Taksim Gezi Parkı'nda insanlık suçu işlenmektedir, Seyirci Kalamazsınız!

Şu anda taksim meydanın da bir iç savaş yaşanmakta, hiç bir medya organı bunu haber yapmamaktadır. Korkmaktadırlar. Önlerine taş konmasından korkmaktadırlar. Seyirci kalamazsınız..
 
polisin yaşattıklarını işgal güçleri yaşatmazdı bu halka. bir yandan sürekli "toplum sağlığı" amaç gösterilerek türlü şeyleri yasaklama muhabbetleri, diğer yandan insanların kafaları hedef alınarak gaz bombaları atmalar.
bu tıynetteki bir iktidarın hangi toplumun hangi sağlığı önemsediği merak konusu.
zulmedenin Allah belasını versin...
 
Şu saat itibariyle 26 yaşında bir kızcağız panzer tarafından ezilerek hayatını kaybetti, bir amcanın kulağı koptu. Hilton oteline sığınanların arasında kolu kopmuş yardım bekleyen biri vardı. Polis ambulansa izin vermiyordu en son. Çarşı grubu tarihe geçmiştir bugün, bir an olsun geri dönmeden dağılan halkı bile gaza getirip hizaya sokmuşlar bu akşam. Polis Fenerbahçelileri kıstırdığında Ultraslan kalabalık gelip kurtardı diye yazılar yazılıyor. Düne kadar birbirinden ölesiye nefret edenleri aynı amaç etrafında nasıl birleştirdi adamlar. Merkez medyada ise hala tık yok. Gömdüler kafaları kuma her zamanki gibi.
 
Bilmiyorum bu sitede siyasi olarak düşünebileceğiniz bu tarz şeyleri yazmak uygun mu ama bence bunun siyasetle alakası yok çünkü isteğimiz her gün önünden geçtiğimiz bir alan için söz hakkımızın olması. Burada çok duyarlı insanların olduğunu biliyorum. Dün ben de taksime çıkmaya çalışan insanların arasında saatlerce gaz bombası yedim. Buna rağmen hiçbir ana akım medyanın konuyu gerektiği gibi yansıtmadığını düşünüyorum. Bugün Erdoğan'ın açıklamaları beni iyice çileden çıkardı ve bugün de orada olacağım. İnsanların elinde güç olunca hiç kimseyi kaale almaması ve polisin bu kadar aklı selim, güzel bir kalabalığa düşmanca davranması kanıma dokunuyor. Dün çok güzel bir grubun içindeydim. Çevremizde hiçbir şeye zarar veren insan yoktu. Arabalara zarar veren sadece polislerdi. Çoğu kimse işinden çıkıp takım elbisesiyle topuklu ayakkabısıyla gelmişti. Umarım bu bir şeyleri kazanmamızı sağlar.

5273c580caae11e2a1c022000a9e06ab_7.jpg
 
Castin Biber'i bile karşılamaya daha büyük kalabalıklar geldiydi, bu muydu yani yüzde elli? Kalaydılar evlerinde, Pal Patin'de sessizce ineydi memlekete, bu kadar rezil olmazlardı valla!
 
Şu anda insan hakları ihlalinin dibine vurulmuştur. 70 üzeri avukat tutuklanmıştır, gezi parkına saldırılar başlamıştır. Cadı avı sürmektedir.. yakında bu peşinden koştuğunu ruck-rock adına da iyice köşeye sıkıştırılacaksınız..
 
ruck-rock değilde düz siyah t-shirt giydik diye satanist damgasını yemiştik gençliğimizde sokakta laf atanlar, yok yere sataşıp gözaltına alan polis...fantastik geliyor belki ama bu ülkede oldu bunlar.

Hala sessizliğini bozmamış varsa bugün güzel bir gün. Yaşamadıysanız, tepki göstermek için başınıza gelmesini beklemeyin...
 
Yanlız başlığı açarken ana sayfada hangi haberler ve favori konular varsa, yine aynıları vardı..
Gerçekten beyinler pelte kıvamına gelmiş...
 
kardeş diğer "Memlekette Yaşanan Son Gelişmelere Dair" başlığında konuşuluyor şu anda Gezi Parkı direnişi. başlık kirliliği yaratmamak adına mümkün mertebe minimal takılıyoruz forumcular olarak, kendi kendine oluşmuş öyle bir içtihadimiz var :)
orada bu olayın birçok yönünden bahsedildi, hala daha bahsediliyor, oraya takıl, genelde siyasi şeyleri insanlar orada konuşuyor, hem başlığı da ben açtım yıllar önce bu da bir sebep :) burası şakaydı tabi :)
 
Geri
Üst