BU amfi tam olarak nedir ?

qx6mc.jpg
qx6n0.jpg

Bir çin sitesinde gezinirken gözüme çarptı 60 dolara bu amfileri satıyorlar ancak bu amfi nedir ne değildir gitar ile kullanılır mı ? bilen arkadaşlar bir el atabilir mi ?
 
Sanırım kulaklık ve küçük ses sistemleri için üretilmiş olabilir. Böyle bir başlık daha görmüştüm sanki. Türk yapımı küçücük lambalı kulaklık amfisi satılıyordu. Muhtemelen dediğim gibi bir şey ama tecrübeli kişilere danışmak lazım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
satıcıyla konuştuğumda 5watt*2 çıkış gücüne sahip olduğunu söyledi amfi toplam 10 watt gücünde trafosuzmuş. lambalı bir ufak kulaklık amfisi fena olmaz aslında ama nedir bir bilen anlatsa bu aletleri :))
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
elektronik bilgim vardır ancak elektrik bilgim yok. Güç trafosuun da birlikte yolluyorlar. 60dolara güç trafosu ile böyle bir amfi türkiye de bulunmaz. Gitar için için türkiyede bu amfi modifiye ettirilebilir mi ?
 
Hayır ses amplileri ile gitar amplileri bambaşka
pre katı ses amplilerinde gerilim yükseltme amacindadir, gitar amplilerinde ise harmonik üretme amacindadir bu sebeple gitar amplileri pre katında daha cok gain stage sahibidir. Sırf bu yüzden bile modifiye denemesi sıfırdan yapmaktan farksız olur. Ayrıca empedans trafolarida farklı olur.
 
trafosu da içinde.. free shippingdir bi de bu.. ah şu çinliler 60 dolara olacak iş değil. Yalnız işçilik açısından nasıldır ki? sonuçta yüksek voltaj bir alet. güvenlik önemli. 60 dolar çok iyi bir fiyat eğer üzerindeki kullanılan materyaller, işçilik vs dandik değilse alınabilir. Bunun hiç demo videosu filan var mı? youtube da alıp kullanmış olanlar video koymuş mu?
 
ingilizce öğretmeniyim adamlarla baya muhabbet ettim adamlar kaliteli olduğunu philips parça kullandıklarını söylüyor. videoyu sormak lazım dediğiniz gibi. çinden 430dolara replika esp aldım işçilik birebir neredeyse ... ya biz fena halde kazıklanıyoruz ya da bir yerlerden ucuza mla ediyorlar farkedemiyoruz.
 
Geri
Üst