flaş tv de amerikan güreşi keyfi

Başlığı okurken bile güldüm, hehe abi çok komik bu herifler yaa, acaba orjinalindeki muhabbetleri nasıl çok merak ediyorum, bizim Türkler kendi kafalarına göre seslendirince böyle komedi ortaya çıkıyor işte, vallahi bravo, süper...

Saygılar...
 
onların diamon dallas page'n koltuk yorumu hastadır hehe bide ray mysterio'nun çocuğu oldu hala jr'lık dönemi veriyolar..hala yayında mı o?bi de saat kaçta onu da bi söylerseniz..ben sinek tv'de görmüştüm pazartesi geceleri oluyo sanırsam.
 
ben (pankreas güreşi deniyo galiba) bunu izlemeden önce WCW NITRO diye bi oyunu oynuyodum oradan adamlara biraz aşinaydım ama o yorumlar bence gereksiz. Hoş bi süre sonra güreşde sacmalaşıyo. Sanki her seferinde bi rocky film izliyorum adam yeniliyo sonra kurtuluyo herşey yapmacık bi süre sonra dövüşler de sarmııyo nisan bıkıyo.



:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 
Çok sarmıştı beni bir ara.Goldberg adamımdı. Şimdi vermiyorlar. Cumartesi akşamları uyduda ki NT1 adlı Fransız kanalı yeni güreşleri veriyor.
 
"Big Sexy" favorimdi benimde...James Hetfield'e benzetiyordum :D
superbrawl3.jpg
 
Facebook'ta tesadüfen gördüm,flash tv de ki bölümlerde sıkça gördüğümüz SCOTT "BAM BAM" BIGELOW 2 sene önce vefat etmiş.

Sayfa adı:RIP SCOTT "BAM BAM" BIGELOW
 
Nisan da İstanbul'a gösteriye geliyorlar. Biletler çoktan tükenmiş. Heryerde güreşçi tişörtleri satıldığını görüyorsanız sebebi bu.
 
Geri
Üst