Dirilesh (Hard Rock, Alternative)-Ankara

2000 yılında kurulan Trabzon'da kurulan grup şu an faaliyetlerine Ankara'da devam etmektedir. Grup hem cover hem de kendi besteleri üzerinde çalışmaktadır. Grubun şuanki kadrosu:

İrem Sevgi Yılmaz: Vokal
İsmail Cem Yılaz: Bas, Vokal
Oytun Bahçekapılı: Solo&Ritim Gitar
Yalçın Efe: Solo&Ritim Gitar
İlker Yaz: Davul

www.etululer.garaj.org
 
cıktıgınız konserleri yada cıkacağnız konserler varsa belirtiniz ki sizi tanıyanlar vardır belki,ya da bir kayıdınız varsa paylaşabilirsiniz . . .

basarılar . . .
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Biz aslında Trabzon asıllı bi grubuz. Orda gerek okulda gerek gösteri merkezlerinde verdiğimiz konserler olmuştu. Ankara'da daha yeni sayılırız Tobb Etü'de iki konsere çıktık ve okulda ilk konser veren kişiler olduk. Bayada mutlu ve gururluyuz bu konuda.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Kendi çabalarımızla biişler yapmaya çalışıoz, okul saolsun pek yardımcı olmuo bu konuda, gitarist olarak para baydım eşşek gibi gt8 pro aldım, dier gitarist arkadaşımda aldı aynısından, hala belimizi doğrultamadık onun yüzünden:) sonra davulcu arkadaşım davul aldı falan..öle bişiler yapmaya çalışıoz, iki kere konser verdik tobb da. bizden başkada uğraşan yok..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Aslında biz barlarda çalmak istioruz ama şu ana kadar başvurduğumuz her yerden negatif cvp aldık hatta dinlemediler bile, ben çözemedim bu işler nası oluo, bi barda çalmak için ne yapmak gerekio. Bi keresinde bi barla konuşmuştuk (replik bar) yarın araın, bi gün ayarlayalım denemeye gelin dediler, aradık ve bize bundan sora türkü bar olarak çalışacaklarını sölediler....
 
beyler başarılar dilerim ilk önce belli ki baya çaba göstermişsiniz bence organizatörlerle konusun once konserlerde çalın isim yaptık tan sonra barlara başvurup program yapmak istediğinizi söyleyin en mantıklısıı benim bildiğim b, tane var [email protected] size yardımı dokunacağını sanıorum tekrar başarılarrr.....
 
sayfanız hayırlı olsun arkadaşlar. ben henüz sizi dinleme şansını yakalayamadım ama inşallah en yakın zamanda konserlerinizi izleme şansı yakalrız. başarılar, çalışmaya devam. :D 8) :D
 
ooo tobb-etü nün nadide grubu 'diriliş'(ex-egocentrisme) de buralardaymış..arkadaşlar hayırlı olsun sayfanız..
öncelikle okulumuzda müzik adına bişeyler ortaya koyduğunuz ve okulda 2 konser vererek büyük bi cesaret örneği gösterdiğiniz için sonsuz teşekkürler..
biraz da grupla ilgili yorum yapayım..grubun okulda vermiş olduğu 2 konseri de izlemiş bulunmaktayım..ve gerçekten seyirciyi eğlendirme kapasitesi oldukça yüksek bi grup..her ne kadar konserlerde bi takım aksilikler çıkmış olsa da(ses sistemi ve bazı kişilerin davranışları vs.) yine de yeni yeni oluşan bi grup için hiç fena sayılmazsınız..
gitaristler ve özellikle bassçı arkadaş iyiler ama vokal ve davulcu arkadaş için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim maalesef..bu sorunları da giderdiğiniz takdirde oldukça iyi işler yapacağınıza gönülden inanıyorum..
tekrardan başarılar dilerim..
 
Seninde dediğin gibi daha yeni bi grubuz (ne kadar elemanlar deneyimli olsada) ve şu an birbirimize ısınma aşamasındaız. İnanıorumki yakın zamanda çok güzel şeyler yapacağız. Ayrıca desteğin için çok teşekkür ederiz. :)
 
bu adamlara dikkat edin çok ses getirecekler iddia ediyorum. hepsi gerçekten çok iiler. davulcusundan gitaristine bascısına vokaline kadar. hakikaten çok yetenekliler. ve enerjileri süper ötesi. bi yerlerde çıkmaya başlarlarsa (inşallah) baya bi tutulurlar. başarılar kardeşlerim :D
 
Geri
Üst