The Fly (Kült Rock) Ankara

Bana birkaç kişiden "ee şimdi cuma mı çıkıyorsunuz?" gibi bir soru gelince tekrar yazmakta fayda gördüm, bu gece yine her çarşamba olduğu gibi MANHATTAN'dayız. HERKESİ bekleriz... :)
 
THE FLY'ın SAHNESİNDE KAN DÖKÜLDÜ!!

Ya da "MANHATTAN'DA KANLI GECE" filan gibi bir takım vurucu başlıkla düşünülebilir. :D

Dün gece Manhattan'da olmayanlar muazzam bir gösteriyi kaçırdılar üzülerek söylemek gerekirse. Programımızın ikinci yarısına (aslen ara vermeden) geçmişken ve ben tam sesimin neden gittiğine şaşırırken (sanırım tizlerim duyulmuyor diye bağırarak söylemekten) muhteşem bir güruh girdi içeriye. Ve birden Manhattan -çoğunun tabiriyle- "eski Manhattan" oluverdi. En azından benim gözümde öyle oldu, zira ben zamanında çarşambaları buraya gelir ve büyük bir keyifle Diplomatic Immunity dinlerdim. Onların orayı bırakmasının üstünden 1,5 yıl geçmiştir sanırım, belki daha fazla, Diplomatic'le aynı gün sahneye çıkmak bile benim için sembolikken Alp Dündar, Artun Ertürk, Barış Menküer ve Murat Köselioğlu'nu bir çarşamba gecesi rolleri değişmiş, onlar beni dinlerken görmek muhteşemdi. Hele ki sahnede Diplomatic Immunity'yi -Ahmet Tekneci orada olmasa da- bir araya getirdiğimiz düşünülürse...THE INCREDIBLE REUNION!! :) Kendimle gurur duyma hakkım saklıdır :D

Sonuçta sağlak bir davulcuya -neredeyse zorla- solak davul, solak bir klavyeciye standart bas gitar çaldırmayı (ne kadar zor olabileceğini tahmin edebilirsiniz sanırım) başardık. Artun Ertürk'le aynı sahnede olmak, hatta onunla beraber -her ne kadar ben o tonda söylemiyor olsam da- söylemekten müthiş keyif aldığım bir parça olan With or Without You'yu söylemek beni tanıyanların tahmin edebileceği üzre tam anlamıyla bir dream come true oldu :)

Ardından Fethi Okutan'ın da bas gitarda yerini almasıyla bizim ilk dönemlerimizde repertuarımızda olup sonradan neden çıkardığımızı anlayamadığım bir şarkı olan In These Arms'ı Alp Dündar'dan dinlemek hepimizi mest etti. (Bu demek oluyor ki haftaya bunu büyük ihtimalle bizden de dinleyebilirsiniz :D ) Hele ki o sololar ve muhteşem final...diyecek söz bulamıyorum. Keşke hepiniz orada olsaydınız. Çok şey kaçırdınız. :)

Kan dökülme mevzuuna gelince; çaldıkları ikinci parça sırasında Artun'un parmağı açıldı sanırım ufak çapta ve Tansel'in gitarına biraz kan bulaştı. Biz kanı silmeyip önümüzdeki hafta Pam'in 3. albümü çıktığında ya da belki de yıllar sonra gitarı satmayı düşünüyoruz :D Artun bizi kutsadı da diyebiliriz tabii :)

Yani özetle iyi gidiyor Rüya'cığım. Sen de gelsen de görsen :D

Dün orada olan herkese sonsuz teşekkürler bu muhteşem gecede bizi yalnız bırakmadıkları için. Sayelerinde daha da güzel oldu her şey. Haftaya çarşamba görüşmek üzere :)

Saygılar
[email protected]

Not:Bu arada Pamela'nın 3. albümü demişken "Cehennet" adlı bu albümle ilgili bilgiyi, introları ve çıkış parçası olacak soundtrack parçasının klibini www.seyhanmuzik.com'da bulabilirsiniz. (Böyle de bir yararım dokunmuş olsun) Ayrıca http://launch.groups.yahoo.com/group/pamelaspence/ ve
http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/ ... :D
 
ya var ya acayip kıskandım yahu!!!!!

orada olmam lazımdı:(

zeynep aşkolsun çok kıskandım:(

artun'u sahnede görmeyi özlemiştim ne zamandır. üf yaaa. diplomatic hem de!

(manhattan'dan sonra sanırım artun bana msj attı fekat uyku mode on mevcuttu o an;)

haftaya acaba böyle bir şey olur mu dersin zeynepcim? bir daha bi güzellik yapsan da toplasan onları yine:=)))
 
ryaonair demiş ki:
ya var ya acayip kıskandım yahu!!!!!

orada olmam lazımdı:(

zeynep aşkolsun çok kıskandım:(

artun'u sahnede görmeyi özlemiştim ne zamandır. üf yaaa. diplomatic hem de!

haftaya acaba böyle bir şey olur mu dersin zeynepcim? bir daha bi güzellik yapsan da toplasan onları yine:=)))

Aşkolsunu mu var Rüya'cığım? Ben sana demedim mi gel diye? Ben dedim mi dinleyeceksin. Bazı şeyler "once in a lifetime", geldin geldin, gelemedin gitti (tanıdık geldi bu sözcük dizilimi birden. "yaptın yaptın..."? :D ). Haftaya bunu yapamayız maalesef zira kendileri İstanbul'a dönüyorlar, konserde görürsün artık canım :)

Gördüğünüz gibi bu sefer ne derbi maçına(FB-BJK) ne de konsere(ki MSG!!!) kurban gittik bu arada. Sanırım bir kitle oluşuyor yavaştan yavaştan. Sahneden indiğimde çok hoş insanlarla tanıştım ve unutmamak lazım ki yine bir polis baskını oldu. Bu bizim tarihimizde 2. vukuat oluyor. Sen 4 sene git Manhattan'a bir kez bile karşılaşma, 2,5 aydır sahnedeyiz bu 2. baskın! :D

Bir de konuk sanatçı demişken davulcumuz Faruk'un arkadaşı Harun'u da unutmamak lazım. Hem bana ara verme, az da olsa dinlenme ve müzisyen dostlarımızı selamlama imkanı sağladı hem de Wicked Game'i benden çok daha iyi söyledi ki ne de olsa Chris Isaak'in HIM versiyonu bir parça olarak bir erkekten daha güzel geliyor kulağa.

Aklıma geliyor yavaş yavaş ayrıntılar, ne geceymiş ama :LOL:
 
zeynepçim aşkolsun'um senin için değil zaten sen bitanesin o ayrı:)

kıskandım sadece, bi de dün çıkamadım işten akşama kadar bilkent işi sallantıda kaldı filan birrrrr sürü karmaşık şey işte. üzüldüm valla..

üüf üf:( şans işte şans...

valla size bişi demiyorum:) artun'la sen bitanesin:)
 
valla size bişi demiyorum :) artun'la sen bitanesin :)

Sağol Rüya'cığım. Bilmukavele. Biz de senin gibi seyirciye hasretiz :D

LiMoN demiş ki:
yaaaaaaaaaaa olamaz yaaaaaaa :(

gecenin resimlerini bari paylaşın bizle.... :(

Menekşe'ciğim oldu valla ama bazı arkadaşlar biz "gel" deyince gelmediği, gelseler de yanında fotoğraf makinelerini getirmedikleri için (Rüya bana sözün var!!! :) )bu tarihi anın sadece şahitleri ve davetlileri var. Yoksa biliyorsunuz en başa koyardım fotoğrafları. Hem burada hem de Artun'un Yahoo! grubunda hemen beğeninize sunulurdu. Maalesef yok :( Ben de çok istiyordum olmasını ama bu sefer o mail grubundaki pek çok iyi fotoğrafı çektiğim telefonuma güvenemedim. Benim bilmediğim birilerinde varsa lütfen buradan ya da mail adresimizden bize ulaştırsınlar. Pek makbule geçer cidden :D

Saygılar
[email protected]
 
pam demiş ki:
tansel basarili bi insan evladi :LOL:
ayni zamanda guzel de :)

Sonunda dün Artun Ertürk nezaretinde pam'le de tanıştık, aramızda zamanında sanal bir biçimde gelişmiş yanlış anlaşılmalara açıklık getirip muhabbet ettik. Kendisinin bizi bir değil birkaç kez izlemeye geldiğini de öğrenip mutlu olduk. Aman ne güzel :) Kendilerini daha sık aramızda görmek isteriz.

Çarşamba görüşmek üzere :D (valla Lovesong çalmıycaz gelirsen)

Saygılar
[email protected]
 
Uzun zamandır eğlenmediğim kadar eğlendim sahnede bu hafta, gerçi geçen hafta da çok gülmüştük (sayemde :) ) ama bu sefer programı bitirmemize bir türlü izin vermeyen bir seyirci grubu vardı ki süperdi. Bir dahaki sefere daha erken gelirlerse biz de uzatıcaz diye uğraşmayız gerçi. Tam bitiriyorduk ki öne geldiler :D Ama epey eğlendik sayelerinde, sağolsunlar.

Önümüzdeki haftalar için köklü değişiklikler yaratmaya çalışıyoruz repertuarda, hayırlısı. :) Herkesi bekliyoruz. :D

Saygılar
[email protected]
 
The Fly bu akşam yine Manhattan'da. İki haftadır bir türlü bitiremediğimiz, anlam veremediğimiz biçimde sonlarına doğru dolan programlarımıza bu hafta bir yenisini ekliyoruz :) Yalnız bu hafta bizi dinlemeye gelenleri ufak bir değişiklik bekliyor; sevgili basçımız Evrim'in yerini bu haftalık kendisinin Sürgün'den (Kızkaçıran mı oldu yoksa adı? :) ) grup arkadaşı Caner Uluevli alıyor. Sanırım yine eğlenceli bir program olacak.

Herkesi bekliyoruz :D

Saygılar
[email protected]
 
The Fly Manhattan programına 2 haftalık bır ara vermıstır.. Bu vermıs oldugumuz arada grubumuza yenı katılan kardes grup surgunden bıldıgınız kıvanc ıle bırlıkte cok sıkı bır repertuar degısıklıgıne gıdıp yenıden gerı donucez.. bu gıdıp gelme arasında sevgıler saygılar herkese..
 
Bugün gelen ani bir teklif ile Manhattan'da çaldık... Zeynep'in yokluğunda bize eşlik eden Altyazı'dan Çağan Ataman ve yıllardır tek başına akustik takılmayı seçmiş olan ama bu gece bizi kırmayıp aramıza katılan Tuncay Arıg'a cok tesekkür ederiz.. daha cok takılma uzerıne bır program yaptık, biraz farklı oldu tabii...Önümüzdeki hafta normal tempomuza dönüyoruz, eğlenmek isteyenleri The Fly dinlemeye bekleriz.

Kıvanç'ı da ayrıca tebrık etmek ısterız, tek studyo yapmadan cıktı hatasız caldı..
 
The Fly vokal der ki:

Yokluğumda yerimi dolduran arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim (bu arada 1 kadın=2 erkek gibi bir denklem ortaya çıkmış sanki :twisted: )

Bu hafta sanıyorum cuma günü Manhattan'da tekrar sizlerleyiz. Yeni kadro, yeni parçalar, yeni bir The Fly akşamı yine oradayız...yakında başka yerlerde de sahnedeyiz, herkesi bekleriz. The Fly yaz sezonuna girmiştir :LOL:

Saygılar
[email protected]
 
Salı geceleri Manhattan'ın yaz gecelerini güzelleştirmeye çalışıyoruz. Evet öyle bir gün değişikliği oldu ama haber vermekte biraz geç kaldık sanırım. Çarşamba günleri Bonustrack bizim yerimizi almış bulunuyor. Kendileriyle hep birbirini takip eden günlerde çıkmak gibi bir tesadüfî durumumuz var (ilk zamanlarımızı hatırlayanlar hak verecektir).

Neyse, en büyük hayranlarımızdan birini bu gece Finlandiya'ya gönderiyoruz. Yediğini içtiğini kendine saklayıp gördüklerini ve duyduklarını bize anlatmak üzere Ocak'ta sahne önündeki yerini alacak. Boşluğunuysa kimseye kaptırmıyoruz (gözün arkada kalmasın :) )

Saygılar
[email protected]
 
Geri
Üst