Pankart

Selamlar,

Son gelişmeler: Kayıdın Ankarada yapılabilecek herşeyi bitti ama istenildiği kalitede iş çıkmayınca kanallar İstanbula gönderildi ve mastering için araştırmalar başladı. Şu anda birkaç firma birden bu iş için çalışıyor. En iyisi seçilecek.

Biz ise yeni coverlar ve canlı performans için çalışıyoruz. Mayıs ayında konserlere başlıyoruz. İlk konserimiz 6 Mayıs'da Garage'da olacak. Bu konserle alakalı afişi 1 hafta içinde bu foruma asacağım.

Saygılar...
 
buraaaak nerelerdesin.ne zormuş senden haber almak.6 mayısda garaj da olacam.yani umarım olurum.izmirden dönebilirsem kesin gelirim.kupa finaline gidecem de.sen de gel istersen beşiktaş tarafına oturacaksan tabiiii. :) ulaş
 
şarkınız çok güzel,çok beğendim
iskender paydaşla çalıştığınızı duyduum
doğru mu?
albümünüz de umarım en yakın zamanda
bir engele çarpmadan çıkar,başarılar
 
ivi demiş ki:
şarkınız çok güzel,çok beğendim
iskender paydaşla çalıştığınızı duyduum
doğru mu?
albümünüz de umarım en yakın zamanda
bir engele çarpmadan çıkar,başarılar

İlginiz için çok tesekkür ederiz..Söeşme gereğ fazla bilgi veremiyoruz..Abümde son aşamadayız,en doğru zamanda albümümüz çıkacaktır.Şimdilik herkesi konserlerimize bekliyoruz..
 
ehehe PANKART gsel bı grup..bu forumda olcanıı tahmın edmemısdıım koksal abıı nebıcım kusensıın ınsan bı haber werır bı ıkı sey bende yasardıım nesee... album cıkdıın da super olcak emınım sımdıden bı cok sewenınız war..mılete demoları dınletıorum cok sewıolar ama sadece dınletıyorum:D:Dnese gruupdakı elemanlar kendınıse iyi bakın...
 
Dünkü konser pek bi eğlenceliydi.. Tebrik ediyorum kardeşleri..Daha da başarılı ve güzel performanslar görmek dileği ile..
Öpüldünüz..
 
Arkaşlar Garage performansınız harbiden sağlamdı.. Bende yıllar sonra farklı bişeyler dinlediğimden dolayıdır ki sırıtarak dinledim konser süresince sizleri... Başarılarınızın devamını diliyorum... .
 
tebrik ederim..bu kadarını beklemiyodum..sahneniz,coverlariniz,besteleriniz(sozler çok aklımda kalmadı ama) ,vs..çok profesyoneldiniz sanki albümünüz çıkmış gibiydi. basarılar!
 
parcalarınızı cok beendım umarım album bıran once cıkar ve ıı bı reklamla gusel yerlere gelırsınız
 
Çok teşekkürler güzel yorumlarınıza.Gelip dinlediğiniz ve destek verdiğiniz için de..

Sırada 19 Mayıs'ta Hacettepe var.Teoman'ın alt grubu olarak sahne alacağız.Saat 19.00 gibi oluyor sanırım.

Herkesi bekleriz.
 
Geri
Üst