Bazen (Türkçe rock)-İstanbul

bazenkapak6tc.jpg
kapaki9io.jpg

BAZEN
Egemen Erdogan - gitar&vokal
İlker Omcacıoğlu - bas gitar
Doruk tiftikçiler - gitar
...
2002 yılında kurulan asırlar olmasada çok uzun zamandan beri albüm hazırlığında olan Bazen grubunun kaydını yaklaşık bir buçuk sene önce kısıtlı imkanlarla ve içtenlikle yaptığı ''küçük adam'' isimli demosu.Bu demoyu yayınlayıp yayınlamamakta çok kararsız kalmamıza rağmen albüm öncesi iyi bir tanışma töreni olacağını düşünüp tüm aksaklıklarına rağmen yayınlamaya karar verdik.umarım beğenirsiniz.grupla ve planlanan albümle ilgili tüm gelişmeleri zamanı geldikçe burada bulabilirsiniz.tüm olumlu ve olumsuz yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
http://www.sanalinsan.com/bazen-küçükadam.mp3
www.purevolume.com/bazen
 
Dinleyeceğiniz en orjinal soundlara ve müziğe sahip gruplardan biridir.. Demolarını daha önce de dinlediğim için konuşuyorum. Bana göre profesyonel bir grup. Vokalleri Egemen ile tanışığımdır. Bence şu anda bu piyasayı kaldırabiecek yetenek, hırs ve en önemlisi kafa yapısı vardır. Kendilerinin çok iyi yerlerde olacağını düşünmekteyim..
Başarılar...
 
*çok kararsız bi grup
*vokal kaydı çok kötü
*ama vokal harika bi insan
*bundan çok daha güzel şarkıları var
*seviyoruz sizi
*albümü beklioruz
*iyi orta gol getirir
 
şarkı çok güzel sözler bi harika wokalde biraz aksaklıklar war oda kayıtın ewde oleuğundan kaynaklanıyodur herdalde ama wokal sesini biraz daha kullnırsa daha güzel olur bence başarılar yolunuz açık olsun ilk albümünüzü ben alcam:)
 
Evet sanırım tek sorun kayıt.
Ama bu grup iyi bir stüdyoda iyi bir kayıtla ortaya çıksın, o zaman görün.. Şu an dinlediğinizde aldığınız zevkin 5 katını alırsınız.
 
kayıt daha iyi olsaydı keşke.vokal iyi denebilir;görmezden gelincek gibi değiller bence,iyi bi kayıtla birşeyler yapabileceklermiş gibi geliyo insana..
 
Selamlar :)

"Küçük Adam"ı dinledim.

Kayıt kalitesi düşük gerçekten ama yine de şarkı hakkında bilgi veriyor.

Daha fazla teknik yoruma gerek yok bence çünkü profesyonel kayıtta bu tür sorunlar olmayacaktır.

Bence sıradan ama güzel bir parça.

Umarım albümünüzle herkesin hayali ve özlemi olan başarıyı yakalarsınız.

Yolunuz açık olsun :)
 
jokermg abi sen hiç uyumuyon mu gece gündüz burdasın ehuehueh...

Kusura bakma egemen kardeş başlıgını kirlettim amaşarkıyı biliyordum ben zaten..
Koly gelsin sana başarılar;)
 
Selam kardeş :)

Son zamanlarda uyku düzenim altüst oldu.
Geceleri yaşar gündüzleri uyur oldum.
"Gece hayatı" yaşıyorum anlayacağın :D

Aslında gündüz pek yokum ama kalabalığın arasında fark edilmiyordur herhalde.

Başlık sahibi arkadaşlardan özür dilerim bu arada :)
 
demonuzu dinledim. kulağıma takılan bi-iki şeyi yazıyım dedim :D

şarkıdaki arabesk sözünün geçtiği kısım sanki sözleri müziğe uydurmak için sıkıştırılmış gibi. kulağa hoş gelmiyo bence.

şarkının ortalarında bas-davul ile yapılan geçiş hoş olmuş. ama şarkıda başka geçiş kullanılmayabilir. elektro-vokal, bas-davul ,yalnız elektro,girişte ve daha ileride yalnız vokal vs gibi birden fazla geçiş kısım yapmışsınız. bunu daha aza indirgeyebilirsiniz.

dinlediğimde aklıma bunlar geldi.nacizhane yorumumu yazmak istedim :oops: çünkü parça çok da sıradan gelmedi bana. akılda kalıcı kısımları var.düzenlemesiyle biraz daha uğraşırsanız daha da güzel bi hale geleceğini düşündüm :p

albüm hazırlıklarında başarılar..
 
öncelikle herkese yorumları için teşekkürler.Bu gibi durumlarda insanların olumsuzluklara sığınmasını çok fazla sevmememe rağmen bu grubun başına o kadar çok şey geldiki :) .olumsuzlukları minimuma indirdiğimiz bi kayıda giriyoruz iki ay içersinde.umarım kayıt olarak sıradanlıktan kurtulmuş, insanların müziği kafalarında bölmelerine uğraşmadan kendini dinletebilcek bir kayıtla karşınızda olacağız.
bu arada deprem tekrar başladığınıza çok sevindim umarım herkes için en iyisi olur.deprem içinde dem içinde bizim ve diğerleri içinde.teşekkürler
 
vokal biraz daha canlı olabilirdi sanki geride kalmış ve o arabesk sözünü cıkarırsan davul sample olmasına rağmen çok tatlı olmuş.Ellerine sağlık, çalışmalarının devamını diliyorm.
 
Hiç sevmediğim bir vokal tonunda söylenen bir şarkı olmasına rağmen şarkı fena şarkıya benzemiyor.Zaten yukarıda da yazıldığı gibi şuanki halinin 5-10katı daha guselini düşünmemiz gerekir kaliteli bir kayıtı yapıldığı vakit.Kayıt çok kötü değil ama tavsiyem gitar seslerini biraz daha iyi ayarlayarak tekrar kaydetmeniz.
 
öncelikle saolun.evt kayıttan kaynaklanan ciddi aksaklıklar söz konusu ama dediğim gibi ciddi imkanlarla yapılan bir kayıtla ortaya çok daha güzel şeyler çıkacak işallah.bu arada bu grubun başına o kadar çok şey geldi ki :) defalarca albüm olayının eşiğine geldik,defalarca başka başka problemlerle karşılaştık.mesela ben 3 aydır ciddi bir şekilde hastayım ve kendimi yeni yeni toparlıyorum.umarım bu talihsiz grup :) bu sefer daha çok kişiye ulaşacak.olumlu olumsuz yazdığınız herşey için şimdiden teşekkürler.
 
can bu arada göktuğdan dolayı dolaylı olarak tanışıyoruz:)hafta içi kulaklarını çınlattık fotoğraf çekerken.göktuğa söyle utanıpda çekemediği benim çektiğim fotoğrafı göstersin sana :)
 
Egemen oturur mütevazi evinde mütevazi şartlarıyla yapar kayıtlarını.Bir yarış içinde de değildir.Kendi yağında kavrulur ve zamanı gelince de istediklerini başaracaktır.Şarkıyı da ben ilk zamanlardan beri bilirim ve gayet beğenirim.
Başarılar kardeşime kocaman kocaman...
 
valla ben yorumumu amfiden sonra yapcam:)))))
şaka bi yana son donem demolara bakılınca ust duzey bi kayır diyebiliriz.bide evde olduğunu varsayarsak iyi işi çıkarılmış.iyi bir alt yapı ve sağlam bi vokalle olabilecegin en iyisi.
bir metalci olarak soyleyebilecegim bu kadar.yolunuz açık olsun
 
Geri
Üst