GitarPro Tab'ından Frutyloops'a Aktarım ?

Arkadaşlar elimdeki GitarPro tabını midi haline getirdim ve Frutyloops programında FLKeys,FLSlayer vb. kanalların notasyon kısmına midi den import ettim... Ancak bir türlü hazırladığım parçayı oynatamadım,ses alamadım... Programı pek bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim...
 
Aynı sorun bende de var.Gtp de yazıp Sonar a import ettim.Proje halindeyken Sonar'dan dinleyebilmekteyken çalışmayı export ettiğimde yalnızca line-in den girip kaydını yaptığım enstrümanımın sesini alıyorum.Bu ses kartından dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?Bilgili arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar,çıldırmak üzereyim.
 
Şahsen ben direkt olarak GT Pro dan midiye çevirip cubase e atıyorum hiç bir şekilde sorun çıkmıyor.Midi ayarlarına bakın bazen gtp midi dosyasını boş export edebiliyor.Midi dosyasını normal dinlemeye çalışın Mplayerden falan.Artı import ettiğiniz kanalın midi out seçeneklerine göz gezdirin.O programları kullanmadığım için net bir cevap veremeyeceğim ama bence Cubase kullanın rahat edin ;)
 
Sen kendi konfigurasyonunu tam olarak bir yazsana.Çünkü ben gp4 den (updateli) export ettiğim bir midiyi gayet rahat bir şekilde Cubase'e atıyorum.Sanırım ilk export esnasında bir problem var Gp ile ilgili.Başka programa atmadan önce midi dosyasını bir dinle mesela mediaplayer de falan.GP de varmıydı hatırlamıyorum ama midinin türünü seçme olayı fln olması lazım mesela cakewalk ta midi0 vb bişiiler vardı.Eğer dinleyebiliyorsan sorun programda demektir.Ordan da duyamadıysan Gp den çıkışta sorun vardır.Olmazsa ses kartı driverlerini bir daha kur bir kere rastlamıştım çünkü böyle bir probleme.Kullandığın programların midi out devices gibi ayarlarını da iyice bir kurcala.Olmazsa adres ver gelem ben bakem ne diyim artık aklıma gelenler bunlar :)
 
Geri
Üst