Çoğumuz gitara bu amaçla başladık

Dün bir arkadaşa gitar satarken bir bayan vardı yolun kenarında bekleyen gitarı görünce ki V kasa filan Ninja 600 yüz ifadesini görmeliydiniz :)
Kadınara genel anlamda üzülüyorum. İyi ki kadın olarak dünyaya gelmemişim. Özgür olmaları kendilerini gitara bizim gibi vermeleri yada hayatın gerekli fonksiyonları dışında tutkular geliştirmeleri çok daha zor onlar için. Her zaman ya ailesine anne babasına yada eşine çocuğuna bir sorumluluk taşıyorlar. E bizde ama onlar kadar değil. Zira onları özgürleştiremeyen bu zorunluluklar artık doğaları haline gelmiş ve bunlar olmadı mı da kendilerini üzüyorlar. Bilmem belki de gitar çalan yada bir sanatla tutkuyla uğraşan adamlar bu yüzden onlara çekici geliyordur. Çünkü imreniyorlardır çoğu böyle bir özgürlüğe sahip olamadıkları için.

Bir konser kaydı izlerken aklıma bu tespit geldi. Almanya'dan caps ile geleyim dedim. Konuyu mini hortlatmak gibi olacak gerçi ama değer doğrusu

Söz konusu videomuz şu:



1:18:47 ile 1:18:55 arasındaki bize göre izlerken sol ortada kalan ojeli, siyah saç-beyaz ben üçlemesi bulunan ablamız, doğal yaşam ortamında spontan gözlenirken; gitarist, gitarı ayarlarken yüz ifadesine bakın sonradan da hiç gözlerini ayırmadığı o bakışlarına. İlk başta " ne yapılan bu hmm çok ilginç" (şu forumda bulunan %99 için sıradan bir gün tadında bir haraket aslında) bakışı sonradan da hayranlıkla izlemeye devam etmek. Konserde görmeseniz, rock dinleyecisi demeyeceniz sıradan görünüşlü bir hatun. Biz burada %99.99 erkekler olarak takılsak da şuraya bu konuyla ilgili düşüncelerini yazmak isteyen dişi bireyleri görmek isterdim açıkcası. Yani, çok ilginç bir tür yahu bu insan dişiler :)
 
Geri
Üst