Sevgili Forum + Edit : Mevzular Güncelleniyor

Sevgili Forum,
Bir süre önce her başlığın altına şıp diye uyan çok kral bir yorum keşfettim. "Giriş seviyesinde kullanıcılar için, fiyatına göre iyi bir ürün". Artık nerede ekipman tavsiyesi başlığı görsem, altına bu yorumu yapıştırıveriyorum. Kimse de gık çıkaramıyor. İyi mi dedim? Yo? Kötü mü dedim, yo? Fiyatına göre iyi işte len? Sevgili forum sanki mesela 20 tane ses kartını amfiyi dizmişim de yan yana, bi de işi gücü bırakıp hepsini ayrı ayrı dinlemişim hepsiyle kayıt yapmışım, bir de fiyatına göre analiz etmişim, peh peh peh.
Geçen yine pedallar başlığında biri "Big Boy II-Chrome Plate hakkında bilgisi olan var mı "diye sormuş. Hemen yapıştırdım tabi cevabı. "Giriş seviyesinde kullanıcılar için fiyatına göre iyi bir ürün". Ardından hadi dedim biraz kendimden de katayım, belli ki krom kaplı ya, hemen ekledim. "Krom kaplaması sahnede şık bir görüntü sunuyor".
Hemen ardından beğeniler yağmaya başladı. Öyle ya, faydalı bir yorumda bulundum.
Fakat akşama doğru beğeni sayısı 59'u bulunca inceden işkillenmeye başladım. Nedir bu Big Boy II diye bir bakayım dedim. Ve ne göreyim sevgili forum,? .. :(
Meğersem Big Boy, bir Japon cinsel fantezi ürünleri üreticisinin piyasaya çıkardığı , adını demeye dilim varmıyor sevigli forum, hanımlar için bir nevi oyuncakmış. Aynen yazıldığı gibi bir de krom kaplı, ışıl ışıl anasını satiim. Kaynar sular kafamdan dökülürken, yaptığım yorum kulaklarımda yankılandı "giriş seviyesinde kullanıcılar için.." oy oy oy.
An itibariyle beğeni sayısı 100'e yaklaşırken, öleyim ben şu an sevgili forum.

Kıpraşan.Araştırmacı ruh ve gürûh saygılar abiyyyyy. Blogspot forum gibi birşey açalım :D
 
Doğalgaza elektrik bağlanır mı patlar mazallah!!!! (Ciddiye almış)

Onu bırak, belediye iyi tazminata keser, kol gibi de faturayı yollayıp kodese de tıkarlar adamı (Overloading ciddiyet :D)

Fender'de gitar mı, peh! Bizi kandırdılar yıllarca en iyi gitar ceksın.

Ceksın ne la? Oyuncak markası mı? Manuel Reymınd'dan ala gitar mı var? Amerikan Custom Fender'e beşli Burus Lii döner tepik çakar!
 
00040183.jpg
 
Geri
Üst