HeXa (numetal ) - Ankara

HeXa

2005 yılında bir devlet okulunun konferans salonunda atıldı ilk adım. 6 gün sonra grup kurulmuştu. 7. gün ilk stüdyo yapıldı. İlk beste hazırlandı. Konserler verildi. 6 kişilik ordu HeXa müzik piyasasına giriş yaptı. Özellikle maNga'nın verdiği destek ile özgüvenlerini kazandı. Arkalarına böyle büyük bir grubu alarak sağlam adımlarla müziğini yapmaya devam ediyor. NuMetal cover grubu olarak ilerlemek istiyor.

Özgün - Vokal
Görkem - Lead Gitar
Serhat - Ritim Gitar
Berkay - Bass Gitar
Melih " Yabik " - Turntable, Sampler
Mahmut - Davul





Grubumuzun tarzı NuMetaldir. En sert elektro riflerini, bass slaplarını ve davul kroslarını; turntable scratchları ve rap vokaller ile birleştiriyor, üstüne de brütal ve scream vokaller ile perçinliyoruz. Cover yapmak hoşumuza gidiyor.

Slipknot,
koRn,
Deftones,
Papa Roach,
Linkin Park,
maNga,
Chimaira,
Coal Chamber

ve bir kaç tane daha gruba ait coverlarımız var.



Sevdiğimiz gruplar olarak

KoRn, Mudvayne, Limp Bizkit, Soulfly, Machine Head, Linkin Park, Pleymo, Ill Nino, Taproot, (hed) p.e. , Papa Roach, Enhancer, Drowning Pool, Sepultura, Slipknot, Fear Factory, Guano Apes, Otep, Chimaira, Coal Chamber, Deftones, POD, Incubus, 4Lyn, Crazy Town, Dry Kill Logic, Kittie, Emill Bulls, Disturbed, Flaw, Primer 55, Nonpoint, Ultraspank, Orgy, Mass Hysteria, Spineshank, Aqme, Beastie Boys, RATM, Lost Prophets, Evanescence, Sevendust, Muse

gibi bir liste sayabiliriz ...

s37000211ey.jpg


s37000149mh.jpg


s37000219sf.jpg


s37000418dp.jpg
 
Gerçekten çok başarılılar..coverları çok iyi yapıyorlar...

sizinleyim, ileriki zamanlarda çok çok iyi olacağınıza inanıyorum... ;)
 
çok başarılı bir grup ileri ki zamanlarda başarılı olacaklarına inanıyorum başarılarının devamını dilerim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
stüdyolara gidip konuşmalısın.

herkes aynı anda çalarak hücum kayıt yapılabilir amatörce olur saati 25 ytl civarı.

kanal kayıt da yapabilirsin en az 5 saat sürer. her enstruman ayrı kaydedilir en son bilgisayarda birleştirilip efekleri vs verilir. bu da 60 dolardan aşağı olmaz ...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
konser bitti, pek beğenmedik kendimizi zaten heavy metal partisinde numetal abes oldu ama napalım :)

sound check 45 dk sürünce biz 6 şarkı söyledik ve indik yapacak bir şey yoktu. Parasız çıktığımız bir konserdi ve ekipmanları ayarlamak bizi zorladı.

intro
my own summer
yall wanna single
freak on a leash
blind
yine ( kendi bestemiz )


repartuar böyleydi sırasıyla ...

umarım ileriki konserlerde daha iyi organizasyonlarda beraber olacağız ;)
 
arkadaslar konserinizi izleyemedim kendin alternatif rock yapıyorum ama nu-metal gerçektende cok sevirm heleki repertuarınızda deftones olması beni ayrı bi etkiledi konserlerinize gelemedim ama yorumlara bakılırsa iyi calmıssınız gelecek en yakın konserinizde orda olcam cok başarılar
 
sağolun arkadaşlar desteğiniz için. biz önümüzde uzun bir yol olduğunu biliyoruz o yüzden daha çok çalışacağız. hep bir üst seviye için uğraşacağız.

haftaya Biziz Barda yeni bir konser verebiliriz belki bu günlerde konuşmaya gideceğiz orayla.
 
Yaptığınız müziğe ve verdiğiniz emeğe saygı duyuorum ona diyecek bişeyimiz yok ama bundan sonra kendi tarzınızda gruplarla çıkmanız sizin içi daha hayırlı olacaktır.. Biraz daha çalışmanız gerektiğini de söylemeliyim....
 
Onlar da bunun elbetti ki farkındalar bi anda bi şey yapmak yerine yavaş yavaş ve sağlam adımlarla ilerliyolar..umarım en kısa zamanda bütün sorunlar çözülür...her zaman sizinleyim bunu unutmayın..;)
 
2 konsere de gelemedim..ama başarılı olduğuna inanıyorum özgün..aynı zamanda melih..:) ve gruptaki diğer arkadaşların da..bidahaki konserinize gelmek umuduyla..en kısa zamanda görüşmek üzere...saygılar..:)
 
FateX, yorum için sağol kardeşim. Biz kendi müziğimizin olduğu kategoride bir konsere çıkmadık o gün. Heyecanlıydık oldukça. Ama sizin gibi üstatlarımızın altından seyirciyi ısıtmak için çıktık ve en azından elimizden geleni yaptık. Turntable bağlanabilse çok daha güzel olacaktı ama teknik sorunlar oldu :)

Bu arada Biziz Bar konserimizde de öyle olmuştu. İlk gruptuk 1 saat 10dk'lık bir performans verdik yaklaşık olarak. Bizden sonra çıkan grup 9 Mor ve Ötesi, 4 Duman söylemişti gerisine katlanamadım :)
O gün sadece bizim 47 tane seyircimiz vardı. Keşke Garage Bar'daki yaş sınırını aşabilseydik.

Bu arada demo kayıtlarımızı yapmak istiyoruz ama biraz daha çalışacağız o zamana kadar :)

Bu arada Garage konserinden bir kayıt ekleyim dedim ;)

http://www.megaupload.com/?d=H6QWEROZ
 
Geri
Üst