Groza

  • Konuyu açan Necrophilisma
  • Başlangıç tarihi
N

Necrophilisma

Istanbula geldigimde bir metal CD shop'te Moribund Oblivion'un her hangi albumu almak istedim, fakat yoktu. Sonra iste GROZA - "Life After Life" (Bahadir Uludaglar'in solo projesi) aldim. Ben black metal uzmani degilim ve black metali cok sevmem, fakat fena degildir. Ama bookletin icinde bunu gorunce cok sevindim "This album is dedicated to all the Bosnians who died in the Bosnian war."O da bildigim kadar bir Bosnaktir.
baha.jpg

Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Ben arama yaptim, fakat konuyu bulamadim. Acayim dedim
Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
groza'nin ilk klibi gectigimiz gun dream tv'de yayinlandi.
groza klibini kaciranlar icin programin tekrari: pazar aksami saatt 23.00

ayrica dream tv'nin normal yayin akisinda "ROCK ME" isimli program suresi boyuncada klibi izlemeniz artik mumkun.

www.bahadiruludaglar.com

ek bilgi: bahadir uludaglar bir bosnak turk'udur ve groza projesinde balkanlar ve bosna savasi konu edilmistir.
 
"viking" asıllı olduğu gibi abuk sabuk bir söylenti kulağıma gelmişti. "...ne alakası var lan bal gibi türk modeli..." işte demiştim kendime. kendi de söylemiş işte "türk"müş adam :D

klip de bir black metal klibinden bekleyemeyeceğimiz kadar aydınlık olmuş. ben beğendim. "turkish black metal" dediğimiz oluşum umarım iskandinav etkisinden -hatta kimi yerde özentisinden- kurtulur ve iskandinavlar'ın türkiye uyarlaması olacağına türkiye'ye has bir stil olma yönünde çaba gösterir. nitekim; anadolu'nun her taşının altında bir efsane yatıyor :!:

hem ne de olsa dünya'da dimmu borgir, satyricon, immortal olma yolunda ilerleyen tonla grup var. ne gerek var onların vasıflarına erişemeden onlar gibi olmaya özenmenin :?: hiç umudum olmasa da "turkish black metal" hadisesine başarılar dilerim.
 
turkishblack demiş ki:
ek bilgi: bahadir uludaglar bir bosnak turk'udur ve groza projesinde balkanlar ve bosna savasi konu edilmistir.
Baslikta dedigim gibi yani. Ondan bu konuyu yazdim - o bir bosnak oldugu icin. Cok sasirdim albumu gorunce, tabii hemen aldim. Babam da Bahadirin bosna savasi konu edilmesi cok begendi (ona dinlettirmek icin cesur olmadim :p).
 
Groza benim aldığım ilk black metal albümü olduğu için yeri farklıdır.Gerçekten çok güzel bir albüm olmuş Groza 2. side olacak sanırım.merakla bekliyorum. :D
 
Bahadir Uludaglar solo projesi olan Groza'nin 2. albümü "Gecmisin Kasvetli Izleri"nin kayitlarini bitirdi. Albüm full türkce ve senfonik dark metal tarzinda. Poem Productions etiketiyle Ocak 2007'de piyasada olacak albümde 9 parca ve +3 ingilizce-almanca versiyonlu parca yer almakta. www.bahadiruludaglar.com'da yenileniyor. yakinda yeni tasarim ve icerigiyle yayinda olacak. yeni albumden de mp3 dinleme olanagi olacak.
 
Yeni site www.bahadiruludaglar.net acilmistir!!! sitenin downloads bölümünden ocak 2007'de cikacak Bahadir Uludaglar'in 2.solo albümü "Gecmisin Kasvetli Izleri"nden "Geride Kalan Yillarim" isimli parcanin hem Türkce, hemde ingilizce versiyonunu dinleyebilirsiniz. Bu albümden yayinlanan ilk mp3 oluyor. Albüm normalde 3 yabanci dil versiyonu olan parca disinda tamamen Türkcedir.

Eski site www.bahadiruludaglar.com tamamen kapanmistir!
 
Geri
Üst