Fender Special / Roadworn

Öncelikle merhaba Bu iki gitar arasında fiyat fark ı musician gibi sitelerde yok 799 dolar ama burada biri 2500 biri 2900 bu fark ne içindir fender special mı tercih edersiniz fender roadworn 60 s veya 50s mi tercih edersiniz
 
Son düzenleme:
Sadece mydükkan da değil tüm ülkede durum bu ne yazık ki. Dolar'ın Euro'nun kuru, algısı, vergisi, deposu, gümrüğü, tedarikçisi, satıcısı vs. derken ne yazık ki fiyatlar böyle uçuyor.
 
Road Worn alırdım, bugüne kadar çaldığım tüm Road Worn'ların malzemesi ve işçiliği Special'lerden iyiydi. Strat'lar için konuşuyorum tabi, Tele'ler ve bas gitarlar hakkında pek bir şey söyleyemem.
 
Ben de tele için konuşmuştum aslında. Fender american special teleyi denedim yakın zamanda ve çok hoşuma gitti. İnternetten baktığım kadarıyla road wornlar eski tip sap ve fret yapısına sahip. O açıdan specialın çalımı çok rahat geldi bana.
 
roadworn serisini denemek lazim cunku "ery" nin dedigi gibi (fretleri bilmiyorum ama) sap yapisi farkli.. Tamami aynimi emin degilim ama roadworn serisinde radius 7.25 diye gormustum.. Buda alismayana cok farkli gelebilir..
 
Geri
Üst