Pankart

pankart ve meyan grupları birleşmiştir..bundan sonra meyan adı altında devam edilcektir..moderatörlerden ricamız pankart başlığının kaldırılması..eleman arayanlara
bölümüne de birazdan ilan vericez ama burdan da belirtmekte fayda var meyan grubu olarak bas gitarist aramaktayız..iligilenenler özel mesaj da atabilirler..
 
slm..
PANKART uzun bi aradan sonra yeni elemanlarla tekrar çalısmalarına başlamıstır ve çok kısa bir süre içinde yeni albümüyle raflarda yerini alacaktır.
Tüm müzikseverlerin desteklerini bekliyoruz.
Güncel haberler ve grup hakkındaki ayrıntılı bilgi için:
www.herkesdinlesin.com/punkart

saygılar...
 
Ve Albüm!!
Arkadaslar..uzun zamandir ugras verdigimiz albumumuz www.ttnetmuzik.com da(http://www.ttnetmuzik.com/Pages/Arama.aspx?k=emre karaca) cikmis bulunmaktadir (pankart yerine emre karaca olarak cikmis bulunmaktadir fakat grup olarak devam etmekteyiz).. eger evinizde ttnet (adsl) varsa tek yapmaniz gereken size verilen bilgilerle(adsl kullanıcı adı ve sifre) uye olup ucretiz olarak parcalarimizi dinleyip indireblirsiniz..ne kadar cok dinlenir tıklanip inidirilirsek o kadar cabuk cd mize ulasir ve klibimiz izleyebilirsiniz..hepinizi destegini bekliyoruz..yakinda cok buyuk suprizle karsinizda olacagiz..bizi dinlemeye devam edin..
 
Herkese Merhaba,
www.ttnetmuzik.com da Emre Karaca olarak çıkartılan albümümüz Pankart - Masal olarak değiştirilmiştir.Artan dinlenme oranı sayesinde artık bizimde Kapağımız yayınlanmaya başlanmıştır..Yeni düzenleme ile artık dinlemek bedava..fakat Üst sıralara yükselebilmemiz içim üye olmak gerekli..Şu anda sadece en popüler grupların ve sanatçıların yayınlandığı ttnetmuzik de herkesin desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır..bizi dinlemek ve desteklemek için;
http://www.ttnetmuzik.com.tr/Pages/Arama.aspx?k=pankart
 
Amatör Gruplardan Türk Rock bölümüne geçme vaktiniz gelmiş ;) Başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar. Başlığınızı Türk Rock bölümüne taşıdım. Kolay gelsin.
 
Emre Karaca başlığı bu durumda (Grubun isteği üzerine) kilitlenmiştir. Başlığı da şimdi bu foruma uygun şekilde düzenliyorum.

Buyrun arkadaşlar..
 
Mükemmel, hakikaten mükemmel bir cover na na nana :)) arkadaşlar herkes dinlesin muhakkak bu grubu..çok iyiler coverlar çok iyi!!
 
Geri
Üst