eva

su cıkan grupların sırasınıda bı yazsanıza kım saat kacta cıkıyo.. bıde bu garaj cok dandık bı bar hafta sonları fln ıpını koparan pıslık gelıyo, ıcersı eryaman kecıoren cakalı kaynıyo sımdı bu organızasyonu yapanlara soruyorum neden bu tıp ıslerı daha duzgun problemsız barlarda yapmıyosunuz.. tmm garaj ımkan saglıyo olabılır ama sızınde bıldıgınız gıbı cok boktan bı bar hem kendısı hem musterılerı cok kotu.. bunun evayla ne alaksı var nıe bu baslıga yazdım cunku en son burdaydım usendım..

bıde jokermg ye laf edıyım modaya, gıtar dersı verılır lafını paraya ıhtıyacın oldugu ıcın mı yazdın yoksa super gıtarcısında laf sokmak ıcın mı yazdın?
 
yaa niye burası er meydanına döndü ki? eva cici kızlardan oluşan bi grup, eh iyi de müzik yapıyorlar, hele davulcuya tapıyorum, diğer ikisi de süper ve daha iyi olmak için çooook uğraşıyorlar.. kızlar yaa takmayın bu tip şeyleri kafanıza, siz başlangıçtan beri gittiğiniz yolda ilerleyin, kim ne derse desin alla allaaaa.... doğru yoldasınız eferim size ;)
 
bu sitede bir gariplik var, önceki mesajım üç kere gitmiş olmasına rağmen mesaj sayım bi tuhaf? hımmm? modlar olaya bi el atsalar keşke :roll:
 
Selamlar

Benimle sorunu olan, laf atmak, sataşmak isteyenleri kendi forumuma bekliyorum

http://www.turkrock.com/ftopic19623-0-asc-0.html

Kayıtlarım ve müzisyenliğim konusunda oradan yeteri kadar bilgi edinebilirsiniz.

Burası Eva'nın başlığı. Lütfen burayı kişisel ego tatmininiz için kirletmeyin.

Ayrıca yazıdan karakter tahlili yapabilecek kadar yetenekli olduğunuzun farkındayım ama beni gerçekten tanımak isteyenler (henüz tasarım aşamasında olan)
www.muratgulersoy.com
adlı sitemi de ziyaret edebilirler.

Erkeğin malı meydandadır ;)

konsergif04kucuk.gif
 
Yaw nabtınız bu topii böle 8O Ne güsel sadece müzik hakkında konuşacağım ,sade ama güsel bi forum buldum die seviniodum.PİNUP un forumuna dönmüş bura be :evil:
 
Sözüm eva ya değil tabi bu arada.Herşeyi başka yerinden anlayan tiplere sesleniorm.Eva grup elemanlarıyla tanıştım ben de.Gayet senin benim gibi müzisyen tiplerdi yani.Lütfen biraz seviye!!!!!!
 
Herkese merhaba,

Bir arkadaşım "Bir bak" deyince bu başlığa bir bakayım dedim :) Ne de olsa benim de çok sevgili müzisyen arkadaşlarım (Haylaz) o gece sahne alacak orada. Bir fikrim olsun istedim ama daha çok süregelmekte olan hırgürü takip ettim bu başlıkta.

Şimdi herkes kendi yazdıklarını tekrar okumalı bence. Bold karakterle onların sadece müzikleriyle ilgilendiğini yazmak, alttan alttan neyi ima ettiği gayet açık bir ifadedir bence ve kim okusa aynı hissiyatı yaratır, değil mi Murat'cığım? Kinaye çok tehlikeli bir sanattır...

Hayır karşı tarafı da savunduğum sanılmasın ama benim için de böyle bir şey yazılsa aynı şeyi düşünürdüm açıkçası. Ne yapılması gerektiği gayet açık aslında: p.m, yani private message. Birbirinize ne diyecekseniz kendi aranızda derdiniz bu da bu kadar uzamaz ve konudan uzaklaşmazdı. Hele ki birtakım ithamlara cevap vermek çok daha gereksizdi bu yolla. Cevap verdikçe gerçekten de savunmanız gereken bir "suçunuz" varmış gibi oldu (Ve birden karşı taraf haklı duruma geçti sen istediğin kadar kendini savun).

Hiçbiriniz durduğu ve durması gereken yerin farkında olmayan 15-16 yaşında çocuklar değilsiniz, değil mi? Ne yalan söyleyeyim ne zaman Garage'ın önünde birbirinize düello teklif edeceksiniz diye bekledim okurken :D

İfade şekli çok önemlidir arkadaşlar, yazarken nereye varacağını düşünmek şarttır çünkü burası sanal ortamdır. Karşındakinin yüzünü görmezsin, demek istediğinde ne kadar ciddi olduğunu anlamazsın. the_edge'in grubun bayan kimliğiyle ilgili söyledikleri gibi. Demek istediği gayet açık bir biçimde "müziklerini öyle güzel icra etsinler ki oraya sırf bayanlar diye grubu izlemeye gelmiş insanlar utansın", yanılıyor muyum?

Şimdi onu bunu bırakın da doğumgünüme denk gelen bu güzide organizasyonun keyfini nasıl çıkarırız onu düşünün. Ben orada olacağım...müzik dinlemeye gelenlerle görüşürüz :)
 
Selam Zeynep’çiğim :)

Yazdıklarına hak vermiyor değilim ama suçlu noktasına düştüğüm fikrine katılmıyorum.
Açıklama ihtiyacı hissettim çünkü durumun Eva grubunu üzme ihtimali vardı ve bu beni rahatsız etti.

Başka bir başlıkta konuşulmuştu.
Biz gruplar barların tüketicilerine sunduğu birer ürünüz.

Ve bu ürünün talep görmesi grupların kariyerleri ve başarısı için önemlidir.

Eva grubuyla ilgili tanıtımda kullanılabilecek kayıt vs. olmadığı için “çok güzel çalıyorlar, gelin dinleyin” demek abes olurdu.

Senin de bildiğin gibi hemen hiçbir mekan sadece çalan grubun şahane müziği sayesinde dolmuyor.
Mekanın revaçta olması, grubun şovları, görsel cazibeleri vs. gibi faktörler var maalesef.

Bu konserin başarılı olması, tek seferlik bir şey olduğu için yapılacak tanıtıma, uyandırılacak merak ve ilgiye bağlı.
(Neden başarılı olmasını istediğimi de daha önce belirtmiştim.)

O yüzden tüm dünyada adını duyurmaya çalışan şarkıcı ve gruplar gibi görselliği öne çıkarmak mecburiyeti hissettim.

Bundan dolayı ufak tefek esprili tanıtım mesajlarıyla ilgi uyandırmaya çalışırken, bazı arkadaşlardan gruba (Turkrock’taki ismim verilerek) “yazma” ithamı yapılması anlamsız geldi.

Beni tanıyanlar bunca zamandır çaldığım mekanlarda etraftaki bayanlara “bazı insanlar” gibi saldırmadığımı, atlamadığımı bilirler.


Ama tanımayanların (en azından ”bu adamın daha önce yazdığı mesajlar neymiş” deyip biraz bilgi sahibi olma zahmetine katlanmadan) saçmalamalarına müsaade edemezdim.

Bu arada yaş gününü öğrenmiş olduğum iyi oldu :)

Konserde görüşmek üzere

Saygılar, sevgiler

Not: Nedense "the_edge" sahte nickli arkadaşı tanıdığın hissine kapıldım bir an :) (Tehlikeli bir kinaye bu ;) )

Not: Evet paraya ihtiyacım var ve ders veriyorum. İlgililere duyurulur ;)

Not: Bunca sansasyona rağmen konser dolmazsa yuh artık :D
 
yaw bıgun benım evde canım sıkıldı surda bı bakınıyım dedım eva ya kadar geldım sonra baktım bayanlardan olusan bı grup bıde rahatsız oldum bıkac yazılandan, oylesıne yazıyosunuz sız fln dıe yazdım sımdı olay cok buyudu er meydanı gıbısınden laflar edıldı ( kı benım kulturumde oyle seyler yok ) uzun uzun msjlar yazıldı ama ınanın bunların hıc geregı yoktu ayrıcana benım umrumda bıle dııl ben orayada muhtemelen gelmıycem nıe bukadar cıddıye aldınız BEN OYLE BISEY YAPMADIM NE DIOSUN SEN DELI MANYAK gıbısınden laflar ettınız.. soyle yapalım bence, ben sızınle ugrasmayı bırakıyım laf etmıyım sızde cok muhtesem bılgı dolu muzık muhabbetınıze gerı donun bıde hatta sızlerden ozur dılıyım ben evt dılıyım " muhabetınızı bozdugum ıcın ozur dılerım " eva yada basarılar dılıyım ve sızlerde ustu kapalı bayan grubu sohbetlerınıze gerı donun ama unutmayın gozum ustunuzde..

not: bunların hepsı sıkıntıdan heyecanlanmayın..
 
Daha iyi bir konser rekamı yapıamaz,afişe para vermeseydiniz hiç..Joker sen menajer ol ajan,madem paraya ihtiyacın var,ciddi daha çok kazanırsın:))
 
Arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum acaba bi sona varıcak mı şu tartışma diye ama görüyorumki gelişme yok.Kişisel sorular ve sorunları çözmek için ö.m.(özel mesaj) adında güzel bir teknoloji var.Keşke şu sayfalarda sadece müzikten bahsedilseydi,yani tüm yorumlar yapılan müzik hakkında olsaydı.Güzel bir yönü de oldu tabiiki:REKLAM.Arkadaşlarımın bi şekilde yararına yani:)Bu yüzden devam etmeyin de demiyorum ama bence müzik hakkında konuşulması daha iyi olurdu sonuçta burası bir müzik forumu değil mi?
 
web sitemizi yazdık oradan takip edebilirsiniz repertuarı. ankarada görüşmek üzere. birlikte müziğintadını çıkarırız inşallah. mertmertmert e çok teşekkürler. o bizi gördüğü için yorum yaptı çünkü. tabi habbecik e de. perşembe hakikaten çok keyifliydi. bir grup insan içeri girdi ve "hush" diye bağırdı. eskibir deep purple şarkısını sevdirebilmemmiz güzel şey diyoruz. böyle güzel böyle şeker bir mekanda erkenden sahneden inmek olur mudiiyoruz. çarşamba ekşi limonda görüşmek üzere....(istanbuldakilere)
 
the_edge demiş ki:
su cıkan grupların sırasınıda bı yazsanıza kım saat kacta cıkıyo.. bıde bu garaj cok dandık bı bar hafta sonları fln ıpını koparan pıslık gelıyo, ıcersı eryaman kecıoren cakalı kaynıyo sımdı bu organızasyonu yapanlara soruyorum neden bu tıp ıslerı daha duzgun problemsız barlarda yapmıyosunuz.. tmm garaj ımkan saglıyo olabılır ama sızınde bıldıgınız gıbı cok boktan bı bar hem kendısı hem musterılerı cok kotu.. bunun evayla ne alaksı var nıe bu baslıga yazdım cunku en son burdaydım usendım..

bıde jokermg ye laf edıyım modaya, gıtar dersı verılır lafını paraya ıhtıyacın oldugu ıcın mı yazdın yoksa super gıtarcısında laf sokmak ıcın mı yazdın?

Garage da olay çıkartmak o kadar kolay değildir okadar güvenlik var heleki bizim organizasyonlarda.Eğer organizasyonla ilgili bi sorunun yada bi düşüncen varsa pazar günü kapıda olacağım. ;) Her türlü eleştiri ve görüşe açığız.
Sanırım garage la ilgili kötü bi anın var oyüzden bu şekil bi açıklama yaptın neyse bu forumda sadece Eva ile ilgili yazalım...

Konserde başarılar dilerim umarım aksilik çıkmaz....Bol şans...

HEERKES DAVETLİDİR.....
 
Saçma sapan Fake accountlaralıp forumları kirletmeyin... ;)
Arkadaşlar sorunları olan sorunlu olduğu kişiyle Özel Mesaj(ö.m.) yoluyla yada msn de konuşsun forumları boşuna kirletmeyelim.

Konserde tekrar başarılar...
 
Bize sürpriz yapıp Gölge'ye geldi Eva üyeleri.

Hatta birkaç parça da çaldılar.

Bence alışmadıkları bir sahne ve enstrumanlara rağmen gayet başarılıydılar.

Sanırım bugün çok daha parlak bir performans izleyeceğiz kendilerinden.

Kaçırmayın derim ;)
 
Bu gece güzel bir performans gösteren Eva grubunu kutluyorum.

Çok "yakından" olan biteni takib ettiğini tahmin ettiğim "the_edge" kardeşin de tanımadan bilmeden konuştuğu için pişman olduğuna inanıyorum.

Eva'ya İstanbul'da başarılar diliyorum.
 
Geri
Üst