schecter gitarlar hakkında

sanırım dileklerim kabul oldu jacksonumu satmayayım falan derken gökten kucağıma c7 hellraiser düştü . alet kesinlikle süper ötesi. bir jackson kullanıcısı olarak sapı ilk yarım saat kalın gibi gelse de alışınca cok rahat olduğunu farkettim. malum büyük eller falan. gitar sabit koprülü maun ve necktru sustain i siz düşünün. gitar maun olduğu için biraz ağır olsa da kesinlikle rahat ve fiyat performans olarak gayet üst düzeyde. hele bir de gitarın yan taraflarındaki işlemeler insanı gitara bakmaya teşvik ediyor. ve kesinlikle bir metal gitarı. clean ton alınır mı alınır ancak bir single kadar olmuyor tabiki. do-re müzük sanırım henuz 7 tellileri getirmedi ancak hanı bin binbeşyüz liranız varsa ve kıvılcım hala jackson getirmediysen kesinlikle sizi tatmin edecek gitarlar bunlar. her gitarın tadı farklı ancak fiyat performans olarak bi bakıverin.
 
Çok beğendiğim bi gitar ama gerek scale'in 26,5" olması gerek sapın kalınlığı beni korkutuyor, 7 telli kervanına katmak istediğim bi alet. :) Dore getirmiyo ısrarla 7 telli, getirsede denesek, kararımızı versek. :D
 
bende schecterlendim arkadaşlar sonunda...c-1 classic sahibiyim dünden itibaren..gitar gercekten anlatılan kadar var cleanleri cok guzl driwe da fazlasıyla başarılı riffler dolu dolu geliyor ve manyetkler single olarakta kullanılabiliyor..sololarda artk caktrmadan tele tekrar asılmak zorunda kalmamak cok guze:))l..bu gitrda gercektende sonsuz sustain var.(bu arada eski gitarm standart fender strat tı(usa))klawyesi konusunu takn bikç arkadaş var..gitarın klawyesi stndart strat la aynı boytlarda diyebilirim..ben hiç yadırgamadım hemen alıştım..epi gibson cort evil serilerine gore cok daha rahat bi klavye.24. perdeye ulaşmak için hiç bir zorluk çekmiyorum.seymour manyetkler maun kasa yekpare sabit kopru ve iyi işçilik birleşince ortaya neler cıkıyor bilemezsiniz arkadaşlar..mutlaka deneyin bu gitarları..
 
soulwalker demiş ki:
Çok beğendiğim bi gitar ama gerek scale'in 26,5" olması gerek sapın kalınlığı beni korkutuyor, 7 telli kervanına katmak istediğim bi alet. :) Dore getirmiyo ısrarla 7 telli, getirsede denesek, kararımızı versek. :D

bi hata ettim dore yi bekledım 3 ay en son eyşulde geşıyor demıstı hala gelmemıs demekkı bence 2. el bulursan kacırma ozellıkle hellraiser falan bulursan keısn kap pişman olmazsın.
 
Dore schecter ler konusunda çok basiretsiz bir tutum sergiliyor. Sormak için iki üç kere gittim, yetkili Emin bey olmuyor dükkanda. Böyle giderse biraz zor satarlar o malları, neyse. Umarım getirirler daha farklı modeller, özellikle 7 tellileri.
 
ciyzis_kirayzs demiş ki:
sanırım dileklerim kabul oldu jacksonumu satmayayım falan derken gökten kucağıma c7 hellraiser düştü . alet kesinlikle süper ötesi.

ben de evladiyelik gitarımı buldum. o bir c7 fr. Çok iyi aletler. cizıs senin bebeği de görmek nasip olmadı daha.
 
ben de schecterlenenlerdenim artık.c-1 plus modelini aldım.gerçekten mükemmel bir gitar,klavye inanılmaz rahat,sert soundları çok iyi veriyor(10 wattlık bir anfide bile duncan manyetikler ne de olsa) süper karizmatik bir de görüntüsü var.bana göre 1-2 seneye kadar çok tercih edilen bir marka olacak.çünkü fiyat ve kaliteyi belki de en iyi sunan gitarlar.orta ve ileri seviyede olan arkadaşlar yeni bir gitar alacakları zaman bence schecter i de listelerine alsınlar.

selamlar...
 
Schecter C-1 Hellraiser BCH sahibiyim, görüşlerimi yazayım:

İnanılmaz bir sustain olduğu doğru, okuduğum kadarıyla fildişi eşik bu konuda fark yaratıyor. Gary gibi 22 saniye filan zor da en az 7-8 saniye bangır bangır uzuyor ses.

EMG'ler coil split özellikli ama sonuçta bir EMG onlar, clean çalınmaz diye bir şey olamaz ama bu bir metal gitarı o kadar.

Sap önce kalas gibi lan bu dedirtti bana ama aslında alışınca çok da rahatmış, hatta şimdi Ibanez'imi elime alınca bu ne la sunta gibi demeye başladım.

Fiyatlar fena olmamakla beraber Dore son derece acaip bir müşteri yaklaşımına sahip. Vakti zamanında bir gittiğimde gitarı elletmediler bile (patron istemiyormuş aynen böyle dedi eleman) halbuki %100 alacaktım o gün, sinirim tepeme çıktı gittim başka gitar aldım. Başka bir gittiğimde neredeyse zorla satacaklardı, anlamadım gitti.

Gitar bu arada setneck, thru değil. Ön ve arka aynı renk ama yine de sapın birleşme yerinde boyadan belli. Yani kusur olarak değil de orada ağaçta bir geçiş olduğu belli oluyor.
 
zaten gary moore'un gitarından 22 sn.sustain olmasının nedeni gitarının yani gibsonun çok iyi olmasının yanısıra aynı zamanda çok iyi tesisatlarla çalması(sustainer,pedal v.b.)ben de şu an c-1 plus gitarımı 10 wattlık marshall anfide çalıyorum.ama eminim şöyle 30 yada 60 wattlık bir amfide ve iyi bir pedalla mükemmel sonuçlar verecektir.yine de memnunum ama gitarın iyi olmasının yanısıra amfinin ve diğer aletlerin de kaliteli olması önemli..
 
ankara'da pan müzik scheter gitarlarının bazı modellerini satıyor..


istenilen modelleri de siparişle getirtebilir...

hellraiser serileri çok güzeldir...
 
schecter c1 fr ve damien fr kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum yakın zamanda bu ikisinden birini alacağım. SOS...:D Daha öncede yazmıştım pek yorum gelmedi.
 
Geri
Üst