Logos (jazz) -izmir

Vokalistimiz Çağıl, 22 Mayıs Pazartesi 2006 akşamı İstanbul' da, NARDİS Jazz Club da düzenlenecek olan Genç Jazz Vokal Yarışması -2 ye katılmaya hak kazanmıştır. İlk 12 ye kalan vokalistimizin finalde çok iyi bir performans sergileyeceğinden kuşkumuz yok. Çağıla piyanoda Tolga Bedir, basta Caner Kaptan ve davulda Cem Aksel eşlik edecektir.Bu yarışmada en başarılı bulunan vokal Estonya’da yarışma hakkı kazanacak, diğerleri Nardis Jazz Club programında yer alıp konser verebilecektir.
 
çağılın Nardis teki yarışmada finale kalacağından emindik zaten.sitede yer alan demoyu dinlemenizi tavsiye ederim.Final akşamı için de çağılın sesine ve sahne performansına güveniyoruz ve destekliyoruz.
gruptan topluca bir isteğim olacak.yılda bir iki kere olan caz konserleriniz daha sık olmalı.ama burası izmir köyü tabi.siz en iyisi istanbula gidin,biz bir avup caz ve logos sever,oraya da geliriz,hem de bir büyükşehir görmüş oluruz :) orada sizi hakettiğiniz konser salonları ve organizayonlarla buluşturacak,gerçek organizatörlerle ve derneklerle çalışırsınız :) bundan eminim. çakılım sana da yarışmada başarılar :)
 
Arkadaşlar kutluorum gerçekten de.enstrumanların dışında vocal inizin sesine bi takdir lazım.gün olur ankara ya gelirseniz görüşmek temennisiyle.kolay gele,başarılar...
 
wanted_keyboard demiş ki:
http://rapidshare.de/files/20916041/This_Masquerade2.mp3.html

linkinden demomuzu dinleyebilirsiniz.

vokal: Çağıl Kaya
soprano sax: Engin Recepoğulları
tuşlu çalgılar: Evren Karakul
elektrik bas: Barış Tuncel
davul: Orçun Aktaşlı

arkadaşlar demoyu dinledim gerçekten tek kelimeyle müthiş. 8O izmire gelince ilk işim sizi canlı izlemek olacaktır. çağıl a da başarılar yarışmada...müzikle kalın 8)


seyfi...
 
wanted_keyboard demiş ki:
http://rapidshare.de/files/20916041/This_Masquerade2.mp3.html

linkinden demomuzu dinleyebilirsiniz.

vokal: Çağıl Kaya
soprano sax: Engin Recepoğulları
tuşlu çalgılar: Evren Karakul
elektrik bas: Barış Tuncel
davul: Orçun Aktaşlı

şu forumda dinlediğim en güzel kayıt. tek kelimeyle "nefis" olmuş.
 
arkadaşlar tebrik ederim.. kaydınız çok çok başarılı.. bu tarz bi müzik ilk defa dinlendiğinde hemen sevilebilecek bi tarz deildir çoğu insana göre.. ama ben şu anda kaydınızı yaklaşık yarım saat önce indirmeyi tamamladım ve hala başa dönüp dinliyorum. çok nefis olmuş.. ankaraya gelirseniz dinlemiş ve görmüş oluruz.. burada böyle gruplara ihtiyaç var.. başarılarınızn devamını diliyorum..
 
merhabalar
Nardise gittim geldim. :D büyülendim, inanılmaz güzel bir gece yaşadım gerçekten. Yarışmanın birincisi Bilgi Üniversitesi caz vokal bölümü öğrencisi Ferhat Öz oldu. benim içinse inanılmaz bir tecrübe oldu. İlham Gencer'den Sibel Köse'ye Önder ve Zuhal Focan'dan Ayşe Gencer'e Nükhet Ruacan'a kadar bir çok ünlü isimle aynı ortamda olmak, tanışmak ve övgülerini almak.... şu an yaşadığım hissiyatı :) gerçekten anlatamam ya da doğru cümle belkide "mutluluktan uçuyorum :!: :!: :!: " olabilir. herkese güzel yorumları ve destekleri için çook teşekkürler :D :D :D
 
Geri
Üst