Hostel

bu film de vizyondaki çoğu film gibi vasatı geçemedi bana göre. ne bir konusunu anlayabiliyorsun adam gibi -ki anlatmıyor başından beri düzgün bir şekilde- başroldeki hatun zaten filmin sonunda öyle bir şemale gireceği belliydi , işkence sahnesindeki kan öğeleri dışında korkacağınız bir olay yok. filmdeki 3 kızın , korku filmi açısından , özellikleri iyi oluşturulmuş , saf olan ilk ölüyor , rahat olan acı çekerek ölüyor vesaire. sonuç olarak iyi bir film değil , onun yerine paranız cebinizde kalsın evde izleyin benim gibi anime izleyin :)
 
bence okadarda abartılacak bir film değil.ben seyrettim hiçte içim ürpermedi.kesip biçiyor işte.yoksa benmi ruhsuzum bilmiyorum ama beni etkilemedi.
 
Bana kalırsa Hostel, sinemaya gidip izlenmeyi bile haketmeyen bir film. Seveni sevmeyeni vardır, saygı duyarım, ama bir insanın en ilginç şekillerde nasıl katledileceğine odaklanmış bir filmin sanatla çok da alakası olduğunu zannetmiyorum. İzledikten sonra oturup düşündüğünüz zaman sizi etkileyecek bir fikir, farklı bir yaklaşım, ilginç karakterler, bir filmi değerli yapan hiçbir şey hatırlanacağını düşünmüyorum. Şiddetin bu kadar cesaretlendirilmiş bir şekilde sunulur olmasını da pek iyi bulmuyorum açıkçası.
 
Ne biri ne ikisi saçma sapan bir film. İçerik sıfır. Ne zevk alırlar böyle kesen biçen filmlerden hiç anlamadım. Git kurban bayramında kesim alanlarına izle canlı canlı ne fark eder. Saçma sapan bir film bana göre.
 
Geri
Üst