Iron Maiden Konseri İnönü'ye ulaşım...

Merhaba arkadaşlar, daha önce istanbula hiç gitmemiş birisi olarak yardımınızı isteyecektim. Malumunuz 26 temmuz'da Iron Maiden konseri var İnönü stadında...Trenle eskişehirden istanbula gitmeyi düşünüyorum ama ondan sonra istasyondan inönü stadına nasıl ulaşabilirim hangi vasıtaları nerden ulaşabilirim bu konuda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler :)
 
Tren seferleri uzun zamandır yok. O yüzden otobüsle gidebilirsin. Haremde inip kadıköye servisle 5 dk. da geçersin. Sonra Kadıköyden Beşiktaş vapur iskelesine geçip oradan vapurla Beşiktaşa geçersin. Hem bi boğaz havası almış olursun. İskeleden indikten sonra caddeye çıkıp sol tarafa doğru yürüdünmü zaten stadı görüceksin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Çok teşekkürler hocam o kadar zor değilmiş hayır küçük biraderle gidicez onu da ordan oraya perişan etmek istemiyorum :) peki geri dönüş içinde aynı güzergahı mı kullanmalıyım otobüs terminali için birde vapurların çalışma saatini sorucaktım kaçla kaç arası diye teşekkürler tekrardan...
 
aynen.. vapur çok geç saatlere kadar yok. dolmuşlarla yada belediye otobüsleriyle gece geç saatlerde de olsa kadıköye dönebilirisin ama bence en iyi seçim konserden sonra sabahlamak. sabahın ilk ışıklarıyla aynı yoldan geri gelmek. çayını çorbanı içip otobüse binmek :)
 
Geri
Üst