keloğlan karaprense karşı

Arama yaptırdım fakat bulamadığım için başlık açtım eğer daha önce açılmışsa özür dileyerek konuya giriyorum:)
daha önce film beğenilmedi diyerek m ali erbil ve özcan denize giden gazetecilere suçlu varsa yönetmendir diye bir cevap verildi.
Ardından yönetmende bu bir absürt komedi bunu anlayamayanizlemesine benzer bi cvp verdi.
Bu şartlar altında gittiğim filmde beklediğimden çok fazlasını aldım.Çünkü oyuncu kadrosundan yapılan efektlere kadar herşey çok kaliteliydi(ejderhaya aşık oldum zaten)
Ayrıca filmde bitmek bilmeyen bi espri bombardımanı vardı.Filmde konuşmlara gülüyorsunuz ama arka planda o kadar çok şey oluyorki yakaladıkça kahkahanız artıyor.
Eğer arka plana dikkat etmesseniz sıkılmanız normal ama eğlenmek istiyorsanız paranıza değer bana güvenin 8)
 
bende izledim ve şöle dedim nerde eski keloglanlar :D keloglan ilk çıktıgı zamanlarda bir amaca hizmet ediyordu saflıgı temizligi filmlerinin sonunda bir ders veriyordu ama şimdi popüler kültüre ayak uydurmak için herşey yapılmış pek sıkılmıştım

ama efektler güzel olmuş iyi bir çalışma örnegi son teknoloji ürünlerinin kullanıldıgını duymuştum

ve şu soruyu sormak istedim acaba türk sineması kısır bir döngüyemi girdi (eski çekilen bir kaç filmin terar çekilmesinden dolayı)
 
Valla filmi izlemedim ama, fragmanında gördüğüm ejderha hiç de son teknoloji eseri gibi durmuyordu, daha ziyade 10 sene öncesinin Herkül-Xena dizilerinde kullanılan teknolojiye benzettim... :D
 
off ben izledim ve tavsiye edemiycem hiç gülmedim desem yeridir çünkkü arada sinirden sırıttığım oldu bunun yerine neden başka bir filme gitmedim falan diye.iyi oyuncular harcanmış.=(
 
Eğlenceliydi baya güldük Samara'ya halkadan hele koptum diyebilirim hollywood filmlerine yapılan göndermeler bakımından bence Goradan daha başarılı bi film olmuş diye düşünüyorum.Filmin başında verdiğim paranın karşılığını sanki alamayacakmışım gibi düşündüysemde filmin ikinci yarısı bu tedirginliği attı üzerimden :D
 
Evet espri olayı güzeldi.Arka planlarda hoştu ama.
İşte sorunda burda kültürümüzün parçası olan arkadaşımzında dediği gibi saflığı temsil eden keloğlan gitmiş yerine sırmaoplan diye abazadan başka birşey gelmemiş.Kültürümüzle resmen dalga geçilmiş.Böyle bir şeye para yatırdığıma utandım açıkçası.
 
faust demiş ki:
Beğenmedim.
Son teknoloji mi?
Bence Çiçek Abbas teknolojik olarak daha iyi 8O

Katılıyorum kesinlikle...
Geyik olsun, değişiklik olsun diye gitmiştik arkadaşlarla. Salonda daha çok çocuklar vardı tabi ama şöyle açıklayayım, çocuklar bile gülmedi. Absürd komedi izlemesem anlamadım ben dicem ama gerçekten çok kötü bir film. Güldürü öğeleri çok ilkeldi bir kere, artık insanlar kıvrak zekanın ürünü olan yaratıcı esprilere gülüyorlar daha çok, saçma sapan hareketler yaparak güldürü yapma devri 20. yüzyılın başlarında sinema yeni doğduğunda yapılıyordu.
Ayrıca bir olay da çok sinir bozucu. Yahu biz gay görünce gülen bir millet miyiz, anlamıyorum ben. Espriye, güldürü unsurlarına gerek yok da, sanki sahneye iki tane gay çıksa güleceğiz. Çok ayıp çok...
 
ön yargılı olduğumu düşünebilirsiniz fakat magazinsel kişi(cik)lerle dolu olan bir filmi izlemem bile---

de ne yazıosun sanki diyeceksiniz,ben ne yaptığımı biliyormuyum sanki hiç.
 
Sinema eleştirmenlerinden çok iyi yorum ve eleştriler alamamış film. Gördüğüm fragmanlardan da anlayabildiğim kadarıyla sadece eğlencelik bir çalışma olmuş bu film. Sanatsal bir değer taşıdığını bile söyleyemeyeceğim ama fragmanda görüp çok güldüğüm Samara sahnesi yaratıcı bir fikir olmuş. Keloğlan tiplemesine de yakışmış. :) "Bacım, bu kuyunun suyu içilir mi?" :LOL:

Saygılar...
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmayınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
yolculuk yaparken otobüste açtılar ki tam bir işkenceydi.hint filmlerinden bile beter bir film.bence hapishanelerde işkence olarak bu filmi gösterirlerse insanlara başka işkence yapmalarına gerek yok.bir çocuk bile böyle bir filmi izlerken acı çeker yaa...
 
ben beğendim vallaha ...
komik geldi bana ha tabiiki komedi başyapıtı değil ama yine de güzel
DVDsinde kamera arkalarına bayaa bi yer ayırmışlar 1 saat kadar...seviyom ben:)
 
filmi izlerken beni tek güldüren şey, koltuğunu salladığım önümdeki küçük kızın tepkileri olmuştu (evet, öyle bi insanım ben işte :D).
cidden felaket bir filmdi. bittiğinde 'bu muydu yani?' tepkisini verdiğim, verdiğim paraya yandığım filmlerden. animasyonlar, oyunculuklar hepsi tek kelimeyle berbattı. mehmet ali erbil gibi iyi şekspir oynayan bir insanın (evet, 'komedyen' olmadan önce şekspir oynuyormuş kendileri ve çok iyi tepkiler almış) kendini elalemin pantolonunu indirmekle, bu tür filmlerde oynamakla harcadığını düşünüyorum.
petek dinçöz e bir laf edemiyorum...
 
sonlarındaki Cengiz kurtoğlu şarkısını seslendiriyordu Mali orda kopmuştum :). Film iyi olmasaya bence hayatta yapılması gerekenleri yapmak lazım izleyin bi zararı olmaz bence :)
 
Geri
Üst