Denge (Rock) - İzmir

2004 yılının sonlarına doğru İzmir 'de çalışmalarına başlayan grup elemanları aslında senelerdir bireysel olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Vokal : Murat Arda Çilek
Gitar : Özcan Oğuz
Bas Gitar : Tugan Turgut
Davul : Onur Cem Akçay
Gitar: Aytek Ay

Özcan Oğuz 97-98 yıllarında ilk grubu Thorax ile müziğe başlamış , İzmir 'de belirli yerlerde konserler verip , bazı organizasyonlarda sahne almışlardır.Thorax grubunun dağılması ile grup çalışmalarından uzak kalan Özcan tekrar koşturmaya başlamıştır.

Onur Cem Akçay grubun en genc elemanıdır ve biraz (!) hiperaktif olduğu için zapt etmesi zor bir davulcudur. Sakin yakalarsanız güzel bişiler çalabilir:)
Murat Arda Çilek (vokal) müziğe gitar ile başlamıştır , Özcan ile çocukluk arkadası olması sonucu 2004 sonlarında Özcan ın hala vokalist bulamaması sonucu gruba dahil olmustur. İşini çok ii yapan Murat bi yandan da beste çalışmalarına devam etmiştir. Fakat Murat kişisel sebepleri ile grup için çok önemli zamanlarda hep gruptan ayrılmak zorunda kalmıştır. Bu sefer kararlı olan grup yeni eklenen repertuarları ile demo kayıtlarını bitirmek üzeredir.
Bir ay içerisinde sahnelere dönmeyi umut eden grubun farklı repertuarı umarız önceki gibi yine beğenilecektir.

Herkese ii çalışmalar...
 
Başarılar :)

İzmir'e sevgiler.

Not: Demo asmak için herkese www.hemenpaylas.com 'u şiddetle tavsiye ediyorum.

Dosya indirmek için üye ol, şu kadar saniye ekle, şunu yaz, şu siteyi tıkla gibi saçmalıklar yok.

Megaupload şu an: "All download slots assigned to your country (Turkey) are currently in use.
Please try again later" diyor. Üzgünüm.
 
üstad umarım ii olur biraz çerçeveyi değiştrirsiniz piyasa bunaldı aynı yüzlerden yeni kan lazım başarılar rock yapın sert olun sizi sevelim :D
 
ya gelicem üstad yaz işlerini bağlamaya çalışıyoz şimdi afiş mafiş olaylarım var fethiyeye gidiyorum gelicem ama söz sizi dinlicez guardian da nerede ya side saatide yazın abim kendinize ii bakın başarılar aslanlar rock istiyoz rock
 
arkadaşlar perşembe gecesi provadan çıkııp opusa koştuk,o yorgunluğumuzu aldınız ya helal olsun.tertemiz bir soundunuz,gayet başarılı performansınız var,tarz ve kaliteden taviz vermeyin inşallah,her perşembe vaktimiz oldukça sizlerleyiz.
çarşamba da bize bekleriz,(rakkas)
altın günü gibi oldu yaa burası.hehehe
başarılar saygılar
 
Özcan ve nur başta olmak üzere Denge'ye teşekkür ediyoruz kendi adımıza. Kendi tarzlarında severek dinlediğimiz birkaç gruptan birisidir Denge: mutlaka perşembeleri ve Cumartesileri gidip dinleyin... Kolay gelsin dostlar..

412 bass
 
Geri
Üst