Alen Geere Custom Delay

Ne zamandır 2 farklı delay zamanlı bir pedal bakınıyordum. Bir ara bbe'nin "2 timer" ına bakındım ama o da tam istediğim gibi değildi. Tamamen farklı 2 delay istiyordum ayrı mix, feedback ve time ayarları olabilen.

Emre sağolsun imdadıma yetişti yoksa 2 ayrı delay pedalı kullanacaktım
icon_smile.gif
Prototip temsili resmini paylaşıyorum, yapımına yakın zamanda başlayacak Emre.

Alet 2 kanallı. Soldaki kanalda da 2 ayrı mix knob'u ve bunların arasında geçiş için toggle switch olacak muhtemelen. Soldakini standart delay için kullanacağım genellikle. Mix düşük, boğuk tekrarlı, varla yok arası genel bütün lead tonlar için olacak. Bu kanalda modulasyonlar da olacak. Mix'ini arttırıp modulasyonları ekleyip (toggle switch) daha atmosferik sesler elde etmeyi planlamaktayım.

2. kanal ise özetle "Mor ve ötesi - bir derdim var" ya da "Pink Floyd - Run Like Hell" tripleri. Bu kanalda footswitch ile kontrol edilebilen tap tempo var. Parça başında ve sırasında delay zamnını ayak ile verebileceğim. Toggle switch ile de 1'lik ve 3'lük gibi farklı nota zamanlarında tekrar alabileceğim. Tekrarlar transparan ve yüksek mix/feedback'te olacak.

Aletin görünüşünü de içeriğini de halen Emre ile konuşuyoruz. O sebeple tavsiyelere de açığım
icon_smile.gif
Bana sorarsanız harika bir alet olacak ve umarım Emre daha sonradan bu aleti seri üretim model haline getirir. Ve yine bence bunu yaparsa bu pedal line6'in kocaman ve pahalı delay'inin pazarını baltalar
icon_smile.gif
 
Alen Geere özellikle custom shop olarak harika çalışan bir firma. Bir kaç ürününe şahit oldum, ciddi ciddi piyasayı baltalayacak ürünler üretiyor seri üretimde de. Başarılar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Benim pedal yapılsın bir bitsin de, Emre hevesli seri üretime çevirmek için. Büyük ihtimal ile olacak :) Kesin almayı düşünen var ise şimdiden ayırtsın da başka çaresi kalmasın Alen Geere'in :)
 
Geri
Üst