Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

Kolay gelsin arkada$lar. Herhangi bir demo veya kayıt yollarsanız daha iç açıcı ele$tirilerde bulunabiliriz. Konserlerde izlemek de isteriz ama bizim gittiğimzi yerlerde çalmıyor gibisiniz... Mesela bizim gibi bar hayatı olmayan insanların sizi dinleyebilmesi için en yakın zamanda demonuzu görmek ümidiyle, kolay gelsin, ba$arılar.
 
mavisakal20 demiş ki:
sevgili kul grubu yarın sizinle yine aynı sahneyi paylaşıcaz pazar günkü performansınız güzeldi umarım salı günü buzz ve kul grubu için başarılı bi konser olur
sevgiler
buzz bass

Çok sağol. ilk konsere göre fena diildi yine ama sizde farkındasınız mekan bomboştu. sadece arkadaşlara ve size çaldık. Ne yazıkki bizden sonra arkadaşlarda gitti. Ama sevgililer günün de daha kalabalık ve azgın bi sehirci bekliyorum. İşallah daha ileride daha iyi şekilde aynı sahneyi paylaşabiliriz.

Acan bey hoşgeldiniz. Grubu yavaş yavaş foruma topluyoruz bakıyorum. Çok değerli görüşlerinizle forumu renklendireceğinize inanıyorum. :p

Bu arada daha önce belirttiğim gibi henüz demoya çektiğimiz bi bestemiz yok fakat kısa bi zaman içinde. 1-2 cover koyucaz işallah.




Sevgiler-Saygılar...
 
arkadaşlar Biziz Rock Barda olacak olan sevgililer günü konserimiz SAÇMA SAPAN sebeplerden dolayı iptal olmuştur. Konserin iptaliyle Biziz Rock barın hiç bir alakası yoktur. Tamamen saçma sapan bir nedenden dolayı iptal oluştur. Bu saatte haber verebildiğim için kusura bakmayın ama bende şimdi öğrendim ve sinirliyim. Çok sinirliyim hemde. Neyse önümüze bakıcaz artık.




Sevgiler-Saygılar...
 
selam arkadaslar, grup elemanlarının cogunu tanıyorum... baterist sınıf arkadasım, basçı iyi dostum, gitaristlerden ahmetcan'ı da tanırım... valla iyi grup kurmussunuz...umaırm beraber bir yerlerde cıkarız... basarılarınızın devamını diliyorum...
Çağrı
 
Selam herkese! İlk konserimize gelen herkese teşekkür ederiz öncelikle.Çok güzel moral oldu bize desteğiniz. Keşke yarınki konser de iptal olmamış olsaydı...
Daha nice konserlerde görüşmek üzre efendimm ;)
 
Selamlar,öncelikle grup sonra forum hayırlı olsun diyorum... Ben gruptan yanlız Basscınız güzel gözlü,güzel insan İnci'yi tanıyorum ama aynı sahnelerde olacağız kesinlikle,dolayısıyla diğer elemanlarıda tanıma fırsatımda olacak... Arkadaşlar kolay gelsin diyor,konserlere hiç ara vermeyin diyorum. Tam gaz bir KUL istiyoruz ;)
Başarılar
 
Arkadaşlar bugün itirabariyle Kul, vokali Efe ile yollarını ayırmıştır. Kendisine müzik hayatında başarılar diliyoruz.

Gruba yeni vokal aranmaktadır. Sesine güvenen arkadaşlar bana ö.m. ile ulaşırsa sevinirim. Vokalin erkek olması başlıca tercihimizdir. Gitar çalmaması daha iyi olur çünkü biz 2 gitaristiz. Yaş önemli değil. Ama sizin için önemli ise bizler 20 yaşındayız. En yakın zamanda bize ulaşın.


Kul vokal bulana kadar cover ve beste çalışmalarına yönelecektir. Bu sıralar her hangi bir bar programı olmayacaktır.

Vokal bulunduğunda buradan duyuracağız. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...








Sevgiler-Saygılar...
 
Sanırım bu konu, üstünde şaka yapılmayacak kadar ciddi, değil mi? ÇOK ACİL VOKAL ARIYORUZ!!! ilgilenenler ö.m. atsın grup elemanlarından birine...






Sevgiler Saygılar...
 
mert siz rahat olun ben de soruyorum cevremdekilere;) ee okulumuz da sevdigimiz arkadaslar vokal arıyor, bakıyoruz;) hatta muzik topluluguna da ilan verilmiş...umarım en kısa zamanda bulursunuz...ve izleriz sizi...
 
arkadaslar öncelikle vokalist probleminizden dolayı üzüldüğümü belirtmek isterim. umarım kısa zamanda çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.
hazır yeni bir kimliğe bürünyüorken, şu grup ismi tartışmasına bir çözüm bulsanız pek yerinde olacak sanırım. İsminizi değiştirme planlarınızı gerçek kılmak için bu bir fırsat ve taze kan olabilir. KÜL'le karıştırılmamak için..
teşekkür ederim..
 
arkadaşlar vokal olayı için üzüldüm geçmiş olsun umarım daha iisini bulursunuz dün aynı sahneyi paylaşamamış olmamıza üzüldüm başarılı bir konserdi umarım daha başarılı projelerde görüşmek üzere
 
abi hakikaten grupların kronik sorunu bu uyum,fedakarlık,arkadaşlık falan filan.bizde çok çektik bu yüzden.neyse KUL ismi bence gerçekten çok orjinal,KÜL olarak bile güzel.
neyse bu 12 sindeki konserde sizin ilk sahneniz olduğunu anlamak imkansızdı sadece şarkı sözlerinin ezber olmadığından bunu anlayabildik.gerçekten güzel bir performanstı.hani hatalar vardı.ama minik minik ve ahengi bozmayacak şekildeydi.keşke daha fazla seyirci olsaydı.ki aslında güzel bir kitleniz vardı yani bunuda küçümsemeyin.sizinle beraber şarkılara eşlik ettiler.çoştular alkışladılar.grubu gerçekten rahatlattılar.inanın ankaradaki birçok iyi grubun(in rock,joker,tuşe...)bu kadar ateşli kitlesi yok.neyse bizde baya eğlendik.sıcak bir atmosferdi.
ilerdede kesinlikle güzel işlerde yine beraber olalım.irtibatı koparmayalım.
aranızdaki samimiyeti hiçbir şekilde bozmayın.başarılar diliyorum
 
Çok teşekkürler arkadaşlar. Sehircimize gerçekten çok şey borçluyuz. Performansları bizlerden çok daha iyiydi bile diyebilirim. :) Üzerimizdeki stresin büyük kısmını aldılar. Umarım en kısa sürede vokal problemini çözeriz ve tekar konserlere devam edebiliriz. Konserinizin iyi geçmesine çok sevindim. Buzz grubuna başarılar. Umarım bir gün tekrar aynı sahneyi paylaşabiliriz. Sorunlarımızı halleder halletmez kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlk konserimizi sizinle aynı sahnede verdik umarım aramızda iyi bir bağ olur. Tekrar çok teşekkürler.


Arkadaşlar hatırlatmaya devam ediyorum...


YENİ VOKAL ARIYORUZ. SESİNE GÜVENEN HERKES Ö.M. İLE GRUP ELEMANLARINDAN BİRİNE BAŞVURABİLİR.
 
Geri
Üst