Les Paul ? Sg ? Hangisi ?

Kesinlikle hak ediyordur eminim sonuçta musicman. Asıl benim hayallerimin gitarı o zaten ancak malum fiyatta anlaşamadık bi türlü :)
 
Benim gitarım Epiphone Les Paul Studio, Santana'nın bendlerinden Jason Beckerın sweeplerine kadar istediğimi alabiliyorum. Amfinin de sağlam olması lazım tabi ama bu her gitar için. Standart demişsin bence studioya da bak. Arkadaşımda standart var benim sert solo tonlarımın daha duygu veren tarif edemediğim bir güzelliği olduğunu düşünüyorum belki kendi gitarımdır diyedir :D Standartın clean tonları biraz daha parlak.Benim hoşuma giden bir şey değil kişiden kişiye değişir.. Kendi gitarımı öneririm hem başlangıçtan sonuna kadar senin yanında olur. Ben çok memnunum.
 
Sap derken ne anlamda kalınlık incelik mi? Les Paul kasaların sapları biraz etli oluyor ancak rahatsız edici bir sap değil. Bence sen iyi bir araştır ama dediğim gibi studioya da bak. Standarta göre daha ucuz ancak dediğim gibi şu an biri bana gitarını ver sana 0 standart vereyim dese almam. Zevk meselesi videolara da bak epiphone sitesinden açıklamalara bak.
 
teşekkürler. Sanki les paul sapları kalın çalınmaz ya da çalımı zor gibi bir hava oluşturuyorlar en iyisi denemek bu hafta denicem inş.
 
Yok öyle bir şey tabi ki. Koskoca gibsonın en ünlü serisi kalın olduğu çalınmıycak..:dead: Evet en iyisi denemek tabi ama bu tarz o gitar çalınmaz bu gitar çalınmaz falan takma bunları
 
Geri
Üst