Nem

tuborg fast de izledim ardından da albümlerini edindim. gerçekten çok etkileyici. ilk şarkı hariç o festivalde soundları dolu dolu ve doyurucu gelen tek gruptu.. bence adlarından yakın zamanda çok söz ettirecekler ve kalıcı olacaklar. kendilerine ve yaptıkları işe çok hakimler. aralarındaki sinerji de çok belirgin. çok farklılar. gün ışığında değil de gece ışıklar altında hayal ettim de.. kesinlikle sahnede izlenmesi gereken gruplardan.
 
az önce pinhani sayfasında da yazdım :) sizi aynı sahnede seyretmek çok güzel olurdu. ben türkiye de hiç top kaliteyi bir sahnede arka arkaya seyretmedim :) ya siz?
 
İlk albüm çok dinlendirici ve farklıydı evet. "güneşe bakarken" ve "melekler düşerken" i yatmadan önce mutlaka dinlerim :) Bence sonraki albüm çok belirleyici olacak. Müzik ve vokal yine bu şekilde emekle harmanlanıp denge korunursa piyasada yerini daha da sağlamlaştırabilir. Bu yüzden diğer albümü fazla bekletmemek gerekir diye düşünüyorum.
 
Nem grubu!!
Bence çok güzel bir grup Levent abime tşekkür ediyorum.bana kardeşi gibi davrandı sanki öz kardeşi dertlerime derman oldu bana güvendi yanlışı doğruyu ayırtt ettirdi.onun başının etini yedim ama bana bişey demedi sabır gösterdi :) onu çok seviyorum .!!beni sevdiği benim için uğraştığından dolayı onu çok seviyorum.!!!Sevgilerimle

Dilan KARA.!
 
vokalin sesine kayıt sırasında fazla elektronik müdahale yapılıyor mu acaba? canlı performanslarında da böyle güçlü mü? ben hiç canlı dinlemedim nem'i...
 

Benzer konular

Geri
Üst