Amfi Tolex Degisimi

Efendim buyuk ihtimalle yaniti hayir olacak ama yine de soralim. Amfilerin disindaki Tolex kaplamayi adam gibi degistirecek bir kisi/luthier/amfi gurusu Turkiye sinirlari icinde var midir? Sehir farketmez varsa acimasizca gider bulurum kendisini. Benim kendi denemelerim istedigim sonucu vermedi. Diger bir opsiyon olarak da mobilyacilara gidebilirim sanirim. Neyse, degerli/kiymetli onerilerinizi bekliyorum...
 
Ankara'da tonguch nickli Selahattin bey var, elinde oldukça fazla tolex çeşidi vardı, kendisini uzun zamandır görmedim forumda ama bir sorun isterseniz kendisine. Yaptığı ürünleri gözle görme fırsatım olmadı ama buraya astığı resimlere göre bence "idare eder" düzeydeydi tolex konusunda.
 
Eskişehir'de Çizmeli Kedi yapardı. Sanırım kapandı. Ama yine kendilerine bir şekil ulaşılıp, onların referans gösterebileceği birine tolex kaplatılabilir.
 
Ben kendim blues jr için extra kabin yaptım hatta forumda sattım.inanın aynısı oldu..
Çok zor değil..falçata tolex derby ve ölçü alamaya bakıyor...masrafıda az...Bulursam resim asacağım mesaja.Hakan...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Cok tesekkurler hic yanit gelmez diyordum uc tane cok degerli yanit geldi. dthakankoca; ozel mesajinizi da okuyup epey cesaretlendim, kendim kaplayabilirim diye...Tekrar tesekkurler. Bu forum guzel/bilgili insan kayniyor ne mutlu bize...
 
Tünelden Karaköye inerken, Galata kulesinin orada köşede bir han var (altında Dia SA var ve hediyelik eşya satılan bir yer var). İşte o handa kaliteli kabin imalatı yapılıyor. Muhtemelen tolex kaplama da yaparlar. Bir görüşün isterseniz.
 
Geri
Üst