Laney Lc15-110

hackeiommi baya yardımcı oldun, metal tonlar çokta önemli değil dediğiniz doğru elimdeki amfinin tonu net değil(esasen nette bana gain lazım gaini dipleyince dediğiniz gibi çamurlaşıyor), BD-2 pedalla tam levelle gaini tam açıp tonu 1 yönüne getirdiğimde biraz istediğim tona yakın geliyor mesela nirvana in bloom da ama yinede gain yetmiyor gibi geldi bana. Amfinin overdrive ı da daha böle blues müzik içinmiş gibime geliyor ritime girdim mi ses dediğiniz gibi çamurlaşıyor. Grunge müziğe iyi gider diye aldım ama yine alım satım işine girişecem bi neyse daha acemiyiz artık deneye deneye öğreneceğiz :) Bahsettiğiniz amfiye bir bakayim bir de laneyleri öneriyor arkadaşlar cub ve lc15-110 bu cub12r ile lc15 arasında üretim yerinden başka ne fark var?
 
Bir şey değil. :)
Cub serisinin modelleri birbirinden farklı. Burada da Gitarpedal forumunda da özellikle Cub serisinden kullanmış bayağı bir insan var. Fiyat performans olarak ben Cub Cab'ı ben bayağı sevdim. Tek kanal olsa da gayet kaliteli, 70'lerin kaliteli İngiliz amfilerinin tadında. Öyle aşırı tizleşme gibi bir sorunu da yok.

Diğer Cub'ler ise hatırladığım kadarı ile üç aşağı beş yukarı yine British vintage rock sularında. Fakat hoparlör boyut ve markaları farklı sanırım. LC serisi hakkında sağlıklı bir fikir sahibi değilim maalesef ama, VC serisinin biraz Vox AC esinlenmesi ve vintage yapıda olduğunu biliyorum. VC15 ve VC30'u da bu açıdan mercek altına alabilirsin. LC kullanan birilerini bulursam etiketleme ile başlığa çekerim :)
 
Bir de bu lc-15r çıktı bunun lc15-110dan farkı nedir nette açıkçası bulamadım ama 2.elde 100-150tl daha ucuz genelde(zaten 2-3 tane anca var satılık:)
 
Geri
Üst