Nem

nem16ok.JPG


Sade ve samimi tarzı ile dikkat çeken Ankaralı yeni bir gruptan şiirsel bir ‘ilk’ album! nem, çeşitli şekillerde müzik yaşamını sürdüren dört müzisyenin 2003’te biraraya gelmesi ile kuruldu.

Emre Koylu (davul)
Hakan Özlücan (vokal/gitar/piyano)
Kıvanç Bosuter (gitar)
Levent Kutlutürk (bas)



Ağırlıklı olarak gitar ile piyanonun kullanıldığı ‘Güneşte Yalnız’, yer yer caz öğeleri barındıran akustik ve berrak bir çalışma. Grup üyelerinin ‘şiirsel’ ve ‘kavramsal’ olarak tanımladığı albumdeki tüm şarkılar Hakan Özlücan tarafından yazılmış.

Piyano kayıtlarının bir bölümüne Uğur Gülbaharlı’nın eşlik ettiği albümdeki davul ve bas kayıtları canlı olarak kaydedildi.

Albümden ilk video “ Yarım Kalan Hayaller Yaşındayız” adlı şarkıya Gürcan Keltek (Digital Sanatlar) tarafından çekildi. Haziran-ağustos aylarında Marşandiz Stüdyoları’nda kaydedilen ‘Güneşte Yalnız’ Ocak sonunda yayımlanacak.

Ayrıntılı bilgi için:
EMI Müzik Türkiye
www.emikent.com.tr


Not : Arama yaptım ama böyle bir başlıga rastlayamadım eğer varsa gereken yapılır...


Saygılar.
 
"Yarım Kalan Hayaller Yaşındayız" yanılmıyorsam şu sıralar televizyon kanallarında boy gösteren siyah-beyaz fontta bir parça. Daha albüm çıkmadan fazlaca işgal eder durumda şimdilik.

İlgimi çekmişti. Ancak kullanılan öge sadece piyano ve vokal gibi duruyor şu anda. Albümü de aynı şekildedir diye tahmin ediyorum. Çok da boş değil aslında. Albümden sonra daha olurlu yorumlar yapılır. Ancak klibin sıkıcılığı, parçanın da aslında sadece piyano seslerinin güzel geldiğini söylemek gerekirse... :roll:

Gerçi mesajda dendiği gibi "daha sade, daha şiirsel" bir grup olduğu için muakkak severleri kızacaktır bana şimdi :) Sonuçta yapılan bir "iş", haklısınız derim.

Ankara yine coştu gibi görünüyor.
 
arkadaşlarımın nem adında bi rock grubu vardı amatör bi grup,bu grup piyAsaya çıkınca isimlerini değiştirmek zorunda kaldılar baya moral bozukluğu oldu bizim için,grup hakkında tek bildiğim bu . bi de cumartesi günü hürriyette çıkan röportajlarını okudum genellikle doğa sevgisi aşılamaya çalışıyolarmış şarkılarının altından
 
nem grubunun klibini ilk olarak tvde gordugumde aklima coldplay geldi aklima.degisik bir muzik yaptiklari belli.basarilar dileriz
 
sonunda güzel bir şeyler çıktı desem yeridir sanırım..

bende sadece klip olayını seyrettim,en yakın zamanda albüm alınmalı diye düşlüyorum..

keşke bu tarz şeyler daha çok çıksa ülkemizde ve firmalarda böyle hoş karşılayıp albümü yapsalar..
 
morvedelisi demiş ki:
sonunda güzel bir şeyler çıktı desem yeridir sanırım..

bende sadece klip olayını seyrettim,en yakın zamanda albüm alınmalı diye düşlüyorum..

keşke bu tarz şeyler daha çok çıksa ülkemizde ve firmalarda böyle hoş karşılayıp albümü yapsalar..
Beğendiğinize çok sevindik. Albüm çıkalı henüz bir hafta bile olmadı ama genelde iyi tepkiler alıyoruz. teşekkürler.
 
Gerçekten de coldplay tadı almamak imkansız.Sitede yer alan örnek parçaları biliyorum albümü almadım henüz fakat şunu söylemeliyim ki bende albüm alma hissi uyandıran nadir gruplardan biri oldu Nem. Ben çok tuttum. Albümü kesinlikle merak ediyorum ve alacağım gibi görünüyor :)
 
EMI SANATCILARI BEYOGLU MEGAVIZYON' da!!!

"NEM, YAKUP, HAYKO CEPKIN, 110, DORIAN"

İlk albümleri ile müzik marketlerde yerini alan, albümleri, videoları ve konserleri ile ilgi toplayan sanatçılarla tanısmak ve onlarla birlikte vakit geçirmek fırsatını kaçırmayın!

4 Subat 2006 (C.tesi)

Saat: 14.00-15.30



Cumartesi günü hepimiz Megavizyon'dayız, herkesi bekliyoruz.
 
geçenlerde klibi gördüm insanın tanıdıgı (ortamdan) birini görmesi garip o an şarkıyı dinleyemedim ama kulağımda bi coldplay tadı kaldı diğer şarkıları daha dinlemedim ama güzel olduguna EMİnim :LOL: enkısa zamanda albümü alıcam başarılar arkadaşlar.
 

Benzer konular

Geri
Üst