Neoma (Progressive Metal)

Tarzım değil ama bana sevdirdiyse daha bir çok insanda sevecektir. progressivite azaltılarak türkce de denenebilirse kanımca daha popüler olabilecek işlerde yapar.(tabi isteniyorsa). Çoğu yerli kayıttan başarılı ama albüm yoluna girmişseniz eger biraz daha özen gerektirmeli .Bu hali gibi olursa soundun gerisinde kalır grup.
 
evet bi çok amatör grubunkinden daha iyi olmuş çalışmalarınız,yine de albüm çıkarmak için değil ama saygın,önemli bir progressive grubu haline gelebilmeniz için bence bu dinlediğim yetersiz kalır,ama tabi bu bi demo kayıdıysa bence gayet iyi yani ve tabi bu albüm kayıdı değilse,albüm kayıdını nasıl yapacağınızı bilmediğim için bişey diyemem.Ama piyasanın ihtiyacı olan cinsten bi grupsunuz bence devam edin beyler,umarım hep başarılı olursunuz,uraştığınız iş bence güzel bi iş...
Başarılar
 
The Poet Fades Today i dinledim... Vokal güzel... Altyapı ve beste de güzel... Kayıt konusunda pek bişey söyleyemeyeceğim fazla anlamadımğım için ama çok sorunlu bi yer göremedim. Sonuçta demo olarak yayınlanmış bir kayıt... Albüm kaydı daha iyi olacaktır elbet... Başarılar..
 
Nacizane bir müzisyen olarak fikrim başarılı kayıtlar,farklı bir şey yapılması +1 zaten..Genel olarak şarkı kompozisyonuna birşeyler eklenebilir,vokal gayet güzel,klavyenin arka planda bas gitarın ise biraz fazla ön planda kaldığını söleyebilirim (bas gitar gayet kemik bir tonda ama yer yer trampeti kapatıyo,biraz fazla kemik ;) )..Bass gitardan yetenek kokuyo onu da geçmiyim :roll: Tüm yazdıklarımın zaten siz de farkındasınızdır diye düşünüyorum,stüdyo kısmında toparlanıcaktır bunlar tabiki..Çok çok başarılar :arrow:
 
Geri
Üst