık çalışırlar.sadece içine yüklediğiniz komuta göre hareket edebilirler.beyin okuyabileceklerini zannetmiyorum.
 
Geri
Üst