Well Behaved (Indie,Garagerock,Postpunk) - Ankara

beleş giriş bileti kazandım konser için..
soru biraz zordu ama buldum sonunda,neyse..
başarılar dilerim tekrar eminim süper olcak..
grüşmek üzere..
 
Gruptan keremi tanıyorum. Sınıf arkadaşımdır kendisi. Kompozisyon bölümünde okuması ne kadar ii bi müzisyen olduunu açıklamaya sanırım yeter. Grubu rock the başkent de dinledim. Gayet başarılılar. Devamını bekliyorum arkadaşlar.
-atesh-
 
konsere bedava biletim vardi, oasis gibi balik bi cevaptan kazandigim ama maillerime biraz daha erken bakabilseydim, sizi sahnede izleyebilecektim.. neyse garage da da eglendik sayilir.. ;)
kolay gelsin!
 
Konser iptali kötü olmuş, gerçi üstünden geçeli çok oldu ama. Eğer gerçekleşseydi sizin adınıza süper olacaktı. Hep böyle kaliteli organizasyonlarda bulunmanız dileğiyle.
 
katilimin az olmasi nedeniyle yogunluk olmadi. hava kosullari (malum kar felc etti heryeri), finaller,saat gibi nedenlere yorduk.bu yuzden grup olarak cok az kaldik sahnede. onun disinda dj'ler gereken surede caldilar.
dilegin icin tesekkurler..
 
Son bir kac gundur kotu hava sartlarindan vede yorucu/yikici bi final haftasinin ardindan bir sureligine calismalara ve konserlere ara verdik.Ancak Subat ayinda bir kac tane saglam organizasyonda sahne alicagiz gibi gozukuyor.Konser haberlerini forumdan ogrenebilirsiniz...
 
Arkadaşlar afiş falan yok ama dayanamadım kusura bakmayın sizinle uzunca bir aradan sonra tekrar aynı sahneyi paylaşacağız Well Behaved grubu eğer son anda bir değişiklik olmazsa saat 17.00 sularında If bar'da karşınızda olacak..
Şimdiden geleceklere iyi seyirler diliyoruz ve ısrarla afişleri bekliyoruz
Saygılar......
 
Well Behaved 11 Subat Cumartesi gunu saat 17-18 arasi If Bar'da sahne alacaktir. bekleriz :)
hatirlatma icin tesekkurler ges-tapo ;)
 
adsz3ki.png
 
bu arada saat 17-18 degil de 16-17 de olabilir sahne siramiz ondan simdilik emin degiliz. gelecekler erken gelirlerse garantiye almis olurlar.
Orkun ve Cagdas'a bi kez daha tesekkurler.
 
Geri
Üst