Denge (Rock) - İzmir

Baacann demiş ki:
merak ettim cok tarz ne repertuvarda neler var küçük bi acıklama yaparmısınız en kısa zamandada gelip dinlimek isterim başarılar ;)

repertuarda genelde bonjovi , eric clapton , aerosmith , sheryl crow , weatus... tarzında şarkılar var
bekliyoruz... :) ilgin icin tsk!!!
 
Not: Neşeli,sempatik ve aynı zamanda da başarılı olan denge grup üyeleri ,henüz 412-Denge bilardo maçına yanaşmamışlardır... :LOL:

----412 Klavye----
 
içinde özcan hoca olcaktı o grup kötü olcak pehh =) umarım yakında kendilerini canlıda fduyma fırsatım olur size başarılar izmirin en iyi grubu olacağınıza inanıyorum
 
sayoseco demiş ki:
Not: Neşeli,sempatik ve aynı zamanda da başarılı olan denge grup üyeleri ,henüz 412-Denge bilardo maçına yanaşmamışlardır... :LOL:

----412 Klavye----


Ya ne zaman yapsak şu bilardo maçını :)
ama sen oynamasan olmazmı yaa :roll: ehueh :D
 
pelincim cok tesekkür , ee bi gün gelde ben seni bi sahneye cıkartayım , şu fransızca şarkılardan birini çalarsın bize artık , ehuehue (Gilbert Bécaud - Je Reviens Te Chercher ??? olurmu?? )
 
hehe artık çalarsam herkes kaçardı kesin hım hım bide söyliyeyim bal dök yala =) ama en unutmayacağım şarkı le meteque diye şarkının tonunu yarım ses kalınlaştırmak oldu tüm sesi inceler o sarkıyı nasıl söledi hala hayret ediyorum =) ve tekrardan o gün için teşekkür ediyorum
 
Video hakkında :)

Video çok güzel, özellikle ellerin kamera önünden geçmesi bir video klip havası vermiş. Kameramana ve parmakların sahibini tebrik ederim :) Çok güzeldi!
 
Geri
Üst