Well Behaved (Indie,Garagerock,Postpunk) - Ankara

abi ilk başta şunu sölemek istiyorum..eger sizin amacınız sadece kendinizin eglenmesini ise toplanır studyoya gidersiniz orda istedigiliz şeyi yaparsınız. DEADLEAD..
metalica hastasıyımdır ve perfomanslarını hakkaten ezberleyecek derecede izlediim..lars amcamız sizin davulcunuz kadar artis oldugnu çok az gördüm..hem ben artislik yapana degil artislik yapıp çalamayana kızıyorum...artslik diyorum ama ne dedigim anlaşılmıştır böle zilleri takarken degişik hareket filan ya bilmiom bana itici geldi...hem kıskanıosun demişsin valla kıskansam echoes yada dirilişi filan kıskanırım abi bence sizden iilerdii...özelliklede echoes...valla uslubum kötü oalbilir artık kusura bakmayın ama size sölemek istedim ve bi çok kişinin de düşüncesi bu yönde..tekrar sölemek isterim siz eger bi barda çıkarsanız amacınız sadece kendinizi eglendirmek olmamalı..genede elinize saglık sonuçta bi çaba gösterdiniz..başarılar
 
ciwciwern demiş ki:
.hem kıskanıosun demişsin valla kıskansam echoes yada dirilişi filan kıskanırım abi bence sizden iilerdii

Sevgili ciwciwern bu alıntı yaptığın yerden öncesine kadar yazının gerçekten saygı duyulması gerektiğini düşünmüştüm.Sonuçta sen sahnede arkadaşların yaptığı şovu böyle değerlendirmiş olabilirsin. Bunu dile getiriş biçimin yanlış mı evet bence yanlış ama sana verilen cevabın da pek olgun bir cevap olduğunu düşünmüyorum herneyse.Geleyim esas meseleye,burada kimseye yalandan yıldız dağıtacak değilim hiç birzaman da yapmadım.diriliş adlı daha yolun çok çok başında olan arkadaşlarla Well Behaved grubunu bu şekilde karşılaştırman olayı objektif değerlendiremediğin fikrini uyandırdı bende. Dolayısıyla samimi bulmadım. Ha bu senin fikrindir evet...ama belirtmeden de geçemedim işte.
Kişisel ön yargıları, negatif duyguları müzik gibi evrensel bir değer ile ya yana getirmemeniz dileğiyle.

Well Behaved'e de başarılar dilerim.
 
RunRabbitRun demiş ki:
diriliş adlı daha yolun çok çok başında olan arkadaşlarla Well Behaved grubunu bu şekilde karşılaştırman olayı objektif değerlendiremediğin fikrini uyandırdı bende.
adamın tek problemi well behaved'in davulcusu,ona takmış durumda ;)
yoksa grubu begeniyo ablası o :p
ayrıca bu kadar buyuyecegini tahmin etmemiştim sevgili ciwciw eren sanırım 8)
etu deki cocuklarda tıpkı well behaved gibi kendi fanlarını getirmişlerdi yani herkesin kendi grubunu savunması normal..kaldıki WB (yazamıycam uzun uzun başka isim yok sanki :p ) grubuna 1 olumsuz eleştiri geldiyse Dirilişe 3 tane felan gelmiş oranlama bu..
Bence her iki grupta yolun başında ve dostlar..birlikte daha nice konserlere çıkarlar umarım.
Sevgiler & Saygılar
 
runrabbitrun ben buraya gelip kimseyle kimseyi karşılaştırmadım arkadaşım..onlar benim yorumlarıma karşı (kusura bakmasınlar eger çok sert olmşsa ama içimden geçenleri yazdım) SEN BZİ kıskanıyosun dediler..abi ben kıskansam metallicayı kurbanı kıskanırım...ee adamlar için canımı vererim ben ya.. degil onları kötülemek..kusura bakmasınlar o anda aklıma o gün izledigim gruplar geldii ve gayet objektif bi biçimde ,gerçekten ama, diger ikisinden daha fazla zevk aldgımı (özlelliklede echoes den,) belirttim...bunlar benim en samimi görüşüm.. arkadaşım diyede kimseyi kayırmam berbatlarsa 'berbattınız abii' derim yani..ama benim sölediklerim karşılaştırma amaçlı degil sadece 'sen bizi kıskandın' lafına cvptıı..çok doru bi cvp degildi ama onuda kabul ederim..kusura kalmayın.'
başarılar..tekrardan.
 
öncelikle well behaved ekibini tebrik ediyorum,ben malesef gelemedim konsere ama arkadaşlarım gittiler ve beğendiklerini bizzat kendilerinden duydum... zaten beraber de sahne aldığımız için sizin sahne şovunuzun yakından biliyorum :) tartışılan mevzu doğukanın tarzı zaten o adamı tanımadan böyle bi yorum yapılmamalı,adam transa geçiyor :D Ayriyetten bi şikayetim olacak grubunuzda kıvırcık saçlı bi eleman var adı sanırım kerem,bende onu çok artiz buluyorum belirteyim istedim :mrgreen:

dostlar tekrar tebrik ediyorum,kolay gelsin...

Saygı&Sevgi...
 
sevgili well behaved üyeleri...
bana kalırsa siz hiç bakmayın ciwciwern(yanlış yazmış olabilirim) adlı arkadasa... sizi demekki tanımıyor... bak hocam artislik falan demişsin eyw düşüncelerine saygı duyarım ama bu adamları tanımadan böyle bişi demiş olman direk soru işaretleri yaratıyor...ha bu oluşan soru işaretleri de onların kalitesine ait soru işaretleri diil, senin/sizin tarafından (ya da kimse artık), well behaved'in uyumu ve her geçen gün artan başarısının çekilemedigini hissettiren soru işaretleri...elbette olumlu olumsuz her eleştiriyi yapıcaksın ki ben direk yüzlerine de söylüyorum olumsuz eleştirilerimi, ama bunun da bi adabı var diye düşünüyorum...bu arada sanırım bi gruba üyesin,size de başarılar diliyorum...
well behaved her geçen gün başarınız artıyor ve artıcakta...
başarılarınızın devamını diliyorum...
görüşmek üzere...
 
Sanirim ciwciw onun msjına cvp verenlerin bizim grubun üyeleri oldugunu falan düşünüyo ama öle değil bunu belirtiyim dedim.Ayrıca bilmem farkındamısın ama grup üyeleri sana cvp vermiyor.Bir nevi ignore edildin.Senin veya başka birinin konuyla ilgili msj yazmasına gerek olmadığını düşünüyorum.Hem o diğer grup madem senin arkadaşların birazda onların forumunda takıl.Herkes istediğini düşünmekte özgür.Böyle polemiklere hiç gerek yok.Biz burdan konser haberlerini veririz insanlar gelir yorumunu yapar.Sende eleştirini yaptın.Ciddiye alırız veya almayız.O bize kalmış.Foruma gelip olayı daha fazla uzatman çok yersiz.
 
korii demiş ki:
Sanirim ciwciw onun msjına cvp verenlerin bizim grubun üyeleri oldugunu falan düşünüyo
edit:
size karşı olumsuz eleştiriye cevap veripte ondan sonra
-biz bişi yapmadık demedik,bak biz grup elemanları olarak bişi diyomuyuz?
gibi bi tavırda yazmışsın çok yanlış bu..unutmaki ciwciwern mi herneyse ..o adamla ilk polegimi başlatan sevgili well behaved gitaristi Koraydır..
Sonuç olarak gereksiz polemik yaratan bence sensin yazmayın artık şu adama bişi diyoz adam belli davulcunuza takmış
heralde ondan hoşlanıyo :LOL:
 
Bu tür polemiklerin turkrock platformunun artık klasikleri olduğunu düşünüyorum.Müzisyen arkadaşlarım bu tür yorumları dikkate almasınlar(ki zaten öyle yapmaktalar anladığım kadarıyla) ortaya koyduklarına konsantre olsunlar.Elimizin altında binlerce dolarlık ses sistemleri yok davulcularımızın çalışabilecekleri setupları bile yok haftada bir iki saate sıkıştırılan stüdyoda kendini geliştirebilen müzisyenin ellerinden öpmek isterim... Prodüksiyonların şişirme ,para babalarının devşirme gruplarında çalmıyoruz hiç birimiz....Lütfen onlarla karşılaştırmayalım!!!
 
Well behaved'in yaptığı müziğe ve verdikleri emeğe bakalım..
Kişisel hareketler veya "artislikler"tabii ki olucak bu bi şov sahne de grubun oyun alanı..Müziği ve müzik kalitesini tartışmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.bence well behaved gayet iyi bi grup ve her geçen gün başarı çıtasını yükseltiyolar..Tebrikler beyler ve başarılar
 
özür beyler o zmn beni İGNORE :D ettinisse ben gidiyim en iyisi..kusura kalmassınız artık...oyun sahanızda başarılar..çok eglenirsiniz umarım..(yani hani 'biz sadece kendimizi eglendirmek için yapıyoruz' demişti bi arkadaş ama grup üyeleri sana cvp vermiyo dediniz demekki oda bu gruptan degil..)nese hakkaten bi tek eleştiriyi bile böle karşılıyorsunuz..hakkaten acaba ben çok mu kabayım diye düşünmeye başladım(ignore edilmiş biri olrak:)))..
hadi kolay gelsin yolunuz açık olaa..
 
bir yerden sonra olay eleştiriden çıkıp atışmaya dönüyo. olayı bu hale getirmek yanlış.
well behaved'in elemanlarından hiçbirinin "artis" olduğuna inanmıyorum. bi kere davulu ayakta çalmanın veya sahnede itişmenin neresi artistik biri bana açıklasın! :) artis olmanın aksine gayet samimi ve sempatikler. gerçi garaj çalışanları o geceki yıkımdan, devrilen monitörlerden sonra ne düşünüyodur onu bilemem :LOL:
 
well behaved i her ne kadar pc ye indirdiklerimden seyredebilsem de bir gün mutlaka konserlerine de gelicem. (hatta keremle gelicez mutlaka:D ) hepiniz iyi müzisyenlersiniz ve çaldığınız parça olsun sahne olsun hakını vererek bu işin üstesinden oldukça geliyo gözüküosunuz.. Başarılarınızın devamını dilerim.. bu arada yıldırım sesin gerçekten güzel ben böle tahmin etmiodum ama yemin ederim şoke oldum.. ;)
 
Tesekkur ederim essedai.Buraya yazan herkesede yorumlari ve elestirileri icin tesekkurler.Forum biraz karismis gibi ama olur bole seyler.Sonuc olarak herkesin dusuncesi ve yorumu farklidir...
Cibiliyetsiz aslinda Izmir konseri gercekten cok guzel olabilir.Hem ben yazdan beri Izmir'e gidemedim.Hemde farkli ortamlarda calmak bizi daha iyi motive eder...
Yakin bir zamanda Ankara'da Indie gecesi duzenlenicekmis.Bu geceyi duzenleyen organizator Garage konserinde bizi izledikten sonra A Fall For Stella ile beraber bizim orda sahne almamizi istedi.Yani bateristimizi, sahne showumuzu ve yaptigimiz muzigi begenenlerde cikiyor ara sira :p.Guzel ve kaliteli bi organizasyon olacagina inaniyorum.Cunku tarz ve gelicek insanlar belli.Tam tarih ve yerle ilgili kesin bir bilgiye sahip degilim.Ama hersey kesinlesince buraya yazariz.O gun biraz slow takilcaz.Artık nası olcaksa bende bilmiyorum :D.Onun disinda birde yakin bir zamanda tekrar garageda sahne alacagiz gibi...O konserin detaylarinida yine burdan bildiririz.
 
dicek fazla söz yok artık herkez iyi kötü tanıdı grubu. zaten başarıları hergeçen gün aldıkları yeni konser teklifleriyle kanıtlanmış durumda. yani "İN WELL BEHAVED WE TRUST"
 
Geri
Üst